Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Pantonen vuoden 2020 väri on klassinen sininen

Päivitetty 12.12.2019

Logo

PANTONE 19-4052 Classic Blue on yksinkertaisuudessaan elegantti sävy, joka kestää aikaa. Sävy muistuttaa taivaan sävystä illan hämyssä, korostaen mieltymystämme vakaaseen ja luotettavaan perustaan uuden vuosikymmenen alkaessa. Sinistä pidetään yhtenä rauhallisimmista väreistä, ja Classic Blue tuokin rauhan ja levollisuuden tunnetta samalla tarjoten suojaa. Heijasteleva sinisen sävy Classic Blue kasvattaa sinnikkyyttä uuden ajan alkaessa. Pantone Color Instituten varapresidentti Laurie Pressmanin sanoin, "Tämä on väri, johon voimme samastua kaikkialla maailmassa, asuupa missä tahansa. Kun vain avaamme oven ja katsomme ulos, näemme tämän värin".

Lue lisää linkistä alla!

Lisätietoja


@Risk 8 - Riskianalyysin uusi sukupolvi

Päivitetty 4.12.2019

Logo

Palisaden @Risk-ohjelmiston uusin versio on Beta-vaiheessa. @RISK 8 on suunniteltu aivan uudestaan uusimpia ohjelmointiteknologioita hyödyntäen ja siinä on huomioitu tuhansien käyttäjien antama palaute. Käyttöliittymä on entistäkin intuitiivisempi sekä uusille että kokeneille ammattilaisille, mikä vähentää oppimiskäyrää ja analysointien tekemiseen kuluvaa aikaa. @RISK tarjoaa jatkossakin luotettavat ja tarkat riskianalyysit.

Lue lisää ja lataa @Risk 8 BETA -ohjelmisto alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


MatrikonOPC lisensseistä -20% joulukuun ajan

Päivitetty 25.11.2019

Logo

Moonsoftin kampanjan ajan saat uusista MatrikonOPC-lisensseistä 20% alennuksen listahinnoista joulukuun ajan. Tartu nyt tarjoukseen!

Lisätietoja


Adobe Photoshop CC 2020 julkaistu

Päivitetty 22.11.2019

Logo

Adobe on julkaissut Photoshop CC 2020 -version! Uusi pävitys tuo joukon hyödyllisiä uusia ominaisuuksia, kuten uudet Warp-ominaisuudet, paremman automaattisen valinnan, modernit esimääritykset, parannellun ominaisuudet-paneelin ja joukon muita pieniä käyttöliittymämuutoksia, jotka parantavat ja nopeuttavat työskentelyäsi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tenable turvaa Microsoft Azure -ympäristöt integraation avulla

Päivitetty 21.11.2019

Logo

Tenable julkisti integraation haavoittuvuuksien hallintajärjestelmä Tenable.io:n ja uuden Microsoft Azure Security Center API:n kanssa, minkä avulla voit olla varma pilviympäristön turvallisuudesta.

Tämä kaksisuuntainen integraatio yhdistää käyttäjien ympäristöt yhdeksi, selkeäksi näkymäksi, josta saat tietoa pilvipohjaisten palvelujesi kyber-näkyvyydestä. Tenable on tuomassa markkinoille yhdessä Microsoftin kanssa tehokkaita palveluja, joilla voidaan hyödyntää pilvipalveluiden skaalatutuvuutta ja samalla minimoida riskejä.

Tenable.io tuo tiedot Azure-palveluista automaattisesti, arvioi tietojen pohjalta haavoittuvuuksia ja välittää tiedon takaisin Azure Security Centeriin jatkotoimia varten. Tämä parantaa ja nopeuttaa kykyä reagoida potentiaalisiin kyberuhkiin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Intel julkaisi uudenlaisen GPU-arkkitehtuurin tekoälylle ja laskentaan erilaisille alustoille

Päivitetty 19.11.2019

Logo

Laskentaintensiivisten työtaakkojen muuttuessa yhä monimuotoisemmiksi on niiden suorittamien arkkitehtuurienkin muututtava vastaamaan tarpeita. Klusteririkkaasta HPC:stä AI:hin ja koneoppimiseen, korkeimman suorituskyvyn saavuttaminen nykyisistä datakeskeisistä sovelluksista vaatii kehittämistä ja käyttöönottoa yhdistelemällä laskennallisia moottoreita - CPU:t, GPU:t, FPGA:t ja erikoistuneet kiihdyttimet.

Intel julkaisi tämän ongelman ratkaisemiseksi juuri oneAPI:n: yhtenäisen, standardipohjaisen ohjelmointimallin, joka yksinkertaistaa arkkitehtuurien välistä kehitystä ja parantaa tehokkuutta ja innovaatioita. oneAPI on sekä avoimen teollisuuden aloite että Intel-kehittäjätyökalujen beetatuote. Lue lisää allaolevasta linkistä ja tutustu ohjelmoinnin suurimpaan muutokseen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uudet ChemDraw ja ChemOffice 19.0 julkaistu!

Päivitetty 13.11.2019

Logo

ChemDraw- ja ChemOffice-tuotteista on tullut kemiallisen piirtämisen, kuvaamisen, viestinnän ja tutkimusjulkaisujen "kultainen standardi". PerkinElmer on julkaissut uudet versiot ohjelmistoista. Ne tehostavat entisestään työskentelyä ja viestintää, säästävät aikaa, auttavat erottumaan globaalissa kilpailuympäristössä ja mahdollistavat turvallisemman tutkimuksen.

Tutustu tuotteseen alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


InterBasen Change Views -toiminnolle on myönnetty patentti

Päivitetty 11.11.2019

Logo

Embarcaderolle on myönnetty patentti "Tracking change data in a database", joka mahdollistaa arkkitehtuurin sekä toteutuksen Change Views -toiminnolle InterBase-tietokannassa.

Change Views -toiminto on alun perin julkaistu InterBase XE7:ssä, ja se on edelleen ominaisuus, joka on erittäin tehokas hajautetuissa järjestelmissä, kuten erilaisissa mobiililaitteissa. Tämän ansiosta on mahdollista hakea vain muuttuneet tiedot sen sijaan, että lataisi koko taulun kun on tarve päivittää paikallinen tieto. Tämä vähentää merkittävästi tarvittavaa kaistaa sekä datan määrää, eikä se vaadi ylimääräistä ohjelmointia tai triggereitä ja on näin heti käytettävissä. Käytät tietokantoja sulavammin hajautetuissa ympäristöissä, mikä säästää kustannuksia. Käyttö on nopeampaa ja siten ohjelmistojen käytettävyys on merkittävästi parempaa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Loppuvuoden tarjous: SAP Crystal Server 2013 -30 %

Päivitetty 1.11.2019

Saat SAP Crystal Server 2013 -version hinnasta alennusta 30 % vuoden loppuun asti. Kysy lisätietoja ja tarjous myynnistämme sales@moonsoft.fi!


Mietitkö Symantecin vaihtamista?

Päivitetty 17.10.2019

Logo

Symantec on julkistanut tuotteidensa siirtymisen Broadcomille. Tämä on herättänyt huolta käyttäjien keskuudessa turvallisuuden vähentymisestä. Symantecille löytyy vaihtoehto: Sophos investoi erittäin paljon tietoturvaan eri tuotteiden kanssa ja tarjoaa merkittäviä etuja. Sophoksen Intercept X on saanut useita palkintoja, ja siinä on ominaisuuksia yksinkertaisissa paketeissa, joita varten on ennen vaadittu useita ratkaisuja. Kysy lisää Moonsoftilta, jos mietit vaihtoa!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamVieweriltä tarjous subscription-lisenssiin siirtyville asiakkaille vuoden loppuun

Päivitetty 8.10.2019

Logo

TeamViewer on vaihtanut lisensointimallinsa pysyvistä lisensseistä vuokralisensseihin, ja helpottaakseen loppukäyttäjien siirtymistä vuosittain uusittaviin vuokralisensseihin TeamViewer tarjoaa ensimmäisen vuoden 60 % alennuksella!

TeamViewer 14:llä saat yhteyden kaikkiin TeamViewer-käyttäjiin riippumatta siitä, mikä versio heillä on käytössään. Siirtymällä subscription-malliin takaat keskeytyksettömän käytön ohjelmistolle, ja saat aina uusimmat päivitykset käyttöösi.

Tarjous on voimassa jälleenmyyjän kautta hankituille subscription-lisensseille.

Ota yhteyttä myyntiimme sales@moonsoft.fi tai tilaa suoraan nettikaupastamme!

Lisätietoja

Valmistajatietoa