Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Elo-syyskuun aikana saat extraa ylläpitoon

Päivitetty 15.8.2018

Logo

Kun ostat Delphi, C++Builder tai RAD Studio lisenssin, niin mukana tulee 12kk ylläpito. Tämä antaa sinulle kaikki päivitykset, niin isot kuin pienet, tuona aikana. Saat pääsyn tukeen ja olet ensimmäisenä käyttämässä uusimpia ominaisuuksia. Nyt ennen 1.10 kun tilaat saa bonuksena pidemmän ylläpidon. Elokuussa lisenssin ostaja saa 18 kk ylläpidon ja syyskuussa saat 15kk ylläpidon normaalin 12kk sijaan. Lisäksi voit hyödyntää valmistajan kesäalennuksia lisenssien ostajille. Tätä tarjousta et saa valmistajan nettikaupasta. Ota yhteyttä Moonsoftiin, niin katsotaan sopiva lisenssi sinulle!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tutustu uuten InstallShield Lite for Visual Studio 2017 -ohjelmistoon

Päivitetty 26.7.2018

Logo

Uusi InstallShield Lite -ohjelmisto sisältää joukon InstallShield-ohjelmistosta tuttuja toimintoja ja kyvykkyyksiä sekä merkittäviä toimintoja, joita ei ole Visual Studio Installerissa. InstallShield Lite for Visual Studio tukee Visual Studion Professional- sekä Enterprise-versioita.

Tutustu koko kattavaan InstallShield 2018 -tuoteperheeseen: Premier, Professional ja Express -tuotteisiin (Valmistajatietoa)!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uudet C++ Builder Community- ja Delphi Community-tuotteet!

Päivitetty 19.7.2018

Logo

Embarcaderon Community-tuotteet ovat tarkoitettu freelance-kehittäjille, startup-yrityksille, opiskelijoille ja voittoa tuottamattomille yhteisöille. Community-tuotteet ovat monipuolisia ja kattavasti varusteltuja ohjelmistokehitysympäristöjä iOS-, Android-, Windows- ja macOS-sovellusten kehittämiseen ja käyttöönottoon. Nämä uudet Community-tuotteet korvaavat aikaisemmat Starter Editionit.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Thoma Bravo ostanut Centrify

Päivitetty 11.7.2018

Logo

Thoma Bravo on kertonut, että se ostaa enemmistön Centrify ohjelmistotalosta. Centrify on seuraavan sukupolven cybersecurity ohjelmistotalo, joka on lanseerannut Zero Trust Security ajatusmaailman, joka ainoana yhdistää pilvipohjaisen tietoturvan, suojautumalla pilvi järjestelmien riskeiltä samalla halliten käyttäjien tunnustautumista sekä käyttöoikeuksia. Centrify on tunnistettu johtavaksi sekä Forrester Wave Privileged Identity Management (PIM) ja Identity-As-A-Service (IDaaS) raporteissa.

Lisätietoja


Esittelyssä GFI Software, Aurea SMB Solutions

Päivitetty 19.6.2018

Logo

Vuonna 2015 GFI Softwaren osti Aurea ja Scott Brighton, Aurean toimitusjohtaja, nimitettiin GFI: n toimitusjohtajaksi. Vuonna 2012 perustettu ja Texasin Austinissa sijaitseva Aurea valmistaa teknologian, joka takaa maailman suurimmat asiakas- ja työntekijäkokemukset suurimpia ja menestyneimpiä tuotemerkkejä varten.

Tähän mennessä GFI on toiminut itsenäisesti Aureasta. Maksimoidakseen ja hyödyntääkseen kummankin vahvuuksista, on tulevaisududen aikomus tuoda GFI Software ja Aurea lähemmäksi toisiaan, mikä aloitetaan GFI Softwaren uudelelen nimeämisellä GFI Software Aurea SMB Solutionsiksi.


Älykäs prosessien automatisointi ja digitalisointi -webinaari 30.8.2018

Päivitetty 8.6.2018

Logo

Kuinka automatisoitu yritysten liiketoiminta on? On ehkä yllättävääkin, että suurin osa erilaisista toimintaprosesseista on edelleen manuaalisia, kun juuri prosessien digitalisoinnilla ja automatisoinnilla voidaan parantaa ja helpottaa työskentelyä ja tehostaa työn kulkuja. Lähes jokaisessa yrityksessä on myös digitaalisia prosesseja, mutta ne on usein hajautuneena erilaisiin järjestelmiin.  Joskus prosessien digitalisointi on jäänyt kesken ja ne toimivat osittain. Tärkeitä työnkulun prosesseja löytyy käytännössä yrityksen kaikista organisaatioista. Prosessit koskettavat niin omaa henkilökuntaa kuin myös ulkoisia sidosryhmiä. Automatisoinnin ja digitalisoinnin edut voivat olla merkittäviä.

Nintex Workflow

Riippumatta siitä, mitä tietolähdettä tai sovelluksia organisaatio käyttää, Nintex voi yhdistää prosessit ja tiedot kehittyneellä työnkulun alustalla, muuntaa prosessit digitaalisiksi ja auttaa organisaatiota kohti liiketoiminta-automaatiota. Luo työnkulut ja prosessit klikkauksilla ei ohjelmoimalla!

Tervetuloa mukaan Moonsoftin ja Nintexin webinaariin, jossa käsitellään prosessien digitalisointia ja automatisointia sekä näytetään käytännön esimerkkejä Nintex Workflowsta ja prosessien automatisoinnista. Lue lisää ja rekisteridy jo tänään lisätietoja linkin kautta!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


GFI Software on julkaissut uuden GFI Unlimitedin!

Päivitetty 3.4.2018

Logo

Valmistaudu saamaan rajoittamaton pääsy kaikkiin tarvittaviin GFI Softwaren yrityssovelluksiin yhdellä edullisella hinnalla!

GFI Software on julkaissut uuden GFI Unlimited -vuokralisenssin, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin verkon tietoturva- ja viestintäohjelmistoihin joita yritykset ympäri maailman tarvitsevat bisneksen tehostamiseen. GFI Unlimited on mullistava yksinkertaisuudessaan ja vallankumouksellinen sen tarjoaman sisällön arvossa! Yksi vuositilaus tarjoaa kaikki tuotevalikoiman ohjelmistot - GFI Unlimited -ohjelmisto sisältää mm. GFI LanGuardin, GFI MailEssentialsin, GFI Archiverin, Kerio Controlin, Kerio Connectin ja monia muita ohjelmistoja.

Lisätietoja