Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Cerberus FTP Server 32-Bit Versio loppuu

Päivitetty 1.4.2021

Logo

Cerberus ilmoitti, että ovat päättäneet jättää Cerberus FTP -palvelimen 32-bittisen version eläkkeelle. Versio 11 on viimeinen käytettävissä oleva 32-bittinen versio, ja vaikka tuemme sen 32-bittistä versiota ainakin seuraavat 12 kuukautta, tulevia versiomme 12 ja uudempia versioita tarjotaan vain 64-bittisissä versioissa. Lue lisätietoja päätöksemme syistä

Lisätietoja


Veeam kertoi hintojen korotuksista 1.4.2021 alkaen

Päivitetty 30.3.2021

Logo

Veeam ilmoitti hintojen korotuksista 1.4.2021 alkaan ja hinnat paikoin nousee jopa 7%.

Valmistajatietoa


Citrix - Työympäristö, joka toimii kaikkialla

Päivitetty 22.3.2021

Logo

Mitä kaikkea henkilöstö saakaan aikaan, kun se pääsee käyttämään työskentelyä tehostavaa teknologiaa ja digitaalisia työtiloja?

Citrixin teknologioilla voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumaton, yksinkertainen ja turvallinen digitaalinen työympäristö ja käyttökokemus, joka toimii kaikkialla.

Citrixin moderni arkkitehtiratkaisu yhdistää verkon palvelut ja pilvipalvelut luotettaviksi ja hallittaviksi kokonaisuuksiksi ja Citrix Cloud -palvelut helpottavat teknologioiden käyttöönottoa ja hallintaa. Organisaatiot voivat ottaa käyttöönsä digitaalisia työtiloja muutamissa tunnissa ja pitää tärkeät sovellukset, työpöydät ja tietoresurssit haluamassaan pilvi- tai hybridipalvelussa.

Olisitko kiinnistunut kuulemaan lisää? Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis - kyperuhat ja tiedon suojaus

Päivitetty 17.3.2021

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Varmista tiedot luotettavasti!

Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis True Image kampanjahintaan!

Päivitetty 15.3.2021

Logo

Acronis True Image turvaa digitaalisen tiedon. Se yhdistää luotettavan ja edistyneen varmuuskopioinnin sekä haittaohjelmasuojauksen estäen modernit kyberhyökkäykset.

- Täydellinen varmuuskopiointi ja nopea palautus
- Helppo kloonaus ja täysi varmistus
- Pilvipalveluna, paikallisena tai hybriditoteutuksena
- Integroitua suojaa haittaohjelmilta

Acronis True Image suojaa tärkeät tiedot Windows-, Mac-, iOS- ja Androidlaitteissa.

Saat nyt -10%:n alennuksen Moonsoftin verkkokaupasta käyttämällä alennuskoodia CYBER2021. (Koodi on voimassa 31.5.21 asti)

Lisätietoja

Valmistajatietoa


CorelDRAW Graphics Suite 2021 nyt saatavilla!

Päivitetty 9.3.2021

Logo

CorelDRAW Graphics Suite 2021 tarjoaa suunnittelun ammattilaisille uudet kuvitus-, valokuvien muokkaus-, monisivuiset asettelu- ja yhteistyötyökalut, jotka nopeuttavat projektin määritystä, luomista, tarkastelua ja tulostamista ja tuovat suunnittelijoille tarvittavat työkalut uskomattomien tulosten saavuttamiseksi.

Lue lisää lisätietoja linkin kautta, lataa kokeiluversio ja kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Questin tietokantojen hallintaratkaisut - Uusi lähestymistapa!

Päivitetty 5.3.2021

Logo

On väliä mitä työkaluja käytät tietokannan hallintaan. On aika uudelle lähestymistavalle! Vietä vähemmän aikaa dataympäristön hallintaan ja enemmän aikaa datapohjaisen liiketoiminnan rakentamiseen. Oikeat sopivat ohjelmistotyökalut yksinkertaistavat monimutkaisuutta, vähentävät kustannuksia ja riskejä sekä lisäävät suorituskykyä.

Quest Database Management Solutions -ratkaisusta löydät oikeat työkalut tietokannan kehittämiseen, hallintaan, suorituskyvyn seurantaan, DevOps:iin, tietoturvaan ja vaatimustenmukaisuuteen, tiedon siirtoihin pilvipalveluihin, tietojen valmisteluun ja tietokannan replikointiin. Luota sinäkin tietokannanhallintaohjelmistoratkaisuihin, joita miljoonat data-ammattilaiset käyttävät ympäri maailmaa!

Lue aiheesta lisää listätietoja linkin kautta ja kysy sinulle sopivista Questin ratkaisuista Moonsoftista!

Lisätietoja


Citrix-tuotteiden uusintoihin muutoksia huhtikuusta alkaen

Päivitetty 4.3.2021

Logo

Huhtikuusta 2021 alkaen perpetual- ja subscription-lisenssit kuuluvat Auto-Renewalin piiriin (pois lukien julkishallinnon asiakkaat). Asiakkaan tulee tehdä uusintatilaus ennen ylläpitojen tai subscription -lisenssien umpeutumista jälleenmyyjän kautta. Mikäli uusintaa ei tehdä, lähettää Citrix suoraan laskun loppuasiakkaalle. Mikäli asiakas ei halua uusia ylläpitoja tai subscription -lisenssejään, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta suoraan Citrixille.

Kysy lisää uusinnoista Moonsoftista!

Kysy myös TradeUp- ja Transitiovaihtoehtoja olemassa olevista perpetual-lisensseistä joko pilvipohjaisiin ratkaisuihin tai on-prem subscription pohjaiseen lisensointiin.

Valmistajatietoa


TeamViewer hintojen muutoksia kevään aikana

Päivitetty 3.2.2021

Logo

TeamViewerillä olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme, jotta voimme varmistaa parhaan kokemuksen sinulle ja asiakkaillesi. Globaalin pandemian noustessa ja etäyhteyksien kysynnän lisääntyessä olemme lisänneet voimavarojamme merkittävästi, laajentaneet nopeasti verkon kattavuutta tukemaan massiivista yritysten ja etätyöntekijöiden virtaa ympäri maailmaa.

Emme vain pysähtyneet siihen. Autamme yrityksiä työskentelemään turvallisesti ja tuottavasti näinä ennennäkemättöminä aikoina, olemme myös lisänneet uusia TeamViewer-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat turvallisemmat ja vakaammat etätyöympäristöt.

Osana sitoutumistamme jatkuvasti parantamaan tuotteidemme suorituskykyä, ominaisuuksia ja tietoturvaa ilmoitamme pienestä hinnankorotuksesta tuotteidemme uusille lisensseille ja näiden lisäosille. Uusia hintoja sovelletaan virallisesti kaikkiin uusiin lisensseihin 15. helmikuuta 2021 alkaen. Uusintojen hinnankorotukset ovat voimassa vasta 1. huhtikuuta 2021 alkaen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


20 typograafista sääntöä, jotka jokaisen suunnittelijan tulisi tietää.

Päivitetty 30.1.2021

Logo

Typografia on yksi graafisen suunnittelun tärkeimmistä ja palkitsevimmista osa-alueista. Kaikkien graafisten sunnittelijoiden on kokemustasostaan riippumatta aina välillä hyvä muistuttaa itselleen typografian periaatteet - ja nyt löydät niistä 20 tärkeintä klikkaamalla lisätietoja-linkkiä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamViewer 9 ja 10 käyttö loppuu 1.6.2021

Päivitetty 22.12.2020

Logo

Teamviewer 9 palvelut päättyvät 1.6.2021, koska valmistaja haluaa ylläpitää palvelun nopeutta sekä tietoturvan korkeaa tasoa. Tämän takia yhteydet oman verkon ulkopuolelle ei ole enää mahdollista. Tammikuun aikana TeamViewer 9 lisenssit päivitetään TeamViewer 12-versioon. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada TeamViewer 15 version kokeiluun ajalle 19.1.- 31.12.2022. Kun haluat aloittaa tämän kokeilun, niin päivitä client asennus versioon 15.

Lisätietoja

Valmistajatietoa