Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Adobe Creative Cloud 2018 -päivitys on julkaistu.

Päivitetty 19.10.2017

Logo

Adobe Creative Cloudin 2018 -versiossa on Adoben tietokone- ja mobiilisovellusten koko kokoelma oleellisista työkaluista, kuten Photoshop CC, seuraavan sukupolven työkaluihin, kuten Adobe XD CC. Saat myös valmiit mallit suunnitelmien nopeaan käynnistykseen ja vaiheittaiset opastusohjelmat taitojen kehitykseen ja perehtymisen nopeutukseen. Siinä on kaikki tarvittava luovaan työhön, ryhmätyötön ja ideoiden hankintaan.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Moonsoft News -uutislehti on ilmestynyt!

Päivitetty 16.10.2017

Logo

Tutustu syksyn uutuusohjelmistoihin ja ota selvää onko GDPR lupa rahastaa - lataa Moonsoftin uusi News-uutisjulkaisu lisätietoja linkistä!

Lisätietoja


Sophos Central Server Protection - Hanki 50% alennus nyt!

Päivitetty 13.10.2017

Logo

Sophos Central Server Protection yhdistää tehokkaan ja luotettavan tietoturvateknologian keskitetyn ja helppokäyttöisen hallinnan kanssa. Se suojaa sovelluksia ja tietoja sekä fyysisistä että virtuaalisista palvelimista. Nyt saat palvelimen suojauksen lyömätömään hintaan - 31.3.2018 asti saat 50%: n alennuksen 3 vuoden lisenssin Sophos-listahinnasta Sophos Central Server Standardille tai Sophos Central Server Advancedille!

Valmistajatietoa


GFI Softwaren 3 vuoden ylläpitosopimukset nyt 2 vuoden hinnalla!

Päivitetty 12.10.2017

GFI Software tarjoaa asiakkaille nyt rajoitetun ajan kolmen (3) vuoden ohjelmiston ylläpitosopimuksen (SMA) tai 3 vuoden subscription-tilauksen kahden (2) vuoden tilauksen hinnalla! Tarjous koskee uusia GFI Software -tuotteiden tilauksia eikä koske GFI FaxMaker Online-, Kerio-, Exinda- tai kolmansien osapuolien tuotteita.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe Photoshop Elements ja Premiere Elements 2018 -versiot on julkaistu

Päivitetty 12.10.2017

Logo

Adobe Elements-tuoteperhe on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmistovalinta koti- ja toimistokäyttöön, jonka avulla automatisoit kuvien ja videoiden organisoinnin ja muokkauksen, joten voit keskittyä loistavien valokuvien ja videoiden luomiseen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Kehittäjäsupersankariksi Android Mobile Development with Delphi -ilmaiskurssilla!

Päivitetty 22.9.2017

Logo

Ilmainen peruskurssi Android-mobiilisovellusten kehittämiseen projektikeskeisellä lähestymistavalla. Ennakkoon nauhoitetut luennot ja viikoittain tiivistetyt jaksot helpottavat oppimista ja aikataulussa pysymistä.

Kouluttajina toimivat Jim McKeeth (Developer Advocate) ja Craig Chapman (Software Consultant), molemmat työskentelevät Embarcadero Technologiesilla. Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe kehitti avoimen digitaalisen allekirjoituksen standardin

Päivitetty 1.3.2017

Logo

Adobe on julkaissut pilvipalveluun perustuvan digitaalisen allekirjoituksen avoimen standardin yhteistyössä Cloud Signature Consortiumin kanssa. Käyttäjät voivat jatkossa allekirjoittaa ja skannata dokumentteja ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää Adobe Signista valmistajan sivuilta lisätietoja-linkkiä klikkaamalla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa