Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Osallistu Tenablen webinaariin - Secure Active Directory and Disrupt Attack Paths

Päivitetty 7.6.2021

Logo

Active Directory (AD) on suosittu tietoturvahyökkäysten kohde. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin!

Kuinka organisaatiot voivat huomioida uhat ja riskit ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden häiriöittä? Osallistu Tenablen seminaariin, jossa kuulet ja näet aihealueesta lisää!

Lisätietoa ja ilmoittatuminen lisätietojalinkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Low Code App Wizard Delphille

Päivitetty 1.6.2021

Logo

Matalakoodisovelluskehitys on nykyään yhä suositumpaa ja hyvästä syystä. Se kertoo ohjelmistojen kysynnästä yhdistettynä koodauksen vaikeuksiin. Monilla tavoin Delphi johtaa matalankoodin vallankumousta. RAD, jossa rakennat ohjelmistoja yhdistämällä komponentteja visuaaliseen suunnittelijaan, on matalan koodi ohjelmointia. Avain monien matalan koodin ratkaisujen kanssa on laajennettavuus: matalalla koodilla, jota ei voida laajentaa perinteisesti koodatulle sovellukselle, on rajoituksia sekä toiminnoilla ylärajoja. Jos olet konsultoimassa, et halua suositella jotain, joka rajoittaa asiakasta tai yritystä tulevaisuudessa. Parhaat matalaan koodiin kohdistuvat kehitysratkaisut tarjoavat mahdollisuuden kasvaa ja laajentua. Myös tässä Delphi on loistava esimerkki ja toimiva ratkaisu.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


NAKIVO Backup & Replication v10.3 on nyt tullut

Päivitetty 11.5.2021

Logo

NAKIVO Backup & Replication v10.3 on nyt tullut ja mukana on tuki Microsoft 365 kontaktien ja kalenterin varmistus. Lisäksi VMware Cloud Director objection varmistus kuten, vApps, VMs sekä vApp metadata ja palautus Cloud Director hierarkiaan. Storage Snapshots varmistus. Suora MSP yhteys, jolla saat suojatun yhteyden muihin resursseihin yhden portin yhteydellä ilman VPN yhteyksiä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Citrix-tuotteiden uusintoihin muutoksia huhtikuusta alkaen

Päivitetty 4.3.2021

Logo

Huhtikuusta 2021 alkaen perpetual- ja subscription-lisenssit kuuluvat Auto-Renewalin piiriin (pois lukien julkishallinnon asiakkaat). Asiakkaan tulee tehdä uusintatilaus ennen ylläpitojen tai subscription -lisenssien umpeutumista jälleenmyyjän kautta. Mikäli uusintaa ei tehdä, lähettää Citrix suoraan laskun loppuasiakkaalle. Mikäli asiakas ei halua uusia ylläpitoja tai subscription -lisenssejään, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta suoraan Citrixille.

Kysy lisää uusinnoista Moonsoftista!

Kysy myös TradeUp- ja Transitiovaihtoehtoja olemassa olevista perpetual-lisensseistä joko pilvipohjaisiin ratkaisuihin tai on-prem subscription pohjaiseen lisensointiin.

Valmistajatietoa