Intel-ohjelmistokehitystuotteet

Moonsoft Intel Elite Reseller

Tehosta suorituskykyä tänään, saat parhaat tehot myös huomenna

Skaalaa sovelluksesi tänään, suoraan tulevaisuuden järjestelmiin

Intel Parallel Studio XE 2020

Intel®-ohjelmointivälineet mahdollistavat parhaan suorituskyvyn Intel®-arkkitehtuuriin pohjautuvissa järjestelmissä ja sinä voit hyödyntää viimeisintä Intel® Multi-Core -prosessoriteknologiaa. Kaikissa ohjelmistoissa on ostettaessa 12kk ylläpitoa (kaikki isot päivitykset ilmaiseksi) sekä pääsy valmistajan tekniseen tukeen (Intel® Premier Support).

Kysy nyt myös uutta Intelin Volume license -sopimusta, jos tarpeesi on useita lisenssejä tai sinulla on laajempi kehittäjätiimi, joka hyötyy Intelin kirjastoista sekä kääntäjistä.

Moonsoft Oy tuntee sovelluskehittäjien tarpeet ja on usean kehitysvälineitä tekevän ja tukevan valmistajan tärkein kumppani Suomessa. Moonsoft on myös Intel software Elite Reseller -kumppani. Kun haet osaavaa toimittajaa sovelluskehityksen niin Moonsoft on sinulle oikea valinta!

Intel on tuonut kaikille käyttäjille uuden teknisen koulutussivuston Tech. Decoded. Tämä on tarkoitettu itseopiskeluun, mutta ei korvaa erillisiä koulutustapahtumia, joita järjestämme Suomessa. Tutustu ja hyödynnä: Tech. Decoded.

Pikalinkit

 

Tuotetiedot

Intel Parallel Studio XE 2020 -tuotteet

box

Intel on koonnut tärkeimmät tuotteet yhteen edullisempaan kokonaisuuteen, jossa sinulla on kaikki mitä tarvitset. Studio-paketit ovat suunniteltu siten, että käyttöönotto on helppoa ja samalla vaativalta käyttäjältä eivät ominaisuudet lopu kesken. Rinnakkaisuuden tuominen olemassa oleviin sovelluksiin on mahdollisimman helppoa, mutta myös uudet projektit voidaan aloittaa jo valmiiksi havaittuja toimivia ratkaisuja käyttäen.

Intel on juuri tuonut uuden versio parhaimmista kääntäjistä sinulle saatavaksi. Uudessa v2017 paketissa on:
  • - C++ ja Fortran –kääntäjät optimoituun suorituskykyyn
  • - Intel® Data Analytics Acceleration Library (DAAL) – Auttaa sinua Big Data haasteissa sekä sisältää hyvin optimoidut IA funktiot.
  • - Nopeampi koneoppiminen (Machine Learning) Python ohjelmistoilla
  • - Mukana C++14 ja laajennettu C++17, Fortran 2008 sekä 2018 tuki, OpenMP 4.5 sekä alustava OpenMP 5.0 tuki, Python 2.7 sekä 3.6 -tuki. Lisäksi Visual Studio 2017 integroitavuus.
  • - Lisää skaalautuvuutta KNL -arkkitehtuurille (Xeon Phi processor) kuten AVX-512
  • - Helpompi Vektorointi – Lisää lähes eksponentiaalisesti suorituskykyä hyödyntämällä vektoroitua suorituskykyä- Intel® Advisor XE:
  • - Vectorization Advisor työkalu auttaa sinua parantamaan suorituskykyä nopeasti osoittamalla alueet, jotka hyötyvät vektoroinnista erityisesti. Lisäksi saat suosituksia miten tuon koodin nopeutus voitaisiin toteuttaa.
  • - Aitoa nopeutta Python sovelluksiin, kun hyödynnät IPP- sekä muita kirjastoja yhdessä VTunen kanssa

Intel® Parallel Studio XE (esite) -tuoteperhe koostuu kolmesta eri tuotekokonaisuudesta, joista voit valita:

Composer Edition sisältää kääntäjät, ohjelmistokirjastot sekä valmiit optimoidut koodimallit suorituskykyisiin sovelluksiin. Hinnat ja lisätietoja

Professional Edition sisältää Composer-tuotteen lisäksi suorituskykyä mittaavat profilointivälineet, säikeiden sekä muistitason debuggaus- ja profilointiohjelmistoja. Hinnat ja lisätietoja

Cluster Edition sisältää Professional tuotteen lisäksi MPI Cluster Communications -kirjaston, sekä MPI-virheiden jäljitys- ja optimointityökalut. Hinnat ja lisätietoja

Create Smarter Code - Smarter Katso lisää miten voit toimia paremmin uudella Intel System Studiolla Video


Tuotematriisit

Intel product matrix

Choose your edition

Lisenssimallit

Jokainen lisenssi sisältää pysyvän lisenssin. Valittavana on 2 lisenssimallia: