Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Flamingo tuote lopettu

Päivitetty 24.5.2022

Logo

Flamingo ei ole enää ostettavissa tai arvioitavissa. Flamingo on korvattu uudella edistyneellä Rhino 7:ään rakennetulla renderöijalla.

Jos omistat Flamingo nXt 5 -lisenssin ja haluat ladata sen Rhino 5:lle tai 6:lle, se on saatavilla Download-sivullamme.

Kuten kaikki McNeel-tuotteet, myös tälle siirtymälle on saatavilla tuki. Pyydä apua asiantuntijoiltamme Render Support Forumissa tai ota yhteyttä tekniseen tukeemme saadaksesi apua.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Snagitin & Camtasian päivitysehdot muuttuvat

Päivitetty 18.5.2022

Logo

TechSmith muuttaa päivityskäytäntöään ensi kuusta alkaen. Kun uusi päivityskäytäntö on otettu käyttöön, asiakkaat, joilla on yli 2 vuotta vanha lisenssi, eivät voi päivittää niitä. Vain 2 vuotta vanha lisenssi voidaan päivittää. Jos haluat päivittää vanhan lisenssisi, niin nyt on paras aika päivittää.

Valmistajatietoa


Windows Server 2012/2012 R2 -tuen päättyminen

Päivitetty 11.5.2022

Logo

Windows Server 2012- ja 2012 R2-versioiden jatkettu tuki päättyy 10.10.2023. Tämän jälkeen Microsoft ei enää tarjoa näille järjestelmille tietoturvapäivityksiä, minkä vuoksi on välttämätöntä päivittää järjestelmät uuteen versioon, jotta tiedot ja sovellukset ovat jatkossakin turvassa. Siirron valmistelu uuteen Windows Server 2022 -versioon on hyvä aloittaa ajoissa. Windows Server 2022 -version ominaisuuksiin lukeutuvat kehittynyt monitasoinen tietoturva, Azure-hybridiominaisuudet ja joustava sovellusalusta.

Lisätietoja


Flexera / Revenera siirtyy automaattiseen jatkon laskutukseen

Päivitetty 27.4.2022

Logo

Flexera / Revenera on alkanut soveltaa automaattiset uusimista lisensseille, mikä tarkoittaa, että asiakkaiden tulee nyt ilmoittaa kirjallisesti viimeistään 60 päivää ennen viimeistä voimassaolopäivää, mikäli he eivät aio uusia. Muuten valmistaja suorittaa lisenssin automaattisen uusinnan sekä laskuttaa siitä. Alla on linkki EULA-sopimukseen, jossa kuvataan uusimiskäytäntö tarkemmin:

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Päivitetty 8.4.2022

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Laajenna visuaalisen viestinnän mahdollisuuksia uuden CorelDRAW Technical Suite 2021:n avulla.

Päivitetty 8.4.2022

Logo

CorelDRAW Technical Suite 2021 - tekninen kuvitus- ja luonnosohjelmisto

Laajenna visuaalisen viestinnän mahdollisuuksia uuden CorelDRAW Technical Suite 2021:n avulla. Se sisältää kattavan valikoiman sovelluksia tehokkaaseen tekniseen suunnitteluun ja dokumentointiin. Koe virtaviivainen työnkulku - projektien luomisesta tarkasteluun ja tulostamiseen - ammattimaisilla työkaluilla, jotka nopeuttavat tuottavuutta ja saavat aikaan tarkkoja tuloksia.

Lisää 3D-dataa tai aloita alusta luodaksesi tarkat tuotepiirustukset, kaaviot ja interaktiiviset varaosasivut tekniikkaan erikoistuneilla kuvitustyökaluilla. Laaja tiedostoyhteensopivuus tekee työskentelystä mistä tahansa sisällöstä helppoa, ja poikkeuksellinen valikoima suunnittelu-, ulkoasu- ja valokuvankäsittelyohjelmia muuttaa yksityiskohtaiset tekniset piirustukset huomiota herättäviksi markkinointiresursseiksi.

Kun on palautteen tai hyväksymisen aika, yhteistyöominaisuudet auttavat jokaista käyttäjää olemaan reaaliajassa, eikä julkaiseminen voisi olla varmempaa alan standardeihin pohjautuvien tulosteiden ansiosta.

CorelDRAW Technical Suite on täydellinen paketti yksityiskohtaisten teknisten kuvien, asiakirjojen ja markkinoinnin apuna – valmistuksesta ja suunnittelusta, arkkitehtuuriin ja huipputekniikkaan.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


F-Secure yritystietoturva on nyt WithSecure

Päivitetty 8.4.2022

Logo

F-Securen uusi strategia perustuu toimintojen eriyttämiseksi kahdeksi vahvaksi liiketoiminnaksi. WithSecure-brändin lanseeraus on jatkoa helmikuussa 2022 tehdylle alustavalle ilmoitukselle jakautua kahdeksi erilliseksi yritykseksi. Jakautumisen taustalla on tarve kohdentaa liiketoiminnan kehittämisen resursseja, sekä viestinnän ja asiakaslupauksen selkeyttäminen. WithSecure jatkaa F-Securen vuosikymmenien osaamista, käytännönläheistä tutkimusta, teknologiaa ja palveluita yritystietoturvan parissa. Kuluttajien tietoturvatuotteet ja palvelut jatkavat F-Secure-tuotemerkin alla.

WithSecuren portfolio koostuu pilvipohjaisesta ja älykkäästä päätelaitesuojauksesta, sisällönsuojauksesta pilvipalveluissa, hallitusta tietoturvahyökkäysten esto-, tunnistus- ja torjuntapalvelusta sekä laaja-alaisesta kyberturvallisuuden konsultoinnista.

Lisätietoja


Osallistu Magnet Summit 2022 -tapahtumaan

Päivitetty 8.4.2022

Logo

Olet ehkä äskettäin nähnyt mainosta Magnet Forensicsin tulevan virtuaalisen Magnet Summit -kokemuksen ympärillä. Halusin ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä jatkaakseni kutsua ja kertoa, että tämä on tapahtuma, jota et halua missata! Magnet on koonnut kymmeniä istuntoja, jotka yhdistävät sinut parhaisiin DFIR-ajattelun johtajiin ja harjoittajiin ympäri maailmaa. Saat tietoa alan suurimmista trendeistä ja haasteista maailmanlaajuisilta DFIR-asiantuntijoilta, sinulla on mahdollisuus osallistua palkittuihin Capture the Flag -tapahtumaan ja osallistua mentorointipäivään alan johtavien DFIR-asiantuntijoiden kanssa.

VARAA paikkasi jo tänään!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tenable.ad auttaa Active Directoryn turvaamisessa hyökkäyksilä

Päivitetty 6.4.2022

Logo

Suojaamattomasta Active Directorystä (AD) on tullut hyökkääjien suosittu kohde, jossa hyödynnetään sen tunnettuja virheitä ja virheellisiä konfiguraatioita. Useat organisaatiot kamppailevat AD:n suojauksen kanssa. Toimialueiden ja toimintaympäristön monimutkaistuessa tietoturvatiimien on yhä hasteellisempaa löytää ja korjata virheitä ennen kuin niistä voi tulla koko liiketoimintaan negatiivisesti vaikuttavia tekijöitä.

Tenable.ad:n avulla voit nähdä kaiken, ennustaa, mikä on tärkeää, ja toimia Active Directoryn riskien poistamiseksi ja häiritäksesi hyökkäyspolkuja, ennen kuin hyökkääjät käyttävät niitä hyväkseen.

Lue lisää lisätietoja linkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Netwrix - Tehokasta tietoturvaa helposti

Päivitetty 1.4.2022

Logo

Turvallisuus ei ole kohde se on matka. Kuinka voin varmistaa, että organisaatio on paremmin turvassa huomenna kuin tänään?

Turvallisuustavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan selkeä ja tehokas strategia. NIST:n kaltaisen tietoturvakehyksen käyttäminen auttaa sinua tietoturvamatkasi jokaisessa vaiheessa, ja oikeanlaisten integroitujen tietoturvaratkaisujen valitseminen yksinkertaistaa työtä ja auttaa poistamaan "kuolleet kulmat" tietoturvaan liittyen.

Netwrix-tuoteportfolio kattaa kaikki viisi NIST-kehyksen toimintoa: Tunnistamisen, suojaaminen, havaitsemisen, vastaamisen ja elpymisen.

Tutustu Netwrixin ratkaisuihin jo tänään! Lataa kilmainen kokeiluversio lisätietoja linkin kautta ja kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja


Uhat ovat väistämättömiä. Kompromissejä ei pitäisi olla. - Invict tietoturvatestaukseen

Päivitetty 1.4.2022

Logo

Tieturvan osalta voi olla vaikeuksia pysyä edellä tietoturvauhkia ja hyökkääjiä vastaan. Henkilöstön rajoitteet, heikot ohjelmistot ja niiden kehitystyö, puutteelliset turvallisuusstrategiat ja riittämättömät työkalut pakottavat organisaatiot riskialttiisiin kompromisseihin. Mutta entä jos sinun ei tarvitse valita?

Tuhansia verkkoresursseja (web assets) suojattavana? Tämä ei ole ongelma!

Invictin sovellusten turvatarkastus auttaa alentamaan hyökkäysten riskiä dramaattisesti. Se mahdollistaa tarkan, automatisoidun sovelluksen tietoturvatestauksen koko ohjelmistokehityksen elinkaaren ajan ja skaalautuu paremmin kuin mikään muu ratkaisu.

Nopeiten tutustut lataamalla kokeiluversion ja testaamalla. Kysy lisää Moonsoftista.

Lisätietoja


Kofax Power PDF - yhteistyötä ja tuottavuutta järkevään hintaan

Päivitetty 31.3.2022

Logo

Kofaxin Power PDF Advanced tarjoaa kaikki yrityskäyttäjien tarvitsemat ominaisuudet PDF-asiakirjojen käsittelyyn järkevään hintaan. Käyttäjät voivat luoda, koota, muuntaa, muokata, etsiä, suojata, tulostaa ja validoida PDF-asiakirjoja ja -lomakkeita ennennäkemättömän helposti ja nopeasti.

Uusin Power PDF 4.1 -versio ottaa aimo harppauksen eteenpäin. Parannettu saavutettavuustandardien noudattaminen, parempi yhteensopivuus uusien muokkaustoimintojen avulla, laajennetut integroinnit paikallisten pilvitallennuspalvelutarjoajien kanssa ja parannettu sähköisen allekirjoituksen integrointi. Power PDF:n avulla voit tehdä enemmän, nopeammin, sujuvammin ja turvallisemmin.Ominaisuudet:
- Maksimoi tuottavuutta ja käyttöönottoa helppokäyttöisellä Office-käyttöliittymällä
- Luo ja kokoa PDF-tiedostoja helposti mistä tahansa sovelluksesta
- Allekirjoita ja lähetä PDF-tiedostot allekirjoitettavaksi Kofaxin SignDocin avulla
- Paranna asiakirjojen suojausta tehokkaalla salauksella, digitaalisilla allekirjoituksilla ja oikeuksien hallinnalla
- Työskentele minkä tahansa PDF-lomakkeen parissa
- Tehosta asiakirjojen tarkastelua ja yhteistyötä
- Yhdistä suoraan asiakirjojen hallintajärjestelmiin ja pilvitiedostojenjakosivustoihin

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Progress WhatsUp Gold seuraa ja valvoo puolestasi IT-verkkoa

Päivitetty 25.3.2022

Logo

Samalla, kun IT-verkko on yksi liiketoiminnan kannalta keskeisempiä keskuksia, se on myös monimutkaisin ja haavoittuvin osa IT-ympäristöä. Sen topologian ja elementtien tunteminen ja ymmärtäminen ovat avain asemassa tämän suojaamisessa. Tämä edellyttää verkon jatkuvaa valvontaa toimivuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Oikeanlainen verkonvalvontaratkaisu auttaa varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden keskeytyksittä.

Hyvä verkonvalvontaohjelmisto auttaa näkemään ja ymmärtämään IT-verkon tilanteen kokonaisvaltaisesti ja tarkasti. Se tarjoaa esimerkiksi syvän näkyvyyden verkkoliikenteeseen ja näyttää, mitkä sovellukset, käyttäjät ja protokollat kuluttavat eniten verkon kaistanleveyttä. Tarvittaessa poikkeamat muuttuvat hälytyksiksi ja raporteiksi, jotka varoittavat IT:tä epätavallisista poikkeamista, jotka voivat olla merkkejä verkkoon ja liiketoimintaan kohdistuvista ongelmista tai uhista.

Progress WhatsUp Gold - verkonvalvontaohjelmisto

WhatsUp Gold on ratkaisu, joka tuo IT:lle kokonaisvaltaisen ja paremman käsityksen siitä, mitä verkossa tapahtuu, ei vain mahdollisista tietoturvauhista. Se valvoo verkkoja, sovelluksia ja laitteita pilvessä tai paikan päällä.

- Etsi, kartoita ja visualisoi laiteriippuvuudet - automaattisesti
- Optimoi verkkoliikenteen ja kaistanleveyden käyttöä
- Käytä toimivia, yhtenäisiä ja muokattavia hallintapaneeleja
- Etsi ja korjaa nopeasti verkko- ja palvelinongelmat

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja


Veritas siirtyy pysyvistä käyttöoikeuksista tilauslisenssiin

Päivitetty 10.3.2022

Logo

Yksi Veritaksen tämän tilikauden prioriteeteista on siirtymisemme pysyvästä määräaikaisiin lisensseihin

Asiakkaidemme kiihdyttäessä digitaalisia muutoksiaan Veritas- tilauslisenssien avulla tulee sinulle ennakoitavia kustannuksia, joustavuutta hinnoittelussa, ratkaisuissa sekä yksinkertaisuutta ja vähemmän tuotenumeroita. Maksimoidaksemme arvon, jonka asiakkaamme ja kumppanimme saavat investoinnistaan tilaustarjontaamme, esittelemme houkuttelevia tilaustuotteita, hinnoittelua ja pakkaustarjouksia, joiden avulla voit kasvaa Veritaksen kanssa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Veeam per-socket -lisenssin myynnin päättyy vuoden 2022 aikana

Päivitetty 11.1.2022

Logo

Veeamilla tehtävämme on tarjota asiakkaille yksinkertaista, joustavaa, luotettavaa ja tehokasta nykyaikaista tietosuojaa, jossa on helppokäyttöinen lisenssi, joka toimii jatkuvasti laajenevassa työkuormissa, mukaan lukien pilvi-, virtuaali-, fyysinen, NAS- ja paljon muuta. Tästä syystä lanseerasimme Veeam Universal License (VUL) -lisenssin vuonna 2019 valmistautuaksemme tähän usean pilven työkuormituksen tuen seuraavaan vaiheeseen, ja käyttöönotto on ylittänyt odotuksemme. Tämän tehtävän jatkamiseksi 1. heinäkuuta 2022 alkaen lopetamme Veeam Backup & Replication-, Veeam Availability Suite-, Veeam Backup Essentials- ja Veeam ONE -sovellusten Per-socket -pysyvien lisenssien myynnin sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Valmistajatietoa


Moonsoft asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Päivitetty 8.4.2021

Logo

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja