Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Intel julkisti uudenlaisen GPU arkkitehtuurin tekoälyyn, laskentaan erilaisille alustoille

Päivitetty 19.11.2019

Logo

Laskentaintensiivisten työtaakkojen muuttuessa yhä monimuotoisemmiksi, niin niidenkin suorittamien arkkitehtuurienkin on muututtava vastaamaan tarpeita. Klusteririkkaasta HPC: stä AI: hen ja koneoppimiseen, korkeimman suorituskyvyn saavuttaminen nykyisistä datakeskeisistä sovelluksista vaatii kehittämistä ja käyttöönottoa yhdistelmällä laskennallisia moottoreita - CPU: t, GPU: t, FPGA: t ja erikoistuneet kiihdyttimet.

Intel ratkaisi tämän ongelman ratkaisemiseksi juuri oneAPI: n, yhtenäisen, standardipohjaisen ohjelmointimallin yksinkertaistaakseen arkkitehtuurien välistä kehitystä ja parantaakseen tehokkuutta ja innovaatioita.oneAPI on sekä avoimen teollisuuden aloite että Intel-kehittäjätyökalujen beetatuote. Lue ja tutustu lisää ohjelmoinnin suurimpaan muutoksesta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uudet ChemDraw ja ChemOffice 19.0 julkaistu!

Päivitetty 13.11.2019

Logo

ChemDraw- ja ChemOffice-tuotteista on tullut kemiallisen piirtämisen, kuvaamisen, viestinnän ja tutkimusjulkaisujen "kultainen standardi". PerkinElmer on julkaissut uudet versiot ohjelmistoista. Ne tehostavat entisestään työskentelyä ja viestintää, säästävät aikaa, auttavat erottumaan globaalissa kilpailuympäristössä ja mahdollistavat turvallisemman tutkimuksen.

Tutustu tuotteseen alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


InterBasen Change Views -toiminnolle on myönnetty patentti

Päivitetty 11.11.2019

Logo

Embarcaderolle on myönnetty patentti "Tracking change data in a database", joka mahdollistaa arkkitehtuurin sekä toteutuksen Change Views -toiminnolle InterBase-tietokannassa.

Change Views -toiminto on alun perin julkaistu InterBase XE7:ssä, ja se on edelleen ominaisuus, joka on erittäin tehokas hajautetuissa järjestelmissä, kuten erilaisissa mobiililaitteissa. Tämän ansiosta on mahdollista hakea vain muuttuneet tiedot sen sijaan, että lataisi koko taulun kun on tarve päivittää paikallinen tieto. Tämä vähentää merkittävästi tarvittavaa kaistaa sekä datan määrää, eikä se vaadi ylimääräistä ohjelmointia tai triggereitä ja on näin heti käytettävissä. Käytät tietokantoja sulavammin hajautetuissa ympäristöissä, mikä säästää kustannuksia. Käyttö on nopeampaa ja siten ohjelmistojen käytettävyys on merkittävästi parempaa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Loppuvuoden tarjous: SAP Crystal Server 2013 -30 %

Päivitetty 1.11.2019

Saat SAP Crystal Server 2013 -version hinnasta alennusta 30 % vuoden loppuun asti. Kysy lisätietoja ja tarjous myynnistämme sales@moonsoft.fi!


Corelin päivitysmahdollisuus loppuu - cashback promo!

Päivitetty 19.10.2019

Logo

Corel on päättänyt lopettaa päivityslisenssien ja -pakettien tarjoamisen 29.11.2019. Nyt on siis viimeinen hetki hankkia ylläpito tai päivitys!

Saat CashBack-edun CorelDraw Graphics Suite 2019 -tuotteista 29.11.2019 saakka! 100 € uudesta omistuslisenssistä ja 50 € päivityksestä. Kampanja koskee sekä Windows- että Mac-puolen pakettituotteita ja yrityslisenssejä. Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Mietitkö Symantecin vaihtamista?

Päivitetty 17.10.2019

Logo

Symantec on julkistanut tuotteidensa siirtymisen Broadcomille. Tämä on herättänyt huolta käyttäjien keskuudessa turvallisuuden vähentymisestä. Symantecille löytyy vaihtoehto: Sophos investoi erittäin paljon tietoturvaan eri tuotteiden kanssa ja tarjoaa merkittäviä etuja. Sophoksen Intercept X on saanut useita palkintoja, ja siinä on ominaisuuksia yksinkertaisissa paketeissa, joita varten on ennen vaadittu useita ratkaisuja. Kysy lisää Moonsoftilta, jos mietit vaihtoa!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamVieweriltä tarjous subscription-lisenssiin siirtyville asiakkaille vuoden loppuun

Päivitetty 8.10.2019

Logo

TeamViewer on vaihtanut lisensointimallinsa pysyvistä lisensseistä vuokralisensseihin, ja helpottaakseen loppukäyttäjien siirtymistä vuosittain uusittaviin vuokralisensseihin TeamViewer tarjoaa ensimmäisen vuoden 60 % alennuksella!

TeamViewer 14:llä saat yhteyden kaikkiin TeamViewer-käyttäjiin riippumatta siitä, mikä versio heillä on käytössään. Siirtymällä subscription-malliin takaat keskeytyksettömän käytön ohjelmistolle, ja saat aina uusimmat päivitykset käyttöösi.

Tarjous on voimassa jälleenmyyjän kautta hankituille subscription-lisensseille.

Ota yhteyttä myyntiimme sales@moonsoft.fi tai tilaa suoraan nettikaupastamme!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Sophos Sandstorm Data Centre avattu Frankfurtiin

Päivitetty 16.9.2019

Logo

SophosLabs on ilmoittanut avanneensa uuden Sophos Sandstorm -keskuksen Frankfurtiin. Asiakkaat, jotka ovat huolissaan GDPR-vastuista ja Brexitistä voivat valita asetuksen "Europe (Frankfurt)", jolloin tiedostojen analysointi ohjautuu EU-alueelle, ja on käytettävissä heti. Nykyinen "EU"-optio muuttuu asetukseksi "Europe (London)". Europe (London) -määrityksellä käytetään aikaisemmin käytössä olleita palvelimia.

Jokaisella päivitetyllä ohjelmistolla voi ottaa tämän uuden määrityksen heti käyttöön. Lue lisää alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa