Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Sonatype hankki Vor Security:n ja esittelee Nexus Lifecycle XC:n!

Päivitetty 10.7.2017

Sonatype, joka on markkinajohtaja toimitusketjun automatisointiohjelmistoissa, on ilmoittanut 29.6. ostaneensa Vor Securityn toiminnot. Sonatype esitteli myös Nexus Lifecycle XC:n, Nexus IQ -palvelimen kautta toimitettavan uuden datapalvelun, joka tarjoaa organisaatioille laajan avoimen lähdekoodin ekosysteemien ja formaattien komponenttiälyn, kuten Ruby, PHP, Swift, CocoaPods, Golang, C ja C ++ .

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin tuotevalikoima laajenee

Päivitetty 5.7.2017

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen valikoiman laadukkaita ohjelmistotuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Osoituksena tästä olemme jälleen laajentaneet tuotevalikoimaamme, ja nyt saat kauttamme myös Runecast:n ohjelmistotuotteet. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Valmistajatietoa


RealVNC Connect Enterprise nyt 20% edullisemmin 30.7.2017 saakka!

Päivitetty 4.7.2017

Logo

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät päivittäin VNC Connectia tehostaakseen liiketoimintaansa. VNC Connect yhdistää pilvipalvelun kätevyyden ja suorien yhteyksien joustavuuden antamalla organisaatioille mahdollisuuden optimoida etäkäyttöstrategian, joka vastaa heidän liiketoimintaansa. VNC Connect on saatavilla Professional- ja Enterprise-versioina - kysy lisää myynnistämme!

Lisätietoja


Eksklusiivinen ohjelmisto taiteilijoille ja kuvittajille - Corel Painter 2018!

Päivitetty 28.6.2017

Logo

Laajenna taiteellisia kykyjäsi ja saavuta häikäisevän luonnolliset ja ammattimaiset tulokset Corel Painter 2018 - ohjelmistolla!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Vaihda kilpaileva tietoturvasovelluksesi Symantec Endpoint Product -tuotteeseen - säästösi jopa 35%

Päivitetty 28.6.2017

Logo

Yrityksen tietokoneiden suojaaminen ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nyt uusien ransomware-uhkien aikakautena - josta esimerkkinä WannaCry, jota kuvataan maailman suurimpana tietoverkkorikollisuutena. Vaihda nykyinen kilpaileva tietoturvasovelluksesi Symantec Endpoint Product -tuotteeseen, niin saat 35% alennuksen uusista lisenssipaketeista, ylläpitosopimuksista ja uusinnoista. Lisäksi tarjoamme 35% alennuksen uusista Symantec Protection Suite Enterprise Edition 5.0 (SPS) lisenssipaketeista, ylläpitosopimuksista ja niiden uusinnoista.

Kysy lisää myynnistämme!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


CorelDRAW Technical Suite 2017 on julkaistu

Päivitetty 23.6.2017

Logo

Uusi ja pitkään odotettu CorelDRAW Technical Suite 2017 tarjoaa monipuolisena ohjelmistopakettina päivitetyt Corel DESIGNERin kuvitustoiminnot tekniseen piirtämiseen sekä sujuvan työnkulun paino-, online- ja mobiilijulkaisuun.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


WhatsUp Gold Starter nyt käyttöösi veloituksetta!

Päivitetty 9.5.2017

Logo

Me kaikki arvostamme yritysverkon puhtautta ja siistiä järjestystä - kokeile WhatsUp Goldin tehokasta verkonvalvonta-, tiedonhaku-, hälytys-, vianmääritys- ja konfigurointitoimintoja ilmaisella Gold Starter -lisenssillä. Olemme varmoja, että se helpottaa arkeasi kuten kymmeniätuhansia muita WhatsUp Gold -asiakkaita!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe kehitti avoimen digitaalisen allekirjoituksen standardin

Päivitetty 1.3.2017

Logo

Adobe on julkaissut pilvipalveluun perustuvan digitaalisen allekirjoituksen avoimen standardin yhteistyössä Cloud Signature Consortiumin kanssa. Käyttäjät voivat jatkossa allekirjoittaa ja skannata dokumentteja ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää Adobe Signista valmistajan sivuilta lisätietoja-linkkiä klikkaamalla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Maailman nopein varmuuskopiointi ja palautus - Acronis Backup 12!

Päivitetty 31.1.2017

Logo

Kun tietomäärä räjähtää, tietotekniikkanäkymä kehittyy hybridi pilvi ympäristöön. Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi, asiakkaat joutuvat nyt suojaamaan kaikki tietonsa, kaikkialla - myös pilvessä. Etenkin kun tiedetään, että 80% niistä 78% yrityksestä, jotka käyttävät ovat toteuttamassa pilviratkaisuja, ovat jo kokeneet ikävän tietojen menetyksen pilvessä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa