Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Questin tietokantojen hallintaratkaisut - Uusi lähestymistapa!

Päivitetty 5.3.2021

Logo

On väliä mitä työkaluja käytät tietokannan hallintaan. On aika uudelle lähestymistavalle! Vietä vähemmän aikaa dataympäristön hallintaan ja enemmän aikaa datapohjaisen liiketoiminnan rakentamiseen. Oikeat sopivat ohjelmistotyökalut yksinkertaistavat monimutkaisuutta, vähentävät kustannuksia ja riskejä sekä lisäävät suorituskykyä.

Quest Database Management Solutions -ratkaisusta löydät oikeat työkalut tietokannan kehittämiseen, hallintaan, suorituskyvyn seurantaan, DevOps:iin, tietoturvaan ja vaatimustenmukaisuuteen, tiedon siirtoihin pilvipalveluihin, tietojen valmisteluun ja tietokannan replikointiin. Luota sinäkin tietokannanhallintaohjelmistoratkaisuihin, joita miljoonat data-ammattilaiset käyttävät ympäri maailmaa!

Lue aiheesta lisää listätietoja linkin kautta ja kysy sinulle sopivista Questin ratkaisuista Moonsoftista!

Lisätietoja


Thycoticin ja Centrifyn yhdistyvät johtavaksi Cloud Identity Security -toimittajaksi

Päivitetty 4.3.2021

Logo

Meillä on ilo ilmoittaa tänään, että Centrify ja Thycotic sulautuvat TPG:n omistukseen ja luovat johtavan pilvi-identiteetin suojausyrityksen.

Thycotic on seuraavan sukupolven pilvipalvelujen tarjoaja, joka käyttää yli 12500 organisaatiota ympäri maailmaa hallitsemaan pääsyoikeuksia. Yhdistämällä tuotteensa Centrifyn vahvaan henkilöllisyyden tunnistamiseen ja oikeuksien hallintaan sekä syvään toimintahistoriaan suurimmissa ja erittäin monimutkaisissa ympäristöissä avautuu jännittäviä mahdollisuuksia.

Pilvipalvelujen räjähdysmäinen kasvu, tilien lisääntyminen ja verkkojen yhteen liittäminen ovat luoneet ympäristön, jossa kyberhyökkäykset ovat lisääntymässä ja kehittyneempiä. Tähän tarvitaan laajempaa kokonaisuutta ja yhdistyminen auttaa asiakkaitamme toimimaan tulevaisuuden ympäristöissä turvallisesti.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Citrix-tuotteiden uusintoihin muutoksia huhtikuusta alkaen

Päivitetty 4.3.2021

Logo

Huhtikuusta 2021 alkaen perpetual- ja subscription-lisenssit kuuluvat Auto-Renewalin piiriin (pois lukien julkishallinnon asiakkaat). Asiakkaan tulee tehdä uusintatilaus ennen ylläpitojen tai subscription -lisenssien umpeutumista jälleenmyyjän kautta. Mikäli uusintaa ei tehdä, lähettää Citrix suoraan laskun loppuasiakkaalle. Mikäli asiakas ei halua uusia ylläpitoja tai subscription -lisenssejään, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta suoraan Citrixille.

Kysy lisää uusinnoista Moonsoftista!

Kysy myös TradeUp- ja Transitiovaihtoehtoja olemassa olevista perpetual-lisensseistä joko pilvipohjaisiin ratkaisuihin tai on-prem subscription pohjaiseen lisensointiin.

Valmistajatietoa


Corel - Sytytä luovuutesi - Ilmoittaudu verkkoseminaariin tänään!

Päivitetty 3.3.2021

Logo

Ilmoittaudu mukaan Corelin verkkoseminaariin, jossa Corelin johto esittelee ohjelmistojen ja graafisen suunnittelun tärkeimpiä trendejä, ja kuinka CorelDRAW tarjoaa työkalut, jotka auttavat keskittymään tuottavuuteen etätyön maailmassa. Lisäksi kuulet, kuinka CorelDRAW Graphics Suite kehittyy vuonna 2021 vastaamaan entistäkin paremmin suunnittelijoiden nykyisen toiminnan vaatimuksia.

Aika: 11. maaliskuuta 2021

Lue lisää ja ilmoittaudu lisätietoa linkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Arcserve julkisti yhdistymisesta StorageCraftin kanssa

Päivitetty 25.2.2021

Logo

Arcserve ilmoitti allekirjoittaneensa lopullisen sopimuksen sulautumisesta StorageCraftin kanssa, joka on sataprosenttisesti kanavavetoinen tiedonhallinta- ja suojauspalvelujen tarjoaja, luoda yksi maailman suurimmista liiketoiminnan suojaukseen keskittynyt yritys.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Veeam Backup & Replication V11 - Eliminoi tiedon menetykset. Eliminoi ransomware-haittaohjelmat

Päivitetty 25.2.2021

Logo

Veeam Backup & Replication v11 on nyt saatavilla. Sen paketoidut tehokkaat ominaisuudet auttavat suojautumaan seisokeilta ja ransomware-haittaohjelmilta sekä auttavat ennakoivasti vähentämään kustannuksia ja monimutkaisuutta. Julkistuksen myötä parannuksia on tullut myös moniin muihin alustan ratkaisuihin, mukaan lukien: Veeam Service Provider Console v5, Veeam ONE v11 ja Veeam Backup for Microsoft Azure v2.

Lue lisää lisätietoja linkin kautta ja kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja


Tenable ilmoittaa aikovansa hankkia Alsidin

Päivitetty 15.2.2021

Logo

Uskomme, että Active Directory on keskeinen kohde modernilla hyökkäyspinnalla. Active Directory hallitsee todennusta, hallitsee salasanoja ja hallinnoi käyttöoikeuksia tärkeisiin varoihin Fortune 1000:n, hallitusten ja kymmenien tuhansien muiden yritysten 90 prosentissa. Ei ole yllättävää, että Active Directory on yhteinen nimittäjä useissa onnistuneissa hyökkäyksissä ja suosikki tapa lisätä käyttäjien oikeuksia ja siirtyä sivusuunnassa hakkeroidun organisaation sisällä.

Active Directory on elävä rakenne useimpien asiakkaiden järjestelmissä, ja päivittäin tapahtuu satoja tuhansia muutoksia. Alsid tarjoaa dynaamisia uhkapisteytyksiä, monimutkaisuusluokituksia ja suositeltuja toimia, joiden avulla asiakkaat voivat löytää ja korjata Active Directoryn heikkouksia. Heidän ratkaisunsa löytää jatkuvasti ja häiriöttömästi uusia hyökkäysreittejä ja havaitsee käynnissä olevat hyökkäykset reaaliajassa, suositellen korjaustoimenpiteitä ilman tarvetta asentaa agentteja tai hyödyntää etuoikeutettuja tilejä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamViewer hintojen muutoksia kevään aikana

Päivitetty 3.2.2021

Logo

TeamViewerillä olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme, jotta voimme varmistaa parhaan kokemuksen sinulle ja asiakkaillesi. Globaalin pandemian noustessa ja etäyhteyksien kysynnän lisääntyessä olemme lisänneet voimavarojamme merkittävästi, laajentaneet nopeasti verkon kattavuutta tukemaan massiivista yritysten ja etätyöntekijöiden virtaa ympäri maailmaa.

Emme vain pysähtyneet siihen. Autamme yrityksiä työskentelemään turvallisesti ja tuottavasti näinä ennennäkemättöminä aikoina, olemme myös lisänneet uusia TeamViewer-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat turvallisemmat ja vakaammat etätyöympäristöt.

Osana sitoutumistamme jatkuvasti parantamaan tuotteidemme suorituskykyä, ominaisuuksia ja tietoturvaa ilmoitamme pienestä hinnankorotuksesta tuotteidemme uusille lisensseille ja näiden lisäosille. Uusia hintoja sovelletaan virallisesti kaikkiin uusiin lisensseihin 15. helmikuuta 2021 alkaen. Uusintojen hinnankorotukset ovat voimassa vasta 1. huhtikuuta 2021 alkaen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tenable on ilmoittanut Nessus Professional hintojen korotuksista

Päivitetty 1.2.2021

Logo

Tenable ilmoittaa Nessus Professional -hintojen korotuksista sekä uusille että uusiville lisensseille.

Viimeisen vuoden aikana Tenable on jatkanut investointeja Nessus Proon, mikä on johtanut tuotteeseen useisiin parannuksiin. Näihin parannuksiin kuuluu useamman käyttöjärjestelmän tukeminen, parannettu skannausteho, uudet ennalta määritetyt raportit sekä varmuuskopiointi- ja palautustoiminnot

1. maaliskuuta 2021 alkaen Tenable nostaa uuden 12 kuukauden Nessus Professional -lisenssin valmistajan hinnastoa. Tenable nostaa myös Nessus Professional 12 kuukauden lisenssin valmistajan hinnastoa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


20 typograafista sääntöä, jotka jokaisen suunnittelijan tulisi tietää.

Päivitetty 30.1.2021

Logo

Typografia on yksi graafisen suunnittelun tärkeimmistä ja palkitsevimmista osa-alueista. Kaikkien graafisten sunnittelijoiden on kokemustasostaan riippumatta aina välillä hyvä muistuttaa itselleen typografian periaatteet - ja nyt löydät niistä 20 tärkeintä klikkaamalla lisätietoja-linkkiä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamViewer Meeting, se edullisempi tapa hoitaa netti palaverit

Päivitetty 19.1.2021

Logo

TeamViewer Meeting pitää sinut yhteydessä kontakteihisi ja tiimeihisi turvallisten videoneuvottelujen ja äänen, pikaviestien, näytön jakamisen ja muiden laitteiden ja alustojen kautta - missä tahansa oletkin. Usein myös edullisemmin kuin sinulla nyt käytössä olevat ratkaisu!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamViewer 9 ja 10 käyttö loppuu 1.6.2021

Päivitetty 22.12.2020

Logo

Teamviewer 9 palvelut päättyvät 1.6.2021, koska valmistaja haluaa ylläpitää palvelun nopeutta sekä tietoturvan korkeaa tasoa. Tämän takia yhteydet oman verkon ulkopuolelle ei ole enää mahdollista. Tammikuun aikana TeamViewer 9 lisenssit päivitetään TeamViewer 12-versioon. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada TeamViewer 15 version kokeiluun ajalle 19.1.- 31.12.2022. Kun haluat aloittaa tämän kokeilun, niin päivitä client asennus versioon 15.

Lisätietoja

Valmistajatietoa