Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


22 vuotta RAD sovelluskehitystä, jolloin saat 22% alennusta tai 22kk ylläpitoa

Päivitetty 11.9.2017

Logo

Säästä jopa 22% kaikista RAD Studio tuotteista. Tämä koskee Professional, Enterprise ja Architect versioita tai yläpitoa. Jokaiselle on jotain. Säästä 10% Professional, 22% Enterprise tai Architect -versiosta ja saat 22kk ylläpitoa mukaan.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Näin suunnittelet onnistuneen ja huomiota herättävän kannen eBook-julkaisuusi

Päivitetty 31.8.2017

Logo

Olet varmasti joskus nähnyt kirjan kannen, joka sai sinut pysähtymään ja ajattelemaan, "Mikä tuo on?". Huolella valittu typografia on tärkeä osa myös eBook-suunnittelua, ja tämän artikkelin avulla seuraava eBook-julkaisusi herättää ansaittua huomiota!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sonatype hankki Vor Security:n ja esittelee Nexus Lifecycle XC:n!

Päivitetty 10.7.2017

Sonatype, joka on markkinajohtaja toimitusketjun automatisointiohjelmistoissa, on ilmoittanut 29.6. ostaneensa Vor Securityn toiminnot. Sonatype esitteli myös Nexus Lifecycle XC:n, Nexus IQ -palvelimen kautta toimitettavan uuden datapalvelun, joka tarjoaa organisaatioille laajan avoimen lähdekoodin ekosysteemien ja formaattien komponenttiälyn, kuten Ruby, PHP, Swift, CocoaPods, Golang, C ja C ++ .

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Vaihda kilpaileva tietoturvasovelluksesi Symantec Endpoint Product -tuotteeseen - säästösi jopa 35%

Päivitetty 28.6.2017

Logo

Yrityksen tietokoneiden suojaaminen ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nyt uusien ransomware-uhkien aikakautena - josta esimerkkinä WannaCry, jota kuvataan maailman suurimpana tietoverkkorikollisuutena. Vaihda nykyinen kilpaileva tietoturvasovelluksesi Symantec Endpoint Product -tuotteeseen, niin saat 35% alennuksen uusista lisenssipaketeista, ylläpitosopimuksista ja uusinnoista. Lisäksi tarjoamme 35% alennuksen uusista Symantec Protection Suite Enterprise Edition 5.0 (SPS) lisenssipaketeista, ylläpitosopimuksista ja niiden uusinnoista.

Kysy lisää myynnistämme!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe kehitti avoimen digitaalisen allekirjoituksen standardin

Päivitetty 1.3.2017

Logo

Adobe on julkaissut pilvipalveluun perustuvan digitaalisen allekirjoituksen avoimen standardin yhteistyössä Cloud Signature Consortiumin kanssa. Käyttäjät voivat jatkossa allekirjoittaa ja skannata dokumentteja ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää Adobe Signista valmistajan sivuilta lisätietoja-linkkiä klikkaamalla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Maailman nopein varmuuskopiointi ja palautus - Acronis Backup 12!

Päivitetty 31.1.2017

Logo

Kun tietomäärä räjähtää, tietotekniikkanäkymä kehittyy hybridi pilvi ympäristöön. Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi, asiakkaat joutuvat nyt suojaamaan kaikki tietonsa, kaikkialla - myös pilvessä. Etenkin kun tiedetään, että 80% niistä 78% yrityksestä, jotka käyttävät ovat toteuttamassa pilviratkaisuja, ovat jo kokeneet ikävän tietojen menetyksen pilvessä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa