Moonsoft OY 29.11.2019Miten olisi tietoturvajärjestelmä yksittäisten tietoturvatuotteiden sijaan?

Tiesitkö, että Sophos Central on pilvipohjainen tietoturvajärjestelmä, jolla organisaatio voi suojautua kokonaisvaltaisesti tietoturvauhkia vastaan?

Sophos Central koostuu useasta eri tuotteesta. Yhteistä näille tuotteille on se, että niiden hallinta tapahtuu yhdestä ja samasta, helppokäyttöisestä, pilvipohjaisesta hallintakonsolista ja se, että tuotteet on alusta asti suunniteltu toimimaan yhdessä. Enää et siis tarvitse useampaa eri käyttöliittymää eri tietoturvatuotteiden hallintaan ja nyt eri tietoturvatuotteesi muodostavat yhtenäisen puolustuksen tietoturvauhkia vastaan - sen sijaan että kukin kaivautuisi omiin poteroihinsa puolustamaan vain omaa tonttiaan.

Tietoturvajärjestelmän komponentit

Sophos Central-tietoturvajärjestelmä koostuu useasta eri tuotteesta eli komponentista. Central-tuotteita löytyy työasemien, palvelimien, mobiililaitteiden, sähköpostin ja verkon suojaukseen sekä kovalevyn salaukseen että käyttäjien testaukseen ja kouluttamiseen. Voit halutessasi lähteä liikkeelle vaikka vain yhdellä tuotteella ja laajentaa käyttöä muihin tuotteisiin myöhemmin. Kaikkea ei siis tarvitse ottaa käyttöön kerralla. Mitä enemmän eri Sophos Central-tuotteita käytät, sitä suurempia ovat hyödyt!

Synkronoitua tietoturvaa - Tuotteiden saumatonta yhteistyötä

Sophos Central-tuotteet on alusta asti suunniteltu toimimaan yhdessä. Tätä kutsutaan myös synkronoiduksi tietoturvaksi. Ohessa muutama käytännön esimerkki Sophos Central-tuotteiden yhteistyöstä.

Automatic Threat Detection & Isolation - Sophos Central Endpoint + Sophos XG Firewall
Työasema pääsee tavalla tai toisella saastumaan, jolloin Sophos Central Endpoint-tuote kertoo välittömästi Sophos XG Palomuurille ettei kaikki ole kunnossa. Palomuuri eristää välittömästi työaseman verkosta, jotta hyökkäys ei pääse leviämään yrityksen verkossa eikä mahdollinen haittaohjelma pysty kommunikoimaan verkkoon. Samalla Sophos Central Endpoint alkaa automaattisesti putsaamaan työasemaa ja kun kone on saatu täysin putsattua, niin palomuurille välitetään jälleen tieto laitteen tilasta ja palomuuri tietää poistaa laitteen eristyksistä. Ja tämä kaikki tapahtuu automaattisesti!

Compromized Mailbox Detection - Sophos Central Endpoint + Sophos Central Email
Sophos Central Email havaitsee epämääräistä sähköpostiliikennettä käyttäjän sähköpostista. Central Email kertoo epäilyksistään Central Endpointille, joka käynnistää automaattisesti käyttäjän työaseman skannauksen varmistaakseen ettei käyttäjän sähköpostia ole kaapattu roskapostin ja haittaohjelmien levitykseen. Central Endponit myös putsaa käyttäjän työaseman tarvittaessa. Ja jälleen kerran tämä kaikki tapahtuu automaattisesti.

Melko käytännöllistä, vai mitä? Osallistu Moonsoftin webinaariin ja kuule sekä näe lisää.

Haluatko kuulla lisää tietoturvajärjestelmästä ja synkronoidusta tietoturvasta?

Moonsoft järjestää 5.12. klo 9.00-10.00 webinaarin, jossa kerromme lisää Sophos Central-tietoturvajärjestelmästä sekä synkronoidusta tietoturvasta. Ilmoittaudu mukaan!