Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Osallistu Adobe Creative Cloud -webinaariin ja päivitä tietosi uusista ominaisuuksista

Päivitetty 16.1.2018

Logo

Adoben Creative Cloud on kehittynyt huimasti sen julkaisun jälkeen. Monet käyttäjät eivät kuitenkaan tunne uusia ominaisuuksia tai tiedä, kuinka niitä voisi hyödyntää omassa työnkulussaan. Adobe CC tuo mukanaan ominaisuuksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat luovan työn prosesseja, kun työtiedostoja ja työkaluja voi jakaa ja synkronoida kollegoiden kanssa suoraan pilvitallennustilan kautta. Adobella on myös oma Stock -kuvapankki, joka on kehitetty vastaamaan normaalien kuvapankkien ongelmiin.

Webinaarissa kerrotaan CC:n lisäpalveluista ja Demotaan kuinka synkronointi eri käyttäjien kesken tapahtuu ja kuinka Adobe Stock - kuvapankki integroituu Adoben sovelluksiin.

Osallistu webinaariin ja kuule lisää - 31.1. klo 09:00-09:45

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Video: Näin paljastat Meltdownin ja Spectren saastuttamat laitteet Tenable.io:n avulla

Päivitetty 11.1.2018

Logo

Katso lisätietojalinkin takaa video, joka näyttää kuinka paljastat Meltdownin ja Spectren saastuttamat laitteet Tenable.io:n avulla,

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Nintex - Liiketoimintaetua digitaalisilla työnkuluilla

Päivitetty 9.1.2018

Logo

Kuinka automatisoitu yrityksen liiketoiminta on?

On ehkä yllättävääkin, että suurin osa erilaisista toimintaprosesseista on edelleen manuaalisia (tai erilaisissa järjestelmissä olevia), kun juuri erilaisten prosessien digitalisoinnilla ja automatisoinnilla voidaan parantaa ja helpottaa työskentelyä ja tehostaa vaikkapa työn kulkuja. Tärkeitä työnkulun prosesseja löytyy käytännössä yrityksen kaikissa organisaatioista ja toiminnoista. Riippumatta siitä, mitä tietolähdettä tai sovelluksia organisaatio käyttää, Nintex voi yhdistää prosessit ja tiedot kehittyneellä työnkulun alustalla, muuntaa prosessit digitaalisiksi ja auttaa organisaatiota kohti liiketoiminta-automaatiota. NINTEX Workflow -ratkaisut löytyvät niin SharePointille, Office 365:lle kuin myös omana pilvipalveluratkaisuna.

Ajankohtaiset Nintext uutiset Nintex Blogissa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


10 askelta uuden yrityslogon suunnitteluun

Päivitetty 27.12.2017

Logo

Yrityksesi koosta riippumatta, uuden logon suunnittelu ja julkaisu onnistuneesti on tärkeä osa yritysimagoa - tutustu kymmenen kohdan ohjeeseen ja muista fonttivalinnan tärkeys!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


RAD Studio 10.2 Tokyo Release 2 on nyt saatavilla

Päivitetty 11.12.2017

10.2 Tokyo, Release 2 (tunnetaan myös nimellä 10.2.2) -päivitys Delphi 10.2 Tokyo, C ++ Builder 10.2 Tokyo ja RAD Studio 10.2 Tokio on nyt saatavilla kaikille Update Subscription -asiakkaille.

Mukana on myös uusi MacOS High Sierra -tuen tuki ja iOS 11: n (mukaan lukien uusi iPhone X), Android 8: n, Windows 10: n ja Linuxin laajennettu alustatuki, lisäparannukset monilaitteiden kehittämiseen ja laadun, suorituskyvyn ja vakauden parannukset.

Lisätietoja

Valmistajatietoa