Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Muutoksia Enterprise Architect -volyymilisensseihin 1.8.2018 alkaen!

Päivitetty 20.6.2018

Logo

Enterprise Architect -volyymilisenssien hinnoitteluun tulee muutos 1.8.2018 alkaen. Uudet Enterprise Architect -lisenssit hinnoitellaan muutoksen jälkeen seuraavilla hintaportailla: 1-49 lisenssiä, 50-100 lisenssiä ja 101+ lisenssiä.

MDG-lisenssien volyymialennukset sekä Enterprise Architect subscription -vuokralisenssien uusinnat eivät ole enää saatavilla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Esittelyssä GFI Software, Aurea SMB Solutions

Päivitetty 19.6.2018

Logo

Vuonna 2015 GFI Softwaren osti Aurea ja Scott Brighton, Aurean toimitusjohtaja, nimitettiin GFI: n toimitusjohtajaksi. Vuonna 2012 perustettu ja Texasin Austinissa sijaitseva Aurea valmistaa teknologian, joka takaa maailman suurimmat asiakas- ja työntekijäkokemukset suurimpia ja menestyneimpiä tuotemerkkejä varten.

Tähän mennessä GFI on toiminut itsenäisesti Aureasta. Maksimoidakseen ja hyödyntääkseen kummankin vahvuuksista, on tulevaisududen aikomus tuoda GFI Software ja Aurea lähemmäksi toisiaan, mikä aloitetaan GFI Softwaren uudelelen nimeämisellä GFI Software Aurea SMB Solutionsiksi.


AdminStudio Enterprise -päivitys aiemmasta Standard- tai Professional editionista nyt -50%!

Päivitetty 18.6.2018

Logo

AdminStudio -asiakkaat voivat nyt rajoitetun ajan päivittää nykyisen Standard- tai Professional-version AdminStudio Enterprise -lisenssiksi ja saada 50% alennuksen päivityslisenssin normaalihinnasta! Alennus edellyttää, että asiakas hankkii 1 vuoden ylläpitosopimuksen sekä vähintään 1 vuoden App Risk Modulen tilausjakson.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Älykäs prosessien automatisointi ja digitalisointi -webinaari 30.8.2018

Päivitetty 8.6.2018

Logo

Kuinka automatisoitu yritysten liiketoiminta on? On ehkä yllättävääkin, että suurin osa erilaisista toimintaprosesseista on edelleen manuaalisia, kun juuri prosessien digitalisoinnilla ja automatisoinnilla voidaan parantaa ja helpottaa työskentelyä ja tehostaa työn kulkuja. Lähes jokaisessa yrityksessä on myös digitaalisia prosesseja, mutta ne on usein hajautuneena erilaisiin järjestelmiin.  Joskus prosessien digitalisointi on jäänyt kesken ja ne toimivat osittain. Tärkeitä työnkulun prosesseja löytyy käytännössä yrityksen kaikista organisaatioista. Prosessit koskettavat niin omaa henkilökuntaa kuin myös ulkoisia sidosryhmiä. Automatisoinnin ja digitalisoinnin edut voivat olla merkittäviä.

Nintex Workflow

Riippumatta siitä, mitä tietolähdettä tai sovelluksia organisaatio käyttää, Nintex voi yhdistää prosessit ja tiedot kehittyneellä työnkulun alustalla, muuntaa prosessit digitaalisiksi ja auttaa organisaatiota kohti liiketoiminta-automaatiota. Luo työnkulut ja prosessit klikkauksilla ei ohjelmoimalla!

Tervetuloa mukaan Moonsoftin ja Nintexin webinaariin, jossa käsitellään prosessien digitalisointia ja automatisointia sekä näytetään käytännön esimerkkejä Nintex Workflowsta ja prosessien automatisoinnista. Lue lisää ja rekisteridy jo tänään lisätietoja linkin kautta!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin uusi Asiakaslehti on ilmestynyt!

Päivitetty 29.5.2018

Logo

Moonsoftin uusi asiakaslehti on ilmestynyt - 12 sivua tiukkaa tavaraa mm. GDPR:stä, uuden työnteon maailmasta ja uutuusohjelmistoista!

Lisätietoja


Prosessipäivät 2018 16.-17.5. Helsinki, Messukeskus

Päivitetty 14.5.2018

Logo

Prosessipäivät 2018 & Intelligent Process Automation

Kuinka tärkeä asia liiketoiminallenne ovat toimivat prosessit?

Intelligent Process Automation (IPA) mahdollistaa liiketoiminnan prosessien automatisoinnin ja optimoinnin luotettavalla sisältöautomaatioalustalla.

Tervetuloa tapaamaan Moonsoftin ja Nintexin henkilökuntaa Prosessipäivät 2018 -tapahtumaan näkemään ja kuulemaan lisää siitä, kuinka lliiketoiminnan manuaaliset ja erilliset prosessit voidaan digitalisoida ja automatisoida ilman ohjelmointia.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


InstallShield 2015 End-of-Life -kampanja!

Päivitetty 26.4.2018

Logo

Mikäli käytät vielä vanhaa InstallShield 2015-versiota, muista että sinulla on edelleen oikeus päivityshinnoitteluun (noin 50% uuden lisenssin hinnasta) ja voit päivityksen avulla siirtyä InstallShieldin (2018) uusimpaan versioon aina 30.6.2018 saakka, jolloin päivityshinnoittelu loppuu 2015-version osalta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Enfocus on julkaissut uudet PitStop Pro 2018 ja Server 2018 -versiot

Päivitetty 24.4.2018

Logo

Uudet PitStop Pro 2018- ja PitStop Server 2018 -versiot on julkaistu 24.4.2018. Uusia toimintoja ovat mm. Action List visualizer, Pantone color Actions ja viivakoodien lisääminen PDF-tiedostoihin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sharegate Lite -version vuositilaajat saavat nyt käyttöönsä Standard-version!

Päivitetty 23.4.2018

Logo

Sharegate haluaa antaa käyttäjilleen pääsyn työkaluihin, jotka auttavat heitä hallitsemaan digitaalisia käyttöympäristöjä ja saamaan täyden hyödyn digitaalisesta työpaikasta. Tästä syystä kaikki nykyiset Sharegate Lite -version tilaajat saavat 24.4. alkaen käyttöönsä Sharegate Standard -version nykyisen tilauksensa loppuun saakka ilman lisämaksua!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


GFI Software on julkaissut uuden GFI Unlimitedin!

Päivitetty 3.4.2018

Logo

Valmistaudu saamaan rajoittamaton pääsy kaikkiin tarvittaviin GFI Softwaren yrityssovelluksiin yhdellä edullisella hinnalla!

GFI Software on julkaissut uuden GFI Unlimited -vuokralisenssin, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin verkon tietoturva- ja viestintäohjelmistoihin joita yritykset ympäri maailman tarvitsevat bisneksen tehostamiseen. GFI Unlimited on mullistava yksinkertaisuudessaan ja vallankumouksellinen sen tarjoaman sisällön arvossa! Yksi vuositilaus tarjoaa kaikki tuotevalikoiman ohjelmistot - GFI Unlimited -ohjelmisto sisältää mm. GFI LanGuardin, GFI MailEssentialsin, GFI Archiverin, Kerio Controlin, Kerio Connectin ja monia muita ohjelmistoja.

Lisätietoja