Intel-ohjelmistokehitystuotteet


Moonsoft Intel Elite Reseller

Tehosta suorituskykyä tänään, saat parhaat tehot myös huomenna

Skaalaa sovelluksesi tänään, suoraan tulevaisuuden järjestelmiin

Intel OneAPI

Intel®-ohjelmointivälineet mahdollistavat parhaan suorituskyvyn Intel®-arkkitehtuuriin pohjautuvissa järjestelmissä ja sinä voit hyödyntää viimeisintä Intel® Multi-Core -prosessoriteknologiaa. Kaikissa ohjelmistoissa on ostettaessa 12kk ylläpitoa (kaikki isot päivitykset ilmaiseksi) sekä pääsy valmistajan tekniseen tukeen (Intel® Premier Support).

Moonsoft Oy tuntee sovelluskehittäjien tarpeet ja on usean kehitysvälineitä tekevän ja tukevan valmistajan tärkein kumppani Suomessa. Moonsoft on myös Intel software Elite Reseller -kumppani. Kun haet osaavaa toimittajaa sovelluskehityksen niin Moonsoft on sinulle oikea valinta!

Intel on tuonut kaikille käyttäjille uuden teknisen koulutussivuston Tech. Decoded. Tämä on tarkoitettu itseopiskeluun, mutta ei korvaa erillisiä koulutustapahtumia, joita järjestämme Suomessa. Tutustu ja hyödynnä: Tech. Decoded.

Pikalinkit

 

Tuotetiedot

Intel OneAPI 2024 -tuotteet

Vuoden 2024 Intel Software Development Tools -työkalut ovat saatavilla, ja ne tuovat kehittäjille entistä enemmän moniarkkitehtuuriominaisuuksia nopeuttamaan ja optimoimaan tekoälyä, HPC:tä ja renderöimään työkuormia Intel-suorittimissa, GPU:issa ja tekoälykiihdyttimissä. OneAPI:lla (nyt Unified Acceleration Foundationin ohjaama) työkalut perustuvat avoimiin standardeihin ja laajaan kattamiseen C++:lle, OpenMP:lle, SYCL:lle, Fortranille ja Pythonille.

Monet tietokeskeiset tehtävät toimivat parhaiten, kun ne otetaan käyttöön heterogeenisten arkkitehtuurien yhdistelmässä (CPU, GPU, FPGA, muissa kiihdyttimissä). Kuitenkin erilaisissa arkkitehtuureissa on tyypillisesti vaadittu uniikkeja kieliä, työkaluja ja kirjastoja lisäten monimutkaisuutta kehittäjille rajoittaen koodin uudelleenkäyttöä. Tämän vuoksi arkkitehtuurien välisten ratkaisuiden hyödyntäminen on vaikeaa ja huono vaihtoehto sovellusten suorituskyvyn optimoimiseksi.

Kehittäjät hyödyntäkää oneApin yhtenäistä, standardipohjaista, arkkitehtuurien välistä ohjelmointimallia, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää sovelluksia valitsemaasi arkkitehtuuria varten.Saavuta täydellinen laitteiston suorituskyky käyttämällä kaikkia testattuja työkaluja ilman omien kielten lukituksen rajoituksia. Säästä merkittävää kehitysaikaa ja lisää tuottavuutta Intel® oneAPI -työkalupaketeilla ja Data Parallel C ++:lla (perustuu ISO C++:een ja Khronos SYCL:ään), joka on yksi kieli keskusyksiköille, näytönohjaimille ja FPGA:lle.

Työkalupaketit sisältävät luokkansa parhaat kääntäjät, suorituskirjastot, analysaattorit ja virheenkorjauksen. Nopeuta suoritettavia kuormia käyttämällä monipuolisia Intelin työkalupaketteja. Testaa kuormituksia ja sovelluksia maksuttomassa Intel® DevCloudissa oneAPI: lle, joka on esiladattu uusimmilla ohjelmisto- ja laitteistoarkkitehtuureilla

Intel OneAPI -tuoteperhe koostuu neljästä eri tuotekokonaisuudesta, joista voit valita:

Intel oneAPI Base Toolkit sisältää kääntäjät, ohjelmistokirjastot sekä valmiit optimoidut koodimallit suorituskykyisiin sovelluksiin.

Intel oneAPI HPC Toolkit sisältää Base-tuotteen lisäksi vaativaan käyttöön klustereissa ja usean prosessorin ympäristöissä profilointivälineet, säikeiden sekä muistitason debuggaus- ja profilointiohjelmistoja.

Intel oneAPI Rendering Toolkit sisältää Base-tuotteen lisäksi videoihin, visualisointeihin sopivia kirjastoja sekä työkaluja

Hinnat ja lisätietoja

Intel OneAPI Tuotematriisit

Intel OneAPI product matrix

Intel® OneAPI (esite) -tuoteperhe koostuu eri tuotekokonaisuuksista, joista voit valita

Intel OneAPI Optiot

Single-Node vs Multi-Node

 • Single-Node: tukee kannettavia ja työasemia
 • Multi-Node: tukee kannettavia ja työasemia sekä erilaisia HPC klustereita

Lisenssimallit

 • Named user
 • Workgroup: max 10 kehittäjää
 • Department: max 25 kehittäjää
 • Division: max 50 kehittäjää
 • Enterprise: 50+ kehittäjää
 •    EI enää FlexLM asennuksia, vaan käytön tulee olla Intelin EULAn mukaista
 • Academic: Koulut, oppilaitokset, korkeakoulut, yliopistot ja muut joissa on tutkintoon johtavaa koulutusta
 • Commercial: Kaikki muut mukaan lukien julkishallinto sekä ei voittoa tuottavat organisaatiot

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit sisältävät molemmat Fortran ja C++ kääntäjät samassa paketissa. Kuten myös Windows, Linux ja macOS versiot.

Tuki:

 • 1- ja 3-vuoden tukioptiot saatavilla kaikkiin työkalupaketteihin ja samalla saat:
 • Pääsyn Intelin Priority tukipalveluun
 • Saat kaikki versio päivitykset jotka tulevat tukisopimuksen aikana sekä päivityksiä myös vanhempiin versioihin (jope 3-versiota taaksepäin)
 • Nopeutetun vasteajan tukipalveluissa
 • Etusijan ratkaisuiden haussa sekä muutos pyynnöissä

Käyttäjät ilman tukipalveluita joutuvat hakemaan tukea sekä neuvoja julkisista foorumeista ja tuki on vain viimeisimpään versioon.