Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Toimi nyt! PCmover Express on edelleen ilmainen, mutta vain 31.7.2021 saakka!

Päivitetty 5.7.2021

Logo

PCmover Express on nopea ja helppo tapa siirtää kaikki tiedostot, asetukset ja käyttäjäprofiilit uuteen tietokoneeseen. Asenna ohjelmisto yksinkertaisesti molempiin tietokoneisiin ja anna PCmoverin hoitaa loput. Tarvitsetko apua? Kiirehdi, PCmover Express on ilmainen vain 31. heinäkuuta 2021 asti.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


ReadyAPI + Apache Kafka: Kafkan testaaminen ReadyAPI:n avulla

Päivitetty 1.7.2021

Logo

SmartBear on laajentanut tapahtumapohjaisten arkkitehtuurien (EDA) tukeamme käynnistämällä uuden protokolla-agnostisen testauskokemuksen Apache Kafka Testing. ReadyAPI-käyttäjät voivat nyt suorittaa reaaliaikaisia API-testejä Kafka-tapahtumille tai datavirroille ja tuottaa sovellusten laatua suuremmilla nopeuksilla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Veeam Backup & Replication v11 on nyt saatavilla!

Päivitetty 30.6.2021

Logo

Veeam Backup & Replication v11 on saatavilla. Uusi versio auttaa suojautumaan tietojen menetykseltä ja lunnasohjelmilta entistäkin paremmin sekä auttaa vähentämään pitkäaikaisen tietojen arkistoinnin ja säilyttämisen kustannuksia jopa 20x!

Lue lisää lisätietoja linkin kautta ja katso aiheeseen liittyvät nauhoitukset.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Low Code App Wizard Delphille

Päivitetty 1.6.2021

Logo

Matalakoodisovelluskehitys on nykyään yhä suositumpaa ja hyvästä syystä. Se kertoo ohjelmistojen kysynnästä yhdistettynä koodauksen vaikeuksiin. Monilla tavoin Delphi johtaa matalankoodin vallankumousta. RAD, jossa rakennat ohjelmistoja yhdistämällä komponentteja visuaaliseen suunnittelijaan, on matalan koodi ohjelmointia. Avain monien matalan koodin ratkaisujen kanssa on laajennettavuus: matalalla koodilla, jota ei voida laajentaa perinteisesti koodatulle sovellukselle, on rajoituksia sekä toiminnoilla ylärajoja. Jos olet konsultoimassa, et halua suositella jotain, joka rajoittaa asiakasta tai yritystä tulevaisuudessa. Parhaat matalaan koodiin kohdistuvat kehitysratkaisut tarjoavat mahdollisuuden kasvaa ja laajentua. Myös tässä Delphi on loistava esimerkki ja toimiva ratkaisu.

Lisätietoja

Valmistajatietoa