Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Cellebrite Day 23th Nov in Finland

Päivitetty 19.10.2021

Logo

The industry standard. Cellebrite's complete collection solution examines more types of devices and data to produce meaningful insights quickly.

Lawfully access the toughest locks to collect evidence with more speed and accuracy than ever before. UFED Ultimate gives you access to the widest range of mobile devices, applications, and public-domain social media platforms to produce meaningful insights quickly.

Also lear more about other Cellebrite's solutions and tools which you should use on your daily work.

Please share this information to your colleagues and others whom might be interested about forensics tools.

Date: 23.11.2021
Location: Innopoli 3 C-building, Maslov room
Address: Vaisalantie 2-8, FI-02130 Espoo, Finland
Attendees: max 40 person (Room capacity 60 persons)
Other: bring your own laptop
Cost: 0€ includes Training/food onsite.

Early agenda:
8:30 - 9:00 Welcome and Morning Coffee
9:00 - 9:45 Cellebrite tools
11:30 - 12:30 Lunch
12:30 - 15:30 Cellebrite Demos on practice
15:30 Questions

Please note: Bring your own laptop for Lab hands on session, Training will be in English and there is Free parking

Ilmoittautuminen


WhatsUp Gold Security Best Practices

Päivitetty 7.10.2021

Logo

Tietoturva on aina tärkeintä jokaiselle IT -tiimille, mutta se on ollut viime aikoina yhä enemmän mielessä. Yksi tavoitteistamme Progress WhatsUp Goldissa on tehdä maailmasta turvallinen paikka tiedonsiirtoon ja siksi haluamme auttaa kaikkia parantamaan turvallisuutta. Tämän vuoksi olemme koonneet joitakin suositeltavia käytäntöjä - ei vain verkon valvontaan, vaan myös koko verkkoon.

Huono salasanahygienia on yksi yleisimmistä tavoista, joilla tunkeilijat pääsevät verkkoon, ja yksi helpoimmista korjattavista asioista. Tärkein asia, jonka voit tehdä, on vaihtaa kaikki oletussalasanasi järjestelmissä, laitteissa ja sovelluksissa.

Et voi pysyä turvassa, jos et päivitä uusimpia suojauspäivityksiä. Päivitykset tuotantoon voivat olla häiritseviä ja aikaa vieviä, mutta ne ovat välttämättömiä, jos et halua huonojen toimijoiden pääsevän käsiksi tunnettujen haavoittuvuuksien kautta. Useimmat päivitykset on kehitetty vastauksena suuriin haavoittuvuuksiin, mutta ne voivat sisältää myös pieniä korjauksia, joita ei välttämättä voida hyödyntää heti.

Tämä vaikuttaa uskomattoman perustavanlaatuiselta, mutta varmista, että pidät verkon ydinosat (kuten WhatsUp Gold -palvelin) lukitussa ympäristössä, kuten suojatussa palvelinhuoneessa tai lukituskaapissa. Varmista myös, että kaikilla palvelimillasi on HTTPS -asetukset. Olemme myös koonneet yksityiskohtaisen luettelon parhaista turvallisuuskäytännöistä WhatsUp Goldille täällä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


DelphiCon 2021 on täällä taas

Päivitetty 30.9.2021

Logo

Oletko valmis DelphiCon 2021:een? Tämän vuoden virallinen maailmanlaajuinen online -konferenssi kaikesta Delphistä on tarkoitus järjestää 14. -19. Marraskuuta. Osallistuminen on ilmaista ja tarkoitettu kaikille aiheista kiinnostuneille. Delphi 11 Alexandria vie ohjelmistokehityksen aivan uudelle tasolle, ja DelphiCon 2021 on paras tapa oppia kaikki suosikkiohjelmointikielestäsi! Istunnot suunnitellaan uusimpien ominaisuuksien, yleisten parhaiden käytäntöjen ja kehittyvien tekniikoiden ympärille, jotka koskevat kaikkia versioita. On myös istuntoja integroinnista muiden kielten (C ++, Python jne.) ja alustojen kanssa. Odotettuja aiheita ovat tekoäly, parhaat käytännöt, tuottavuus, sovellusliittymät, grafiikka ja suunnittelu, integraatiot, työkalut, komponentit, kirjastot, matalakoodinen, Windows 11, Android, iOS, Linux ja lohkoketju. Älä missaa mahdollisuuttasi osallistua tähän mahtavaan tapahtumaan! Varaa ilmainen paikkasi nyt!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Monotype on ostanut Hoefler&Co

Päivitetty 20.9.2021

Logo

Hoefler & Co on yksi tyylisuunnittelun tunnetuimmista nimistä, sillä se on suunnitellut fontit, jotka antavat äänen monille maailman johtaville instituutioille, julkaisuille, syille ja tuotemerkeille.

Osana Monotypeä voimme tarjota sinulle lisäksi pääsyn yli 36 000 kirjasintyyppiseen kirjastoon sekä maailmanluokan Studio-tiimin, jolla on asiantuntemusta tyypin valinnasta ja soveltamisesta.

Lisätietoja