Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Uusi QuarkXPress 2017 on ilmestynyt - älä ohita Competitive Upgrade -tarjouskampanjaa!

Päivitetty 2.6.2017

Logo

Uuden QuarkXPress 2017 -ohjelmiston avulla kommunikoit kuten haluat - aina ammattimaisesti - niin paino- kuin sähköisessäkin mediassa. Yhdellä ohjelmistolla suunnittelet näyttävät perinteiset painomateriaalit, valmistat e-kirjat sekä interaktiivisesti elämykselliset julkaisut HTML5-muodossa webiin, iPadille, iPhonelle, Kindle Firelle sekä Android-tabletteihin että älypuhelimiin.

COMPETITIVE UPGRADE -tarjouskampanja!

Mikäli käytät parhaillaan kilpailevan valmistajan taitto-ohjelmistoja ja haluat siirtyä uuden QuarkXPress 2017 -version käyttäjäksi, saat rajoitetun ajan uuden kaupallisen lisenssin päivityslisenssin hinnalla - eli säästösi on yli 50%!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Paul Barnesin Sanomat-fontti.

Päivitetty 30.5.2017

Logo

Paul Barnes suunnitteli Sanomat-fontin Sami Valtereen vuoden 2013 Helsingin Sanomien - Suomen suurimman levikin omaavan päivittäisen sanomalehden - uudistuneeseen ulkoasuun. Fontin pehmeät kurvit ja humanistinen herkkyys muistuttavat Suomen 1900-luvun arkkitehtuurista ja suunnittelusta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


WhatsUp Gold Starter nyt käyttöösi veloituksetta!

Päivitetty 9.5.2017

Logo

Me kaikki arvostamme yritysverkon puhtautta ja siistiä järjestystä - kokeile WhatsUp Goldin tehokasta verkonvalvonta-, tiedonhaku-, hälytys-, vianmääritys- ja konfigurointitoimintoja ilmaisella Gold Starter -lisenssillä. Olemme varmoja, että se helpottaa arkeasi kuten kymmeniätuhansia muita WhatsUp Gold -asiakkaita!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe kehitti avoimen digitaalisen allekirjoituksen standardin

Päivitetty 1.3.2017

Logo

Adobe on julkaissut pilvipalveluun perustuvan digitaalisen allekirjoituksen avoimen standardin yhteistyössä Cloud Signature Consortiumin kanssa. Käyttäjät voivat jatkossa allekirjoittaa ja skannata dokumentteja ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää Adobe Signista valmistajan sivuilta lisätietoja-linkkiä klikkaamalla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Maailman nopein varmuuskopiointi ja palautus - Acronis Backup 12!

Päivitetty 31.1.2017

Logo

Kun tietomäärä räjähtää, tietotekniikkanäkymä kehittyy hybridi pilvi ympäristöön. Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi, asiakkaat joutuvat nyt suojaamaan kaikki tietonsa, kaikkialla - myös pilvessä. Etenkin kun tiedetään, että 80% niistä 78% yrityksestä, jotka käyttävät ovat toteuttamassa pilviratkaisuja, ovat jo kokeneet ikävän tietojen menetyksen pilvessä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Flexera InstallShield ja InstallAnywhere End-of-Life 20% Amnesty Upgrade -päivityskampanja jatkuu!

Päivitetty 30.11.2016

Logo

Flexera Software on jatkanut Amnesty Upgrade -kampanjaa joulukuun 15. päivään saakka, tarjoten täten hieman lisäaikaa päivitykselle näinä loppuvuoden kiireisinä aikoina. InstallShield- ja InstallAnywhere Upgrade Amnesty Campaign tarjoaa -20% uusien lisenssien hinnoista tai -20% lisenssin ja ylläpitosopimuksen sisältävistä paketeista.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sophos SafeGuard 8:ssa on havaittu mahdollinen ongelma, joka koskee osaa käyttäjistä!

Päivitetty 2.11.2016

Logo

Sophos SafeGuard 8:ssa on havaittu mahdollinen ongelma, joka koskee pientä osaa käyttäjistä ja saattaa tehdä palauttamisesta mahdotonta hyvin harvoissa tapauksissa. Tämä vaikuttaa vain SafeGuard 8 -version käyttäjiin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa