Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Sencha WebTestIt - Monipuolisin ilmaisista Web testaukseen

Päivitetty 21.10.2020

Logo

Jos et kuullut JS Days uutisia, niin Sencha esitteli WebTestIt ohjelmiston. Se on kevyt IDE ja optimoitu työkalu kokoelma web sovellusten tekemiseen, testaamiseen sekä debuggaukseen. ja sopii web-sivuille sekä web-sovelluksiin.

WebTestIt on täysin ilmainen ja antaa tarvittavat työkalut sinulle hyvät mahdollisuudet määritellä testejä joista voit hyödyntää esim Selenium ja Protractor kanssa. Jos et usko,niin kokeile.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe Photoshop versio 22.0 julkaistu

Päivitetty 21.10.2020

Logo

Adobe on julkaissut Photoshop version 22.0! Uusi pävitys tuo joukon hyödyllisiä uusia ominaisuuksia, kuten uudet Adobe Sesei -pohjaiset suodattimet, kuvion esikatselun, pilvidokumenttien parannukset ja joukon muita pieniä käyttöliittymämuutoksia, jotka parantavat ja nopeuttavat työskentelyäsi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Quest-ratkaisut liiketoiminnan tietokantahaasteisiin

Päivitetty 12.10.2020

Logo

Nykyinen tietokantatekniikka on muuttumassa yhä monipuolisemmaksi ja samalla monimutkaisemmaksi. Sen tulee tukea valtavia kasvavia tietomääriä, joihin emme välttämättä ole edes osanneet varautuneet aikaisemmin, ja lisäksi kaikkea tiedon käsittelyä ohjaavat tämän päivän jatkuvan talouden vaatimukset.

Quest on johtava tietokantaohjelmistotyökaluja tuotava ja tarjoava ISV, joka auttaa yksinkertaistamaan monimutkaista tekniikkaa. Questin tuotteet, kuten Toad, Foglight, Spotlight ja SharePlex, ovat ohjelmistoratkaisuja tietokantojen hallinnoinnista, kehityksestä, suorituskyvyn valvonnasta ja tietojen replikoinnista vastaaville tietokanta-ammattilaisille. Ne auttavat yksinkertaistamaan monimutkaisuutta, vähentämään kustannuksia ja riskejä sekä lisäämään suorituskykyä - todistetusti.

Lue lisää alla olevan linkin kautta tai kysy Moonsoftin myynnistä!

Lisätietoja


Esittelyssä Futura Now. Paras Futura koskaan by Monotype

Päivitetty 8.10.2020

Logo

Yli 90 vuotta Paul Rennerin Futura on ollut suosittu kuten loistava käytettävyys, Aina lasten kirjoista, muotilehtiin. Futura on typograaphinen ikoni.

"Futura Now offers designers a chance to see Futura for the first time - again. With better shapes, more weights, more styles, and better fit, it’s Futura for the 21st century.", kertoo Steve Matteson, henkilö joka johti suunnitteluryhmää. Futura Now - sisältää 102 leikkausta, sisältäen: uuden Headline sekä Text fontit, uudet Script ja Display fontit ja tyylit. Sekä koristeellisemman muunnokset: outlines, inlines, shadows ja fill.

Sen nykyaikainen nimien ja painojen kohdistus helpottaa fontti perheen ymmärtämistä ja käyttöä, ja sen mukavat Text - ja judicious Headline -alaperheet määrittävät heti käyttöä. Futura Now palvelee laajempaa kansainvälistä luovaa yhteisöä laajoilla latinankielisillä, kreikkalaisilla ja kyrillisillä hahmoilla. Futura Now on saatavana sekä yksittäisinä OpenType-fontteina sekä Variable fontteina, joka tarjoaa rajattomat tyylit siistissä digitaalisessa jalanjäljessä.

Lisätietoja


Veeam Backup Essentials helpommin saatavilla - uusi minimihankintaraja

Päivitetty 7.10.2020

Logo

Hyviä uutisia asiakkaille. Veeam on laskennut Veeam Backup Essentials (VBE) -ostojen vähimmäisvaatimusta kymmenestä (10) lisenssistä viiteen (5) Veeam Universal Lisenssiin (VUL) 1.10.2020 lähtien.

Veeam Backup Essentials tarjoaa tehokkaan, edullisen ja helppokäyttöisen varmuuskopioinnin, palautukset, valvonnan ja raportoinnin virtuaalisille kuormille, mukaan lukien VMware vSphere, Microsoft Hyper-V ja Nutanix AHV, sekä fyysiset ja pilvikuormitukset - kaikki yhdestä konsolista käsin.

Kysy lisää tuotteista Moonsoftin myynnistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


VMWare Worksation ja Fusion nyt tuen kanssa

Päivitetty 25.9.2020

Logo

VMwarelta tuli voimaan 15.9. alkaen joukko muutoksia Workstation- ja Fusion-lisenssien osalta. Uusien ohjeiden mukaan tuen (Support and Subscription) ostaminen on nyt tullut pakolliseksi sekä uusille lisensseillä että upgrade-tilauksille. Tuen voi ostaa 1 tai 3 vuodelle Basic- tai Production-tasoisena. Tuki on nyt mahdollista ostaa vain yhdellekin kappaleelle lisenssejä, kun aiemmin tukea myytiin vain minimissään 10 kappaleen tilauksille. Support and Subscription -pakettiin kuuluu päivitysoikeus mahdollisiin uusiin versioihin tuen voimassaolon aikana.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Liiketoiminnan riskit hallinnassa? - Minimoi riskit ja maksomoi potentiaali

Päivitetty 22.9.2020

Logo

Jokaisen liiketoiminnan päättäjän intresseissä on ymmärtää parhaalla mahdollisella tavalla nykyiset ja tulevat liiketoiminnan riskit ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus. Palisaden ohjelmistot auttavat tässä. Ne auttavat näkemään, ennakoimaan ja tekemään parempia päätöksiä liiketoiminnan tueksi.

Palisaden verkkoseminaarien avulla näet, kuinka asiantuntijat hyödyntävät kvantitatiivista riskianalyysiä Excelissä @Risk- ja DecisionTools Suite -ohjelmistojen avulla, ja opit tekemään riski- ja päätösanalyysejä. 60 minuutin verkkoseminaarit auttavat ymmärtämään ohjelmistojen tuoman potentiaalin riskien hallintaan ja miten se voi auttaa juuri Teitä omassa liiketoiminnassanne.

Tutustu webinaareihin alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


CorelDRAW Graphics Suite Cashback -promo!

Päivitetty 19.8.2020

Logo

Nyt saat 200 euron Cashback-edun ostaessasi CorelDraw Graphics Suite 2020 -omistuslisenssin! Kampanja koskee sekä Windows- että Mac-puolen omistuslisenssejä. Promo voimassa 30.11.2020 saakka! Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa