Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Moonsoftin uusi asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Päivitetty 21.11.2022

Logo

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja


Tenable One - Yksi yhtenäiinen näkymä moderneja tietoturvahyökkäyksiä vastaan

Päivitetty 4.11.2022

Logo

Tenable One on hallintaalusta , joka auttaa organisaatioita saamaan täyden kokonaisvaltaisen näkyvyyden nykyiaikaisiin haavoittuvuuksiin omassa toimintaympäristössä ja keskittymään ehkäisemään todennäköisiä hyökkäyksiä ja kommunikoimaan tarkasti kyberriskeistä liiketoiminnan optimaalisen suorituskyvyn tukemiseksi.

Tenable One koostaa ja yhdistää näymän haavoittuvuuksista yhdelle alustalle kattaen IT-resurssit, pilviresurssit, säilöt, verkkosovellukset ja identiteettijärjestelmät. Se perustuu Tenable Researchin nopeaan ja laajaan tietoturvauhkien tunnistamiseen ja kattavan analytiikan toimien priorisoinniksi ja kyberriskien viestimiseksi. Tenable One antaa organisaatioille mahdollisuuden:

- Saada kattavan näkyvyyden modernilla hyökkäyspinnalla - Ennakoida uhkia ja priorisoi toimia hyökkäysten estämiseksi - Kommunikoi kyberriskeistä parempien päätösten tekemiseksi

Tenable One sisältää seuraavat Tenable-tuotteet kaikkine ominiausuuksineen:

- Tenable.io Vulnerability Management - Tenable.io Web App Scanning - Tenable.cs Cloud Security - Tenable.ad Active Directory - Tenable Lumin

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Päivitetty 3.11.2022

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


CorelDRAW Graphics Suite - Luovuus kohtaa tuottavuuden

Päivitetty 3.11.2022

Logo

CorelDRAW Graphics Suite on ammattimainen suunnittelutyökalupakki henkeäsalpaavien vektorikuva-, layout-, valokuvien muokkaus- ja typografiaprojektien toteuttamiseen täydellä teholla. Budjettiystävällinen vuositilaus (Subscription) tarjoaa jatkuvan lisäarvon välittömällä pääsyllä uusiin, eksklusiivisiin ominaisuuksiin ja sisältöön, huippusuorituskyvyn sekä uusimpien teknologioiden tuen.

Suunnittele Tuota ainutlaatuisia kuvia, kylttejä, logoja ja paljon muuta - Windowsissa tai Macissa - ja liikkeellä ollessasi CorelDRAW.appin avulla.

Tee yhteistyötä Tee yhteistyötä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa käyttämällä CorelDRAW.app-sovellusta kerätäksesi reaaliaikaista palautetta yhdeltä tai useammalta arvioijalta.

Valmista aikaan nopeasti Saat poikkeuksellisia tuloksia lyhyemmässä ajassa tuottavien työkalujen ansiosta kaiken tyyppisiin tulosteisiin.

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja


Pantone-värikirjasto poistetaan Adobe Creative Cloudista

Päivitetty 3.11.2022

Logo

Adobe poisti tuen ilmaisille Pantone-väreille Photoshop-, InDesign- ja Illustrator Creative Cloud -sovelluksistaan. PSD-tiedostot, jotka sisälsivät Pantonen spottivärejä, näkyvät nyt mustana, mikä pakottaa suunnittelijat, jotka tarvitsevat pääsyn alan standardivärikirjoihin, maksamaan laajennuksen tilauksesta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Forrest by Fenotype

Päivitetty 2.11.2022

Typografit ja asiakkaat ovat usein innostuneita uutuuksista. Olipa kyse sitten itsetietoisesti omituisista yksityiskohdista, jotka näyttävät houkuttelevana tai vain ankaraa, irrallaan olevaa minimalismia, jatkuva uutuudenhaku typografiassa on usein itsetarkoitus. Usein vanha temppu on parempi kuin pussillinen uusia. Tarvitset vain hyvän, luotettavan fonttiperheen sielulla, joka tarjoaa tuon lohdullisen ja tutun tunteen. Tässä Forrest tulee esiin: tyyppiperhe, joka on syntynyt elinikäisestä intohimosta kaivaa vanhoja kirjasinarkistoja etsimään hyvää vanhaa tyyppiä, yksinkertaista, rehellistä, rakkaudella tehtyä.

Mutta älä erehdy, Forrest on yhtä taitava kuin fontit tulevatkin, ja se on täynnä älykkäitä ominaisuuksia. Komeat lyönnit, söpöt pienet kirjaimet ja vanhan tyyliset hahmot lisäävät hieman tyylikkyyttä ja mahdollistavat erittäin hienostuneen ja nykyaikaisen lähestymistavan typografiaan. Fenotype


Nessus Expert kampanja loppuvuoden ajan

Päivitetty 20.10.2022

Logo

Tenablen Nessus perhe sai kesällä uuden kyvykkäämmän jäsenen Nessus Expertin, joka laajentaa perinteisen sisäverkon skannauksen myös mm. ulkoiselle hyökkäyspinta-alalle.

Nessus Expert on nyt loppuvuoden saatavilla yli 30% normaalia edullisemmin, myös päivitys Nessus Prosta onnistuu kampanjahinnoin. Kysy tarjous Moonsoftilta ja tutustu tuotteeseen täältä:

Lisätietoja

Valmistajatietoa