Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Microsoft Officen ulkoasuun tulee merkittävä muutos # näin voit auttaa ison päätöksen tekemisessä

Päivitetty 29.4.2021

Fontilla on väliä.. Siksi Officen oletusfontti ei voi olla mikä tahansa! Miten teillä yrityksessä on fontti asiat?

Tivi kertoo. "Yhtiö on julkistanut viisi uutta fonttia, joiden joukosta Calibrin virallinen seuraaja valitaan. Fontteja voi nyt kokeilla lataamalla ne Officen fonttivalikon kautta. Palautetta fonteista voi antaa Twitterissä ja näin auttaa Microsoftia ulkoasun kannalta merkittävän päätöksen tekemisessä. Fast Companyn mukaan uusi oletusfontti päätetään vuoden 2022 loppuun mennessä.

Uusien fonttiehdokkaiden perustana on pääteviivaton Sans Serif -kirjasintyyppi, johon perustuvat muun muassa Arial- ja Helvetica-fontit. Uusien fonttien nimet ovat Tenorite, Bierstadt, Skeena, Seaford ja Grandview. "

Lue lisää Tivin sivuilta

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Cerberus FTP Server 32-Bit Versio loppuu

Päivitetty 1.4.2021

Logo

Cerberus ilmoitti, että ovat päättäneet jättää Cerberus FTP -palvelimen 32-bittisen version eläkkeelle. Versio 11 on viimeinen käytettävissä oleva 32-bittinen versio, ja vaikka tuemme sen 32-bittistä versiota ainakin seuraavat 12 kuukautta, tulevia versiomme 12 ja uudempia versioita tarjotaan vain 64-bittisissä versioissa. Lue lisätietoja päätöksemme syistä

Lisätietoja


Veeam kertoi hintojen korotuksista 1.4.2021 alkaen

Päivitetty 30.3.2021

Logo

Veeam ilmoitti hintojen korotuksista 1.4.2021 alkaan ja hinnat paikoin nousee jopa 7%.

Valmistajatietoa


Acronis True Image kampanjahintaan!

Päivitetty 23.3.2021

Logo

Acronis True Image turvaa digitaalisen tiedon. Se yhdistää luotettavan ja edistyneen varmuuskopioinnin sekä haittaohjelmasuojauksen estäen modernit kyberhyökkäykset.

- Täydellinen varmuuskopiointi ja nopea palautus
- Helppo kloonaus ja täysi varmistus
- Pilvipalveluna, paikallisena tai hybriditoteutuksena
- Integroitua suojaa haittaohjelmilta

Acronis True Image suojaa tärkeät tiedot Windows-, Mac-, iOS- ja Androidlaitteissa.

Saat nyt -10%:n alennuksen Moonsoftin verkkokaupasta käyttämällä alennuskoodia CYBER2021. (Koodi on voimassa 31.5.21 asti)

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Citrix - Työympäristö, joka toimii kaikkialla

Päivitetty 22.3.2021

Logo

Mitä kaikkea henkilöstö saakaan aikaan, kun se pääsee käyttämään työskentelyä tehostavaa teknologiaa ja digitaalisia työtiloja?

Citrixin teknologioilla voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumaton, yksinkertainen ja turvallinen digitaalinen työympäristö ja käyttökokemus, joka toimii kaikkialla.

Citrixin moderni arkkitehtiratkaisu yhdistää verkon palvelut ja pilvipalvelut luotettaviksi ja hallittaviksi kokonaisuuksiksi ja Citrix Cloud -palvelut helpottavat teknologioiden käyttöönottoa ja hallintaa. Organisaatiot voivat ottaa käyttöönsä digitaalisia työtiloja muutamissa tunnissa ja pitää tärkeät sovellukset, työpöydät ja tietoresurssit haluamassaan pilvi- tai hybridipalvelussa.

Olisitko kiinnistunut kuulemaan lisää? Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis - kyperuhat ja tiedon suojaus

Päivitetty 17.3.2021

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Varmista tiedot luotettavasti!

Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Citrix-tuotteiden uusintoihin muutoksia huhtikuusta alkaen

Päivitetty 4.3.2021

Logo

Huhtikuusta 2021 alkaen perpetual- ja subscription-lisenssit kuuluvat Auto-Renewalin piiriin (pois lukien julkishallinnon asiakkaat). Asiakkaan tulee tehdä uusintatilaus ennen ylläpitojen tai subscription -lisenssien umpeutumista jälleenmyyjän kautta. Mikäli uusintaa ei tehdä, lähettää Citrix suoraan laskun loppuasiakkaalle. Mikäli asiakas ei halua uusia ylläpitoja tai subscription -lisenssejään, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta suoraan Citrixille.

Kysy lisää uusinnoista Moonsoftista!

Kysy myös TradeUp- ja Transitiovaihtoehtoja olemassa olevista perpetual-lisensseistä joko pilvipohjaisiin ratkaisuihin tai on-prem subscription pohjaiseen lisensointiin.

Valmistajatietoa


20 typograafista sääntöä, jotka jokaisen suunnittelijan tulisi tietää.

Päivitetty 30.1.2021

Logo

Typografia on yksi graafisen suunnittelun tärkeimmistä ja palkitsevimmista osa-alueista. Kaikkien graafisten sunnittelijoiden on kokemustasostaan riippumatta aina välillä hyvä muistuttaa itselleen typografian periaatteet - ja nyt löydät niistä 20 tärkeintä klikkaamalla lisätietoja-linkkiä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamViewer 9 ja 10 käyttö loppuu 1.6.2021

Päivitetty 22.12.2020

Logo

Teamviewer 9 palvelut päättyvät 1.6.2021, koska valmistaja haluaa ylläpitää palvelun nopeutta sekä tietoturvan korkeaa tasoa. Tämän takia yhteydet oman verkon ulkopuolelle ei ole enää mahdollista. Tammikuun aikana TeamViewer 9 lisenssit päivitetään TeamViewer 12-versioon. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada TeamViewer 15 version kokeiluun ajalle 19.1.- 31.12.2022. Kun haluat aloittaa tämän kokeilun, niin päivitä client asennus versioon 15.

Lisätietoja

Valmistajatietoa