Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Pysyvien Mathcad-lisenssien myynti loppuu 31.12.2017

Päivitetty 21.11.2017

Logo

1.1.2018 alkaen saatavilla on ainoastaan määräaikaisia. joko 1-, 2- tai 3-vuotisia vuokralisenssejä (Subscription). Vuokralisenssimalli tarjoaa käyttäjille pienemmät aloituskustannukset, enemmän joustavuutta ja ylläpidon.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusin vCenter Server Foundation tukee neljää hostia

Päivitetty 30.10.2017

Logo

vCenter Server Foundation tukee nyt neljää (4) hostia, kun aikaisemmin oli mahdollisuus enintään kolmeen (3) hostiin. Uusin VMware vSphere 6.5 Update 1 -versio mahdollistaa neljän hostin tukemisen.

Valmistajatietoa


Adobe Creative Cloud 2018 -päivitys on julkaistu.

Päivitetty 19.10.2017

Logo

Adobe Creative Cloudin 2018 -versiossa on Adoben tietokone- ja mobiilisovellusten koko kokoelma oleellisista työkaluista, kuten Photoshop CC, seuraavan sukupolven työkaluihin, kuten Adobe XD CC. Saat myös valmiit mallit suunnitelmien nopeaan käynnistykseen ja vaiheittaiset opastusohjelmat taitojen kehitykseen ja perehtymisen nopeutukseen. Siinä on kaikki tarvittava luovaan työhön, ryhmätyötön ja ideoiden hankintaan.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Moonsoft News -uutislehti on ilmestynyt!

Päivitetty 16.10.2017

Logo

Tutustu syksyn uutuusohjelmistoihin ja ota selvää onko GDPR lupa rahastaa - lataa Moonsoftin uusi News-uutisjulkaisu lisätietoja linkistä!

Lisätietoja


GFI Softwaren 3 vuoden ylläpitosopimukset nyt 2 vuoden hinnalla!

Päivitetty 12.10.2017

GFI Software tarjoaa asiakkaille nyt rajoitetun ajan kolmen (3) vuoden ohjelmiston ylläpitosopimuksen (SMA) tai 3 vuoden subscription-tilauksen kahden (2) vuoden tilauksen hinnalla! Tarjous koskee uusia GFI Software -tuotteiden tilauksia eikä koske GFI FaxMaker Online-, Kerio-, Exinda- tai kolmansien osapuolien tuotteita.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe kehitti avoimen digitaalisen allekirjoituksen standardin

Päivitetty 1.3.2017

Logo

Adobe on julkaissut pilvipalveluun perustuvan digitaalisen allekirjoituksen avoimen standardin yhteistyössä Cloud Signature Consortiumin kanssa. Käyttäjät voivat jatkossa allekirjoittaa ja skannata dokumentteja ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää Adobe Signista valmistajan sivuilta lisätietoja-linkkiä klikkaamalla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa