Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Uusi Sophos Sandstorm Data Centre avattu Frankfurtiin

Päivitetty 16.9.2019

Logo

SophosLabs on ilmoittanut avanneensa uuden Sophos Sandstorm -keskuksen Frankfurtiin. Asiakkaat, jotka ovat huolissaan GDPR-vastuista ja Brexitistä voivat valita asetuksen "Europe (Frankfurt)", jolloin tiedostojen analysointi ohjautuu EU-alueelle, ja on käytettävissä heti. Nykyinen "EU"-optio muuttuu asetukseksi "Europe (London)". Europe (London) -määrityksellä käytetään aikaisemmin käytössä olleita palvelimia.

Jokaisella päivitetyllä ohjelmistolla voi ottaa tämän uuden määrityksen heti käyttöön. Lue lisää alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Enterprise Architect 15 on julkaistu

Päivitetty 4.9.2019

Logo

Sparx Systemsin Enterprise Architectista on julkaistu versio 15. Alla olevasta linkistä voit lukea uusista ominaisuuksista, ja ylläpidon piirissä olevat käyttäjät voivat ladata uusimman version heti käyttöönsä.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta lisenssistä myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Haluaisitko ajaa Galera Clusteria Microsoft cloudissa?

Päivitetty 27.8.2019

Logo

Haluaisitko asentaa ja ajaa Galera Clusteria hyödyntäen Microsoftin Azure-palvelua? Osallistu webinaariin ja opit miten asentaa 3-node Galera Cluster ja hallinnoida sitä itse. Käytännönläheisen esityksen aikana näet miten helppoa Galera Clusterin käyttö on!

Webinaarissa saat tietää mitä hyötyä on käyttää 3-noodista Galera Clusteria (active-active multi-master clusters) sen sijaan, että käyttäisi Azure Database for MySQL:ää tai MariaDB:tä. Esityksessä käydään läpi myös kustannukset vertaillen niitä muihin vaihtoehtoihin.

Osallistu linkistä alla ja kuule lisää miten sinä voit hoitaa sekä ylläpitää omaa Galera Clusteria Azuressa!

Webinaarin ajankohta: EMEA webinar 10th of September 1-2 PM CEST (Central European Time)

Lisätietoja


Sophos SafeGuard LAN Cryptin tilalle Conpal Lan Crypt

Päivitetty 22.8.2019

Logo

Sophos SafeGuard LAN Cryptin siirtyminen saksalaiselle conpal GmbH:lle on edennyt suunnitelmien mukaisesti, ja nykyisten SafeGuard LAN Crypt -asiakkaiden ylläpito sekä tuki tulee siirtymään conpal LAN Crypt -ohjelmistoon. Valmistaja tiedottaa sähköpostilla kaikkia Sophos SafeGuard LAN Crypt -asiakkaita siitä, miten muutokset heitä koskevat ja miten tulee toimia.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Syyskuun GFI Amnesty -Promo

Päivitetty 20.8.2019

Logo

Asiakkaiden, joilla on jonkin GFI-tuotteen ylläpito (SMA) tai määräaikainen tilauslisenssi vanhentunut (1.1. - 31.5.2019 aikana) on mahdollista saada lisenssit uudelleenaktivoitua ilman lisämaksuja. Tämä tarjous on voimassa 30.9.2019 saakka ja koskee useita GFI Software ja Kerio tuotteita. Kysy lisätietoja myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja


Symantec julkisti Enterprise Security -tuotteiden myynnin Broadcomile

Päivitetty 14.8.2019

Logo

Symantec on kertonut päässeensä sopimukseen Broadcom Inc:in kanssa myydä Symantecin Enterprise Security -tuotteet. Lue lisätietoja Symantecin julkaisemasta lehdistötiedotteesta linkistä alla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Alle 6 kuukautta ja Microsoft lopettaa Windows 7 tuen

Päivitetty 14.8.2019

Logo

Alle 6 kuukautta ja Microsoft lopettaa suositun Windows 7:n tuen. Windows 7 ei lopeta toimintaansa tammikuussa 2020, mutta käyttäjät, jotka eivät ole hankkineet laajennettua tukea (saatavilla vain Pro- ja Enterprise-versioihin) altistuvat haavoittuvuuksille, koska eivät saa tarvittavia hotfix-/update-paketteja seiskaan. Tällä hetkellä monet ovat hiljaa näistä haavoittuvuuksista, jotta niitä ei korjattaisi ja vasta ensi vuonna hyödyntävät näitä aukkoja. Jos et halua ottaa tätä riskiä, niin nyt olisi viimeistään aika miettiä siirtymistä Windows 10:iin. Vaihdossa auttaa Laplink PCMover -ohjelmisto, ja säästät melkoisesti aikaa omien tiedostojen, ohjelmistojen sekä asetuksien siirtämisessä uuteen koneeseen. Vaihtoehtoisesti kannattaa miettiä sellaista tietoturvaohjelmistoa, joka voisi antaa vielä lisäaikaa vanhentuvaan käyttöjärjestelmään. Joka tapauksessa kannattaa toimia nyt.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


EndNote for Mac: macOS Catalina -yhteensopivuus

Päivitetty 13.8.2019

Logo

Apple julkaisee MacOS 10.15 Catalinan loppuvuodesta ja poistaa samalla tuen 32-bittisiltä sovelluksilta. Tämä tulee vaikuttamaan myös vanhempiin EndNote-ohjelmistoihin.

EndNote X9 for MacOS ohjelmistoa päivitetään yhteensopivuuden varmistamiseksi. Jos sinulla on jo EndNote X9, voit vain asentaa uusimmat päivitykset, jolloin varmistat yhteensopivuuden uusimman MacOS-version kanssa.

Jos sinulla on EndNote X8 tai vanhempi, niin suosittelemme päivitystä X9-versioon, koska vanhemmat ohjelmiston versiot eivät toimi uusimman MacOS-ohjelmiston kanssa

Lisätietoja

Valmistajatietoa