Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Boost for C++Builder 10.3.1 - Nyt saatavilla!

Päivitetty 21.5.2019

Logo

Embarcadero on julkistanut tuen paljon kysytylle C++ -kirjasto Boostille. Nyt C++Builder v10.3.1 ja RAD Studio v10.3.1 tukevat uusinta Boost-kirjastoa. Lue lisää Boost-tuesta, asentamisesta GetIt-järjestelmän kautta sekä suunnitelmista jatkuvaan Boost-kirjaston tukeen linkistä alla!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Automatisoi SQL-kyselyiden koodaaminen Aqua Data Studion avulla

Päivitetty 17.5.2019

Logo

Lisää tuottavuuttasi Aqua Data Studion Visual Query Builder- ja Query Analyzer -ohjelmistojen avulla. Visual Query Builder generoi toimivat ja täydelliset SQL-lausekkeet, joita voit hyödyntää monin tavoin. Saat kerralla monipuoliset kyselyt kuntoon ja säästät aikaa! Advanced Query Analyzer tutkii miten tekemäsi SQL-kyselyt toimivat ja antaa sinulle tärkeää lisätietoa niiden paranteluun.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


InstallShield 2019 on julkistettu - Valmistaudu MSIX:n

Päivitetty 26.4.2019

Logo

Luotettavat asennukset. Aina! Käytä uutta InstallShield -ohjelmistoa ja pysyt muutosten vauhdissa. Tee toimivat asennusmediat nopeasti ja toimita ne asiakkaillesi. Miksi nyt pitäisi päivittää? Saat nopeamman asennusjärjestelmän, joka on luotettava, ja joka vaatii vähemmän työpanosta sinulta. Tämä vähentää asennuksista syntyviä ongelmia niin ensimmäisessä asennuksessa, päivityksissä kuin asennusten poistoissakin.

Flexera InstallShield on nopein tapa hyödyntää Windows installer- sekä MSIX-paketointia.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


PitStop Pro ja Server 2019 ulkona

Päivitetty 26.4.2019

Logo

Muokkaa Acrobatilla PDF-tiedostoja entistä helpommin ja tehokkaammin PitStop 2019:n avulla. Uusia ominaisuuksia mm. Rasterize selection, Object browser, Check barcodes, Digital print preflight ja paljon muuta. Tutustu alla olevasta linkistä kaikkiin uutuusominaisuuksiin!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tenable.io:n lisätty Predictive Prioritization

Päivitetty 26.4.2019

Logo

16. huhtikuuta Tenable julkisti uuden tavan ajatella ja käsitellä haavoittuvuuksia. Sen sijaan, että paikataan ja korjataan jo syntyneitä ongelmia, keskittyy Tenable priorisoituun korjaukseen ja ennaltaehkäisyyn. On parempi keskittää resurssit sellaisiin kohtiin, jotka tuovat heti parempaa suojaa, ja korjata aktiivisesti hyökkäyksen alla olevia kohteita.

Tenable.io. Predictive Prioritization priorisoi haavoittuvuudet uudelleen sen mukaan miten todennäköisesti kutakin haavoittuvuutta hyödynnetään erilaisissa hyökkäyksissä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Spider-Man in VR

Päivitetty 15.4.2019

Logo

Ennen kuin Sony Picturen Spider-Man: Far from Home tulee teattereihin, Intel ja Nokia yhdistivät osaamisensa tuodakseen Mobile World Congress -osallistujille vauhdikkaan VR-kokemuksen, jossa 5G mahdollisti riittävän tiedonsiirron. Demo antoi käyttäjien juosta, hyppiä, kiivetä sekä keinua verkon avulla virtuaalisesti digitaalisessa kaupungissa. Käyttäjät kilpailivat reaaliaikaisesti toisia pelaajia vastaan, kaikki hyödyntäen 5G-teknologiaa. Tämä osoittaa miten 5G tulee mullistamaan sekä viihde- että teknologia-aloja.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi WhatsUp Gold 2019 on julkistettu

Päivitetty 3.4.2019

Logo

Ipswitch on julkistanut uusimman päivityksensä palkitusta WhatsUp Gold 2019 -verkonvalvontaohjelmistostaan, joka tuli käyttäjien saataville 3.4.2019. Siinä on merkittäviä parannuksia niin näkyvyyden kuin käytettävyyden osalta. Lue lisää lisää linkistä alla!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Pitstop 2019 tulossa: Osta 2018 -versio ja saat uuden version kun se julkaistaan

Päivitetty 2.4.2019

Logo

Enfocus julkistaa uuden PitStop Pro 2019 -version keväällä. Tuotteen julkaisuun kuuluu nk. grace period, jonka aikana ostetut PitStop Pro 2018 -versiot päivitetään veloituksetta 2019 -versioon. Grace period alkaa maaliskuun 11. päivänä, ja sen jälkeen hankitut lisenssit päivittyvät veloituksetta välittömästi 2019-versioon kun se julkistetaan. Sama koskee PitStop Serveriä.

Asiakkaat, joilla on käytössään pysyvä PitStop-lisenssi saavat nyt alennusta vaihtaessaan vuosisopimuspohjaiseen lisenssiin. Huomaathan, että päivitystarjous on edullisempi ennen PitStop Pro 2019:n julkaisupäivää!

Onko käytössänne vanhempi PitStop? Se on mahdollista päivittää uuteen vuosisopimuspohjaiseen versioon tarjoushinnalla! Kysy lisää sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Veeamille uusi lisensointimalli

Päivitetty 21.3.2019

Logo

Veeam Instance Licensing (VIL) mahdollistaan yhden lisenssimallin käyttämisen kaikissa ympäristöissä. Niin fyysisissä palvelimissa kuin VMware, Hyper-V ja AWS ympäristöissä, sekä on-premise palvelimissa ja muissa julkisissa pilvipalveluissa. Veeamin käyttäjänä sinä hyödyt tästä, kun ympäristösi muuttuu ja voin helpommin siirtää järjestelmiä sinne minne haluat ja Veeamin mukana.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Varaa aika Tohtorille, niin katsotaan mikä on tietokannassa ongelmana

Päivitetty 19.3.2019

Logo

Saat ilmaisen Foglight Performance Investigator -lisenssin käyttöösi kuudeksi (6) viikoksi, joiden aikana tekninen konsultti auttaa löydösten analysoinnissa. Foglightilla löydät, analysoit ja korjaat ongelmia useilla DB-alustoilla, olivatpa ne on-prem tai pilvessä. Saat myös työkalusetin tietokannan suorituskyvyn perusteelliseen analysointiin, ja tehokkaan ratkaisun kaikkien tietokantojen monitorointiin. Terveystarkastus voidaan tehdä Oracle-, SQL Server-, SAP Sybase ASE- ja DB2 LUW -tietokannoille.

10 päivän kuluttua asennuksesta Questin tekninen asiantuntija käy kanssasi läpi ensilöydökset, ja kuukauden kuluttua käydään läpi vielä mahdollisia lisäkysymyksiäsi. Kysy lisää Moonsoftin myynnistä sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja


Backup Exec 16 ylläpito ja tuki on päättymässä

Päivitetty 8.3.2019

Logo

Veritas Backup Exec 16 Standardi tuki päättyy 2.4.2019. Asiakkaat, joilla ei ole voimassa olevaa ylläpitosopimusta voivat päivittää uudempaan versioon edullisesti tarjoushinnoin. Kysy lisää sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa