Intel-ohjelmistokehitystuotteet

 

Moonsoft Intel Elite Reseller

Tehosta suorituskykyä tänään, saat parhaat tehot myös huomenna

Skaalaa sovelluksesi tänään, suoraan tulevaisuuden järjestelmiin

Intel OneAPI

Intel®-ohjelmointivälineet mahdollistavat parhaan suorituskyvyn Intel®-arkkitehtuuriin pohjautuvissa järjestelmissä ja sinä voit hyödyntää viimeisintä Intel® Multi-Core -prosessoriteknologiaa. Kaikissa ohjelmistoissa on ostettaessa 12kk ylläpitoa (kaikki isot päivitykset ilmaiseksi) sekä pääsy valmistajan tekniseen tukeen (Intel® Premier Support).

Moonsoft Oy tuntee sovelluskehittäjien tarpeet ja on usean kehitysvälineitä tekevän ja tukevan valmistajan tärkein kumppani Suomessa. Moonsoft on myös Intel software Elite Reseller -kumppani. Kun haet osaavaa toimittajaa sovelluskehityksen niin Moonsoft on sinulle oikea valinta!

Intel on tuonut kaikille käyttäjille uuden teknisen koulutussivuston Tech. Decoded. Tämä on tarkoitettu itseopiskeluun, mutta ei korvaa erillisiä koulutustapahtumia, joita järjestämme Suomessa. Tutustu ja hyödynnä: Tech. Decoded.

Pikalinkit

 

Tuotetiedot

Intel OneAPI 2022 -tuotteet

Monet tietokeskeiset tehtävät toimivat parhaiten, kun ne otetaan käyttöön heterogeenisten arkkitehtuurien yhdistelmässä (CPU, GPU, FPGA, muissa kiihdyttimissä). Kuitenkin erilaisissa arkkitehtuureissa on tyypillisesti vaadittu uniikkeja kieliä, työkaluja ja kirjastoja lisäten monimutkaisuutta kehittäjille rajoittaen koodin uudelleenkäyttöä. Tämän vuoksi arkkitehtuurien välisten ratkaisuiden hyödyntäminen on vaikeaa ja huono vaihtoehto sovellusten suorituskyvyn optimoimiseksi.

Kehittäjät hyödyntäkää oneApin yhtenäistä, standardipohjaista, arkkitehtuurien välistä ohjelmointimallia, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää sovelluksia valitsemaasi arkkitehtuuria varten.Saavuta täydellinen laitteiston suorituskyky käyttämällä kaikkia testattuja työkaluja ilman omien kielten lukituksen rajoituksia. Säästä merkittävää kehitysaikaa ja lisää tuottavuutta Intel® oneAPI -työkalupaketeilla ja Data Parallel C ++:lla (perustuu ISO C++:een ja Khronos SYCL:ään), joka on yksi kieli keskusyksiköille, näytönohjaimille ja FPGA:lle.

Työkalupaketit sisältävät luokkansa parhaat kääntäjät, suorituskirjastot, analysaattorit ja virheenkorjauksen. Nopeuta suoritettavia kuormia käyttämällä monipuolisia Intelin työkalupaketteja. Testaa kuormituksia ja sovelluksia maksuttomassa Intel® DevCloudissa oneAPI: lle, joka on esiladattu uusimmilla ohjelmisto- ja laitteistoarkkitehtuureilla

Intel OneAPI -tuoteperhe koostuu neljästä eri tuotekokonaisuudesta, joista voit valita:

Intel oneAPI Base Toolkit sisältää kääntäjät, ohjelmistokirjastot sekä valmiit optimoidut koodimallit suorituskykyisiin sovelluksiin.

Intel oneAPI HPC Toolkit sisältää Base-tuotteen lisäksi vaativaan käyttöön klustereissa ja usean prosessorin ympäristöissä profilointivälineet, säikeiden sekä muistitason debuggaus- ja profilointiohjelmistoja.

Intel oneAPI IoT Toolkit sisältää Base-tuotteen lisäksi IoT ohjelmointiin sopivia kirjastoja sekä työkaluja

Intel oneAPI Rendering Toolkit sisältää Base-tuotteen lisäksi videoihin, visualisointeihin sopivia kirjastoja sekä työkaluja

Hinnat ja lisätietoja

Intel OneAPI Tuotematriisit

Intel OneAPI product matrix

Intel® OneAPI (esite) -tuoteperhe koostuu eri tuotekokonaisuuksista, joista voit valita

Intel OneAPI Optiot

Single-Node vs Multi-Node

 • Single-Node: tukee kannettavia ja työasemia
 • Multi-Node: tukee kannettavia ja työasemia sekä erilaisia HPC klustereita

Lisenssimallit

 • Named user
 • Concurrent 2-seat: 2 samanaikaista käyttäjää/ max 10 rekisteröityä kehittäjää
 • Concurrent 5-seat: 5 samanaikaista käyttäjää/ max 25 rekisteröityä kehittäjää
 • Concurrent 10-seat: 10 samanaikaista käyttäjää/ max 50 rekisteröityä kehittäjää
 •    EI enää FlexLM asennuksia, vaan käytön tulee olla Intelin EULAn mukaista
 • Academic: Koulut, oppilaitokset, korkeakoulut, yliopistot ja muut joissa on tutkintoon johtavaa koulutusta
 • Commercial: Kaikki muut mukaan lukien julkishallinto sekä ei voittoa tuottavat organisaatiot

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit sisältävät molemmat Fortran ja C++ kääntäjät samassa paketissa. Kuten myös Windows, Linux ja macOS versiot.

Tuki:

 • 1- ja 3-vuoden tukioptiot saatavilla kaikkiin työkalupaketteihin ja samalla saat:
 • Pääsyn Intelin Priority tukipalveluun
 • Saat kaikki versio päivitykset jotka tulevat tukisopimuksen aikana sekä päivityksiä myös vanhempiin versioihin (jope 3-versiota taaksepäin)
 • Nopeutetun vasteajan tukipalveluissa
 • Etusijan ratkaisuiden haussa sekä muutos pyynnöissä

Käyttäjät ilman tukipalveluita joutuvat hakemaan tukea sekä neuvoja julkisista foorumeista ja tuki on vain viimeisimpään versioon.


Intel Parallel Studio XE 2020 -tuotteet

box

Intel on koonnut tärkeimmät tuotteet yhteen edullisempaan kokonaisuuteen, jossa sinulla on kaikki mitä tarvitset. Studio-paketit ovat suunniteltu siten, että käyttöönotto on helppoa ja samalla vaativalta käyttäjältä eivät ominaisuudet lopu kesken. Rinnakkaisuuden tuominen olemassa oleviin sovelluksiin on mahdollisimman helppoa, mutta myös uudet projektit voidaan aloittaa jo valmiiksi havaittuja toimivia ratkaisuja käyttäen.

Intel on juuri tuonut uuden versio parhaimmista kääntäjistä sinulle saatavaksi. Monet yksitäiset kirjastot ja tuotteet ovat erillisinä tuotteina poistumassa ja niitä saa vain OneAPI 2022 -tuotekokonaisuudessa.

 • - C++ ja Fortran –kääntäjät optimoituun suorituskykyyn
 • - Intel® Data Analytics Acceleration Library (DAAL) – Auttaa sinua Big Data haasteissa sekä sisältää hyvin optimoidut IA funktiot.
 • - Nopeampi koneoppiminen (Machine Learning) Python ohjelmistoilla
 • - Mukana C++14 ja laajennettu C++17, Fortran 2008 sekä 2018 tuki, OpenMP 4.5 sekä alustava OpenMP 5.0 tuki, Python 2.7 sekä 3.6 -tuki. Lisäksi Visual Studio 2019 integroitavuus.
 • - Lisää skaalautuvuutta KNL -arkkitehtuurille (Xeon Phi processor) kuten AVX-512
 • - Helpompi Vektorointi – Lisää lähes eksponentiaalisesti suorituskykyä hyödyntämällä vektoroitua suorituskykyä- Intel® Advisor XE:
 • - Vectorization Advisor työkalu auttaa sinua parantamaan suorituskykyä nopeasti osoittamalla alueet, jotka hyötyvät vektoroinnista erityisesti. Lisäksi saat suosituksia miten tuon koodin nopeutus voitaisiin toteuttaa.
 • - Aitoa nopeutta Python sovelluksiin, kun hyödynnät IPP- sekä muita kirjastoja yhdessä VTunen kanssa

Intel® Parallel Studio XE (esite) -tuoteperhe koostuu kolmesta eri tuotekokonaisuudesta, joista voit valita:

Composer Edition sisältää kääntäjät, ohjelmistokirjastot sekä valmiit optimoidut koodimallit suorituskykyisiin sovelluksiin. Hinnat ja lisätietoja

Professional Edition sisältää Composer-tuotteen lisäksi suorituskykyä mittaavat profilointivälineet, säikeiden sekä muistitason debuggaus- ja profilointiohjelmistoja. Hinnat ja lisätietoja

Cluster Edition sisältää Professional tuotteen lisäksi MPI Cluster Communications -kirjaston, sekä MPI-virheiden jäljitys- ja optimointityökalut. Hinnat ja lisätietoja

Create Smarter Code - Smarter Katso lisää miten voit toimia paremmin uudella Intel System Studiolla Video


Tuotematriisit

Intel product matrix

Choose your edition

Lisenssimallit

Jokainen lisenssi sisältää pysyvän lisenssin. Valittavana on 2 lisenssimallia: