Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


RAD Studio 11 Mitä uutta on tullut

Päivitetty 10.9.2021

Logo

Osallitus webinaariin, jossa käydään nopeasti läpi tärkeimmät muutokset ja uudet asiat RAD Strudio 11 tuoteperheestä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa

Ilmoittautuminen


Monotype on ostanut Hoefler&Co

Päivitetty 20.9.2021

Logo

Hoefler & Co on yksi tyylisuunnittelun tunnetuimmista nimistä, sillä se on suunnitellut fontit, jotka antavat äänen monille maailman johtaville instituutioille, julkaisuille, syille ja tuotemerkeille.

Osana Monotypeä voimme tarjota sinulle lisäksi pääsyn yli 36 000 kirjasintyyppiseen kirjastoon sekä maailmanluokan Studio-tiimin, jolla on asiantuntemusta tyypin valinnasta ja soveltamisesta.

Lisätietoja


Flexera ilmoittaa uudistuksesta Application Readiness tuotteissa

Päivitetty 6.9.2021

Logo

Flexera vaihtaa AdminStudion tilausmalliin! 1. syyskuuta 2021 alkaen AdminStudio tulee vain tilaustuotteeksi. Ikuinen lisenssimalli lopetetaan 31. elokuuta 2021 jälkeen. Flexera sallii toistaiseksi voimassa olevien jatkuva lisenssien uusimisen. Jos sinulla on kysyttävää uusimisista, ota yhteyttä Moonsoftiin.

Valmistajatietoa


Acronis True Image on nyt Acronis Cyber Protect Home Office

Päivitetty 25.8.2021

Miksi muutos? Kun Acronis True Image lanseerattiin vuonna 2003, se oli ensimmäinen henkilökohtainen levynkuvausohjelmisto. Nimeämme sen, jotta ihmiset tiesivät saavansa todellisen kuvan tiedoistaan. Mutta tietojen suojaamisen haasteiden kehittyessä myös Acronis True Image kehittyi. Ainutlaatuinen varmuuskopiointi- ja haittaohjelmien torjuntatekniikan integrointi tekee siitä nyt paljon enemmän kuin vain varmuuskopioi tietosi, jotta on aika, että sen nimi heijastaa tätä tosiasiaa. Siksi uuden version julkaisun myötä ensi kuun aikana nimeämme sen uudelleen Acronis Cyber Protect Home Officeksi.

Valmistajatietoa


Miten valmistautua RAD Studio 11 versioon

Päivitetty 24.8.2021

Logo

RAD Studio 11 -julkaisupäivä lähestyy nopeasti, ja sillä on tuki korkeille DPI -näytöille, huomattavasti parannettu käyttökokemus ja uudet ominaisuudet nopeaa sovellusten kehittämistä varten. Oletko sinä ja tiimisi valmiina uuteen julkaisuun? Tarvitseeko sinun valmistautua ollenkaan? Mitä voit tehdä saadaksesi kaiken irti tästä tärkeästä uudesta julkaisusta? Lue lisää..

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi NVIDIA License System (NLS)

Päivitetty 24.8.2021

Nyt on julkistettu NVIDIA License System (NLS) -järjestelmä, joka on uusi lisenssiratkaisu, joka tukee NVIDIA -yritysohjelmistosalkun jatkuvaa laajentamista. NVIDIA -lisenssijärjestelmä on suunniteltu korvaamaan nykyinen lisensointijärjestelmä, NVIDIA Virtual GPU (vGPU) -ohjelmistolisenssipalvelin, lisäominaisuuksilla ja lisenssipalveluasetusvaihtoehdoilla - Cloud License Service (CLS) ja Delected License Service (DLS).

Lisätietoja


Käytätkö Adobe Font -kirjastoa?

Päivitetty 23.8.2021

Logo

Käytätkö Adobe Fontteja? Jos kuitenkin tarvitset laajempia lisensointivaihtoehtoja näille fonteille, niin ole meihin yhteydessä ja autamme sinua löytämään oikean lisenssityypin.


RAD Studio 11 tulee ja kesätarjoukset päättyvät

Päivitetty 18.8.2021

Logo

Tämä Kesä tarjous vanhenee pian! Osta uusin RAD Studion, Delphin tai C ++ Builder 10.4.2 Sydneyn ohjelmisto 10%:n alennuksella ja lisä 2kk ylläpidolla. Valmistaudu RAD Studio 11:een! Ylläpito tarkoittaa, että saat automaattisesti uuden version, RAD Studio 11, kun se julkaistaan sekä muutkin päivitykset ylläpidon aikana.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Monivaiheinen tunnistus ja Tableau Online

Päivitetty 10.8.2021

Logo

Tableau Online on helpottanut monivaiheisen todennuksen (MFA) käyttöönottoa. Asiakkaille, joilla ei ole omaa MFA -ratkaisua, he voivat nyt käyttää Tableau ID + MFA: ta (julkaistu kesäkuussa 2021) Salesforcen MFA -vaatimusten täyttämiseksi, jotka tulevat voimaan 1. helmikuuta 2022. Tableau ID + MFA auttaa varmistamaan, että kaikki Salesforce -tuotteet, mukaan lukien Tableau Online, on lisätty monivaiheisen tunnistuksen turvallisuus.

Lisätietoja