Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Join Moonsoft and MSAB in this free exclusive public sector digital forensics event on 27th October

Päivitetty 20.9.2022

Logo

Join Moonsoft and MSAB in this free exclusive public sector digital forensics event on 27th October in Espoo, Finland!

We will perform hands on demonstration and teach you how to utilize MSABs leading mobile extraction and analytic tools XRY and XAMN and explain how you can brute force the widest range of Androids in your own premises. We will also show case how our solutions are being used by authorities from across the globe to automate and facilitate speedy and large mobile phone investigations at any place and anytime.

0830 - 0900 Coffee
0900 - 0910 MSAB Intro
0910-1030 XRY - Walk through, tips & tricks. A lot of things you did not know which will make your investigation more efficient.
1030 - 1035 Break
1035 - 1100 AAL - Advance Acquisition Lab. Premium Service to be used in your own facility for unlocking the widest range of Android devices including vaults and secure folders
1100- 1200 XEC - Automate your batch decoding filtering/ search and export processing of Graykey, UFED, XRY & Raven files to a wide variety of export formats and report types
1200- 1300 Lunch
1300 - 1430 XAMN - How to examine your cases from XRY, Graykey & UFED. Make sence of data from many files in hundreds of gigabyte, find data in unsupported apps and much more
1430 - 1445 Break
1445 - 1535 Frontline. Use cases & demonstration.
1535 - 1600 Raven. Mobile forensics from a mobile

Lisätietoja

Ilmoittautuminen


Tervetuloa Exterron Digital Forensics Techday -tapahtumaan 10. marraskuuta

Päivitetty 16.9.2022

Logo

Join Moonsoft and Exterro in this exclusive digital forensics event on 10th November in Espoo, Finland!

We will showcase how organisations around the world are collaboratively working in the FTK product suite, specifically FTK Central, built on FTK technology. FTK Central is an intuitive Google-like user interface which allows authorised outside reviewers to safely view forensic data and help to reduce backlogs faster than ever before. The West Midlands Police case study will be presented together with a live FTK Central demo.

We will also showcase the latest technical features in the FTK product suite, including Mobile Data Parsing, Graykey integration together with the roadmap ahead.

Valmistajatietoa

Ilmoittautuminen


Windows-päivitykset voivat olla monimutkaisia, eikö?

Päivitetty 14.9.2022

Logo

Olemme kaikki olleet paikalla uraa määrittävässä esitelmässä, kokeessa, neljännesvuosittaisessa myyntitiedotuksessa tai jopa Zoom-puhelussa saadaksesi viimeisimmät tiedot mummon lonkkaproteesista, mutta mitään ei tapahdu, sillä Windows-päivityksesi asentuvat raskaasti, kun huudat näyttö.

Valitettavasti nämä päivitykset muodostavat tärkeän suojamuurin sinun ja katastrofin välille. Monissa viime kuukausien merkittävimmistä kyberhyökkäyksistä loppukäyttäjä on niin kyllästynyt Windows-päivityksiin, että he ovat juuri sammuttaneet ne. Microsoft tunnistaa ja korjaa haavoittuvuuksia jatkuvasti, joten joku, joka tietoisesti päättää olla suorittamatta päivityksiä, suurentaa organisaationsa toiminnallista riskiä huomattavasti.

Turvallisuuden ja käytettävyyden välinen tiukka köysi on herkkä, jota IT-päällikkö kävelee päivittäin.

Mutta kun tiedät Windows-korjausten laiminlyönnistä aiheutuneista vahingoista, tiedät - ei ole mitään teeskennystä, että sitä ei tapahtuisi. Ei ole mattoa sen alle lakaistavaksi, ei verhoa, jonka voisi vetää: sen täytyy tapahtua.

Jos käytät monia päätepisteitä, tarvitset nämä päivitykset toimimaan itsestään taustalla, mieluiten nukkuessasi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Ilmaiset verkko otsikkomallit: Tekstipohjaiset mallit.

Päivitetty 14.9.2022

Logo

Mukauta neljä bannerimallia omilla sanoillasi, väreilläsi ja kirjoitustyylilläsi käytettäväksi verkkosivustollasi, blogissasi tai sosiaalisen median kanavassasi.

Napsauta Avaa Illustratorissa yllä avataksesi tiedoston, jossa on erilaisia otsikkomalleja. Valitse sellainen, joka tarjoaa haluamasi tyylin ja asettelun. Korvaa vain teksti omalla tekstilläsi tai noudata tässä artikkelissa annettuja vinkkejä käyttääksesi kirjasimia, värejä ja grafiikkaa, jotka sopivat omaan brändityyliisi.

Adobe Fontsista on saatavilla tuhansia fontteja. Täydentävien kirjasintyylien valitseminen kaikista näistä vaihtoehdoista voi kuitenkin olla pelottavaa. Suositeltu fonttiparien ominaisuus voi auttaa sinua rajaamaan valintaa.

Lisätietoja


RAD Studio 11.2 -julkaisu esittelee uusia työkaluja ja laatuparannuksia

Päivitetty 8.9.2022

Logo

Embarcadero Technologies ilmoittaa RAD Studio 11.2 Alexandrian yleisestä saatavuudesta, mukaan lukien Delphi 11.2 ja C++Builder 11.2.

RAD Studio 11 Alexandria Release 2 (tunnetaan myös nimellä RAD Studio 11.2) keskittyy laatuun ja parannuksiin, ja se jatkaa rakentamista RAD Studio 11 Alexandriassa esiteltyjen virstanpylväs-innovaatioiden pohjalta.

RAD Studio 11.2 sisältää tuen iOS Simulator -alustalle macOS ARM 64:ssä Delphi-kielelle, siirtää Delphi Linux -debuggerin LLDB-tekniikkaan ja lisää joitakin merkittäviä uusia ominaisuuksia RAD Studio IDE:hen, mukaan lukien Markdown-tuki ja suosittu asiakkaiden pyyntö ilmaisee visuaalisesti passiivisen koodin koodieditorissa.

"RAD Studio 11.2", Embarcaderon esimyyntijohtaja Stephen Ball huomauttaa, "esittelee kokoelman käytettävyyspäivityksiä, jotka säästävät jokaisen kehittäjän sekunteja, minuutteja ja tunteja viikossa muuttamatta heidän työskentelytapaansa."

"Olemme lisänneet useita tärkeitä uusia ominaisuuksia", Embarcaderon tuotepäällikkö Marco Cantù lisää, "mutta tämän julkaisun pääpaino on ollut käytettävyyden, suorituskyvyn ja vakauden osalta asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Laatupainotus kattaa kaikki tuotealueet, IDE, kääntäjät ja työkaluketjut, UX-, RTL-, tietokanta- ja Internet-kirjastot ja sisältää sekä tuotteen Delphi- että C++-puolen."

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Gitlabin käyttäjä- ja tallennusrajoitukset SaaS-asiakkaille

Päivitetty 5.9.2022

Logo

Kuten aiemmin ilmoitettiin, GitLab alkaa pakottaa GitLab SaaS -tasolle tallennus- ja käyttäjärajoituksia 19. lokakuuta 2022. Tallennustilan käyttö sisältää kaiken tyyppisen tallennustilan, mukaan lukien arkiston, LFS:n, paketit ja rekisterin, rajoituksella 5 Gt nimitilaa kohden. Ilmainen taso. Asiakkaat voivat tarkastella tallennustilan käyttöä Asetukset Käyttökiintiö -sivulla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Ole ensimmäinen jja tule kuuntelmaan mitä uutta Delphi, C++Builder, and RAD Studio 11.2 Alexandria

Päivitetty 23.8.2022

Logo

Tule kuulemaan, mitä on tulossa suosikkikehittäjätyökalusi 11.2 Alexandria -julkaisussa: RAD Studio, Delphi ja C++Builder. Uusi 11.2-versio on binääriyhteensopiva versioiden 11.0 ja 11.1 Alexandrian kanssa, ja se lisää uusia ominaisuuksia ja korjaa monia laatuportaalissa ilmoittamistasi ongelmista. Tämä on tilaisuutesi liittyä tuotehallintaan ymmärtääksesi, kuinka tuottavuutesi paranee, kun avaat ohjelmistokehittäjien supervoimien seuraavan tason.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


MailEssentials-asiakkaat voivat korvata Kasperskyn Sophosilla ilmaiseksi

Päivitetty 22.8.2022

Logo

Tarkistamme jatkuvasti tuotekomponenttejamme turvallisimpien ratkaisujen löytämiseksi. 17. heinäkuuta 2022 alkaen Kaspersky-tuote poistettiin GFI MailEssentialsin virustorjuntamoottorin valinnasta. Kaspersky jatkaa toimintaansa asiakkaille, joilla on olemassa oleva tilaus, kunnes heidän nykyinen sopimuskausi päättyy. He voivat kuitenkin helposti valita toisen virustorjuntamoottorin kesken tilauksensa. GFI MailEssentials -asiakkaat voivat lisätä Sophosin nykyiseen tilaukseensa maksutta jäljellä olevan kauden ajaksi. Tässä on ohjeet Sophosin käyttöönottoon.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Melkein täällä: MFA-login kaikille Tableau Cloud -käyttäjille

Päivitetty 16.8.2022

Logo

Luottamus ja turvallisuus ovat Salesforcen tärkeimpiä prioriteetteja. Useiden viime kuukausien aikana Tableau on toimittanut sinulle tietoa Tableau Cloudin monitekijätodennusvaatimuksesta (MFA). Haluamme varmistaa, että olet tietoinen täytäntöönpanopäivämääristä ja vaikutuksista, joita tällä voi olla Tableau Cloud -sivustoille ja hallinnoimillesi käyttäjille. Tässä ovat tärkeimmät asiat, jotka sinun on tiedettävä: Tableau ottaa käyttöön ja pakottaa MFA:n kaikille Tableau Cloud -sivuston käyttäjille (järjestelmänvalvojat, luojat, tutkijat ja katsojat), jotka kirjautuvat Tableau Cloudiin seuraavina päivinä: - Sivuston järjestelmänvalvojat: 9.-26.8.2022 - Kaikki käyttäjät: 13.-30.9.2022

Lisätietoja

Valmistajatietoa