Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


5-ongelmaa työasemien hallinnassa

Päivitetty 26.11.2021

Logo

Ongelma 1: Suojaus: Kaikkien tietokoneita ja tabletteja yrityksissä, kouluissa, yliopistoissa tai missä tahansa muualla hallitseville tärkein prioriteetti on suojata heitä ikäviltä uhilta.

Ongelma 2: Windowsin korjaustiedostot ja ohjelmistopäivitykset: Monet IT-päälliköt huomaavat, etteivät he pysty riittävästi hallitsemaan Windowsin ja kaikkien ohjelmistojen päivittämistä, eivätkä he usein ole liian varmoja siitä, mitä versioita heillä on asennettuna, eivätkä pysty pysäyttämään mitä tahansa päivityksiä. nostaa esiin. Ohjelmistopäivitykset ovat tulossa huomattavasti useammin kuin ennen; ja Windows 11 voi olla huolestuttava muutos.

Ongelma 3: Varastonhallinta: Jos hallitset suurta määrää työasemia, voi olla vaikeaa seurata, missä kaikki laitteistosi ovat, sekä kaikkien ohjelmistolisenssien pitäminen ajan tasalla.

Ongelma 4: Laitteiston heikkeneminen: Kunnollinen laitteisto on kallista. Joten on turhauttavaa, kun päätepisteesi toimivat hitaasti, koska ne ovat täynnä roskaa.

Ongelma 5: Mittakaava: Jos omistat suurta kiinteistöä, voi tuntua siltä, ??että taistelet häviävää taistelua yrittäessäsi pitää kaiken sujuvana paikasta toiseen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


NAKIVO suojaa yritystiedon ja sovellukset

Päivitetty 12.11.2021

Logo

NAKIVO Backup & Replication tarjoaa integroidun lähestymistavan tietosuojaan ja varmistaa, että tärkeät tietosi ja sovelluksesi ovat turvassa

NAKIVO Backup & Replication on helppokäyttöinen, kattava varmistus-, palautus- ja tiedon suojausratkaisu niin virtuaalisille, fyysisille, pilvi- ja SaaS-ympäristöille laajoilla alan johtavilla ominaisuuksilla. NAKIVO Backup & Replication mahdollistaa myös Microsoft 365 -varmuuskopioinnit ja palautukset Exchange Online-, OneDrive for Business- ja SharePoint Online -tiedoista. Backup for Microsoft 365:n avulla voit palauttaa kansioita, tiedostoja, sivustoja, postilaatikoita, yhteystietoja, kalenterikohteita ja yksittäisiä sähköpostiviestejä muutamalla napsautuksella.

Lue lisää tuotteista lisätietoja linkin kautta ja lataa kokeiluversio käyttöön jo tänään! Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Päivitetty 9.11.2021

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Ovatko tietokannat liiketoiminnan kehityksen ja jatkuvuuden puollonkaulana?

Päivitetty 9.11.2021

Logo

Quest Database Management - On väliä mitä työkaluja käytät tietokannan hallintaan!

Nykyinen tietokantatekniikka on muuttumassa yhä monipuolisemmaksi ja samalla myös monimutkaisemmaksi. Sen tulee tukea jatkuvasti kasvavia tietomääriä, joihin ei välttämättä aikaisemmin ole osattu edes varautua, ja lisäksi tänä päivänä kaikkea tiedon käsittelyä ohjaavat talouden vaatimukset. Tämä ajaa suurimman osan organisaatioista käyttämään huomattavan osan ajastaan vain ”valojen ylläpitämiseen”, jättäen hyvin vähän aikaa liiketoimintaa eteenpäin vievien innovaatioiden kehittämiseen ja hyödyntämiseen.

On aika uudelle lähestymistavalle! Vietä vähemmän aikaa dataympäristön hallintaan ja enemmän aikaa datapohjaisen liiketoiminnan rakentamiseen. Oikeat sopivat ohjelmistotyökalut yksinkertaistavat monimutkaisuutta, vähentävät kustannuksia ja riskejä sekä lisäävät suorituskykyä.

Quest Database Management Solutions -ratkaisusta löydät oikeat työkalut tietokannan kehittämiseen, hallintaan, suorituskyvyn seurantaan, DevOps:iin, tietoturvaan ja vaatimustenmukaisuuteen, tiedon siirtoihin pilvipalveluihin, tietojen valmisteluun ja tietokannan replikointiin. Luota sinäkin tietokannanhallintaohjelmistoratkaisuihin, joita miljoonat data-ammattilaiset käyttävät ympäri maailmaa!

Lue aiheesta lisää listätietoja linkin kautta ja kysy sinulle sopivista Questin ratkaisuista Moonsoftista!

Lisätietoja


Kofax Power PDF - yhteistyötä ja tuottavuutta järkevään hintaan

Päivitetty 8.11.2021

Logo

Kofaxin Power PDF Advanced tarjoaa kaikki yrityskäyttäjien tarvitsemat ominaisuudet PDF-asiakirjojen käsittelyyn järkevään hintaan. Käyttäjät voivat luoda, koota, muuntaa, muokata, etsiä, suojata, tulostaa ja validoida PDF-asiakirjoja ja -lomakkeita ennennäkemättömän helposti ja nopeasti.

Uusin Power PDF 4.1 -versio ottaa aimo harppauksen eteenpäin. Parannettu saavutettavuustandardien noudattaminen, parempi yhteensopivuus uusien muokkaustoimintojen avulla, laajennetut integroinnit paikallisten pilvitallennuspalvelutarjoajien kanssa ja parannettu sähköisen allekirjoituksen integrointi. Power PDF:n avulla voit tehdä enemmän, nopeammin, sujuvammin ja turvallisemmin.


Ominaisuudet:
- Maksimoi tuottavuutta ja käyttöönottoa helppokäyttöisellä Office-käyttöliittymällä
- Luo ja kokoa PDF-tiedostoja helposti mistä tahansa sovelluksesta
- Allekirjoita ja lähetä PDF-tiedostot allekirjoitettavaksi Kofaxin SignDocin avulla
- Paranna asiakirjojen suojausta tehokkaalla salauksella, digitaalisilla allekirjoituksilla ja oikeuksien hallinnalla
- Työskentele minkä tahansa PDF-lomakkeen parissa
- Tehosta asiakirjojen tarkastelua ja yhteistyötä
- Yhdistä suoraan asiakirjojen hallintajärjestelmiin ja pilvitiedostojenjakosivustoihin

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Laajenna visuaalisen viestinnän mahdollisuuksia uuden CorelDRAW Technical Suite 2021:n avulla.

Päivitetty 8.11.2021

Logo

CorelDRAW Technical Suite 2021 - tekninen kuvitus- ja luonnosohjelmisto

Laajenna visuaalisen viestinnän mahdollisuuksia uuden CorelDRAW Technical Suite 2021:n avulla. Se sisältää kattavan valikoiman sovelluksia tehokkaaseen tekniseen suunnitteluun ja dokumentointiin. Koe virtaviivainen työnkulku - projektien luomisesta tarkasteluun ja tulostamiseen - ammattimaisilla työkaluilla, jotka nopeuttavat tuottavuutta ja saavat aikaan tarkkoja tuloksia.

Lisää 3D-dataa tai aloita alusta luodaksesi tarkat tuotepiirustukset, kaaviot ja interaktiiviset varaosasivut tekniikkaan erikoistuneilla kuvitustyökaluilla. Laaja tiedostoyhteensopivuus tekee työskentelystä mistä tahansa sisällöstä helppoa, ja poikkeuksellinen valikoima suunnittelu-, ulkoasu- ja valokuvankäsittelyohjelmia muuttaa yksityiskohtaiset tekniset piirustukset huomiota herättäviksi markkinointiresursseiksi.

Kun on palautteen tai hyväksymisen aika, yhteistyöominaisuudet auttavat jokaista käyttäjää olemaan reaaliajassa, eikä julkaiseminen voisi olla varmempaa alan standardeihin pohjautuvien tulosteiden ansiosta.

CorelDRAW Technical Suite on täydellinen paketti yksityiskohtaisten teknisten kuvien, asiakirjojen ja markkinoinnin apuna – valmistuksesta ja suunnittelusta, arkkitehtuuriin ja huipputekniikkaan.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Ota IT-infrastruktuurisi hallintaan Paesslerin PRTG-valvontaratkaisulla

Päivitetty 5.11.2021

Logo

Monitori. Visualisoi. Rentoudu - Pysy ajan tasalla IT-infrastruktuuriongelmista

Oletko ajan tasalla siitä, mitä IT-infrastruktuurissasi tapahtuu?
Kuinka nopeasti voit havaita mahdolliset ongelmat ja reagoida niihin?

Paesslerin PRTG Network Monitor auttaa sinua valvomaan kaikkea yhdellä tehokkaalla valvontaratkaisulla.

- Tarkkaile kaikkia IT-infrastruktuurisi järjestelmiä, laitteita, liikennettä ja sovelluksia.
- Kaikki sisältyy PRTG:hen - ei tarvita lisälaajennuksia tai latauksia.
- PRTG on tehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Lue lisää (lisätietoja linkin kautta), lataa kokeiluversio jo tänään ja kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Citrix SIA - turvallinen ja luotettava pääsy verkkosivustoille ja sovelluksiin kaikkialta

Päivitetty 5.11.2021

Logo

Uusia digitaalisen työn trendejä ovat hybridityömallit, ohjelmistojen siirtyminen pilveen ja palveluntarjoajien tarjoamat ratkaisut. Pilveen siirtymisen ja uusien työnteon mallien vuoksi on tärkeämpää kuin koskaan turvata käyttäjät, sovellukset ja tiedot vaarantamatta työntekijän rutiineja, ja samalla varmistaa yhdenmukainen toimintaympäristö ja käyttäjäkokemus.

Citrix Secure Internet Access – kaikilla laitteilla kaikkialta – turvallinen ja luotettava pääsy sovelluksii

Citrix Secure Internet Access on pilvipalvelu, joka tarjoaa kattavan määrän tietoturvaratkaisuja ja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat suojatun ja suorituskykyisen pääsyn verkkosivustoille ja SaaS-sovelluksiin maailmanlaajuisesti.


Citrix Secure Internet Accessin etuja asiakkaille:

- Suojaa käyttäjiä uhilta suojaten pääsyä sekä hyväksyttyihin että valtuuttamattomiin sovelluksiin
- Erottelee datan asiakkaiden ja sijaintien mukaan tinkimättömän tietosuojan varmistamiseksi
- Mahdollistaa tehokkaan sääntöjen konfiguroinnin, kaistan leveyden hallinnan sekä reaaliaikaisen raportoinnin yhdeltä pilvipalvelussa käytettävältä rajapinnalta käsin
- Soveltuu kaiken kokoisille organisaatioille ja asiakkaille

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Kammottavat RAD tarjoukset. Ihan kamalaa kuravettä!

Päivitetty 28.10.2021

Logo

Halloween Special -tarjous kaikille lokakuun loppuun asti!

Meillä on SPOOKTACULAR RAD -tarjouksia tänä Halloweenina. Kaikista RAD tuotteista saat 10 % (Pro) ja 15 % (Ent/Arch) ovat kaikkien saatavilla lokakuun loppuun asti.

Delphi 11 Alexandria vie ohjelmistokehityksen aivan uudelle tasolle, ja DelphiCon 2021 on paras tapa oppia kaikki suosikkiohjelmointikielestäsi!

Istunnot suunnitellaan uusimpien ominaisuuksien, yleisten parhaiden käytäntöjen ja kehittyvien tekniikoiden ympärille, jotka koskevat kaikkia versioita. On myös istuntoja integroinnista muiden kielten (C ++, Python jne.) ja alustojen kanssa. Odotettuja aiheita ovat tekoäly, parhaat käytännöt, tuottavuus, sovellusliittymät, grafiikka ja suunnittelu, integraatiot, työkalut, komponentit, kirjastot, matalakoodinen, Windows 11, Android, iOS, Linux ja lohkoketju.

Valmistajatietoa


WhatsUp Gold Security Best Practices

Päivitetty 7.10.2021

Logo

Tietoturva on aina tärkeintä jokaiselle IT -tiimille, mutta se on ollut viime aikoina yhä enemmän mielessä. Yksi tavoitteistamme Progress WhatsUp Goldissa on tehdä maailmasta turvallinen paikka tiedonsiirtoon ja siksi haluamme auttaa kaikkia parantamaan turvallisuutta. Tämän vuoksi olemme koonneet joitakin suositeltavia käytäntöjä - ei vain verkon valvontaan, vaan myös koko verkkoon.

Huono salasanahygienia on yksi yleisimmistä tavoista, joilla tunkeilijat pääsevät verkkoon, ja yksi helpoimmista korjattavista asioista. Tärkein asia, jonka voit tehdä, on vaihtaa kaikki oletussalasanasi järjestelmissä, laitteissa ja sovelluksissa.

Et voi pysyä turvassa, jos et päivitä uusimpia suojauspäivityksiä. Päivitykset tuotantoon voivat olla häiritseviä ja aikaa vieviä, mutta ne ovat välttämättömiä, jos et halua huonojen toimijoiden pääsevän käsiksi tunnettujen haavoittuvuuksien kautta. Useimmat päivitykset on kehitetty vastauksena suuriin haavoittuvuuksiin, mutta ne voivat sisältää myös pieniä korjauksia, joita ei välttämättä voida hyödyntää heti.

Tämä vaikuttaa uskomattoman perustavanlaatuiselta, mutta varmista, että pidät verkon ydinosat (kuten WhatsUp Gold -palvelin) lukitussa ympäristössä, kuten suojatussa palvelinhuoneessa tai lukituskaapissa. Varmista myös, että kaikilla palvelimillasi on HTTPS -asetukset. Olemme myös koonneet yksityiskohtaisen luettelon parhaista turvallisuuskäytännöistä WhatsUp Goldille täällä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa