Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Tiedämmekö oikeasti, mitä IT-Infrastruktuurissamme tapahtuu?

Päivitetty 17.2.2020

Logo

Pysy askelen edellä Paesslerin PRTG Network Monitor -ohjelmiston avulla. Sen avulla monitoroit kaikkia IT-infrastruktuurisi järjestelmiä, laitteita, liikennettä ja sovelluksia. Se työskentelee 24/7 ja hälyttää ongelmista jo ennen kuin käyttäjät huomaavat ne.

Miksi PRTG Network Monitor -ohjelmisto??

PRTG Network Monitor -ohjelmisto sisältää kaiken, mitä tarvitset seurantaan, analysointiin - ei erillisiä laajennuksia ja latauksia. Se auttaa vähentämään IT-ympäristösi kasvavaa monimutkaisuutta ja samalle se auttaa järjestelmänvalvojia työskentelemään viisaammin, nopeammin ja paremmin. PRTG on tehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.

Miten tutustun ratkaisuun?

Lue lisää valmistajan sivuilta (lisätietoja), osallistu ilmaisiin webinaareihin ja lataa kokeiluversio käyttöön jo tänään! Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja


Symantecin Enterprise-asiakastuki siirtyy Broadcomille

Päivitetty 12.2.2020

Logo

Broadcom osti Symantecin Enterprise Security Business -toiminnot marraskuussa 2019. Kaupan myötä kaikki Symantec Enterprise Support -portaalit (Symantec Support, MySymantec, Symantec Connect) ja niihin liittyvät palvelut, työkalut ja välineet siirretään Broadcomille 2. maaliskuuta 2020.

Broadcom tiedottaa loppukäyttäjiä tulevista muutoksista ja kuinka ottaa yhteyttä tekniseen tukeen. Alla olevasta linkistä pääset dokumenttiin, johon Broadcom päivittää siirtoon liittyviä tärkeitä asioita, jotta loppukäyttäjät ovat valmiita siirtoon 2.3.2020. Voit tilata myös ilmoituksia sivustolle tehdyistä muutoksista pysyäksesi ajan tasalla siirron käytännön asioista.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sophos jatkaa tukea Windows 7- ja Windows Server 2008 R2 -ympäristöille

Päivitetty 11.2.2020

Logo

Sophos jatkaa tukea Windows 7- ja Windows Server 2008 R2 -endpoint- ja serverituotteille pidemmäksi aikaa. Sophos lähettää tuen jatkumisesta vielä lisätietoja suoraan asiakkailleen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Fontsmith ja Monotype yhdistävät voimansa

Päivitetty 4.2.2020

Logo

Yhdistymisen seuraksena Monotypen fonttikirjasto kasvaa huomattavasti. Fontsmith-suunnittelutiimistä tulee osa Monotype Studiota, jossa on erittäin arvostettuja ammattilaisia, jotka auttavat maailman johtavia brändejä määrittelemään, suunnittelemaan ja ilmaisemaan äänensä fonttien avulla.

Lisätietoja


Mitä MAP Toolkitin jälkeen?

Päivitetty 30.1.2020

Logo

Inspire 2019 -tapahtumassa Microsoft julkisti lopettavansa MAP Toolkitin (Microsoft Assessment and Planning). Sen sijaan Microsoft keskittyy uuteen Azure Migrate -tuotteeseen. Vaikka se pystyy samanlaiseen skannaukseen kuin MAP Toolkit, on se rakennettu auttamaan ennemmin "lift-and-shift" -migraatioissa, kun palveluita siirretään Azureen.

Kun MAP Toolkitiä ei enää tueta eikä päivitetä, tarjoaa Lansweeper apua. Katso alla olevasta linkistä video, miten siirryt Lansweeperin avulla MAP Toolkitistä eteenpäin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Päivitä Teamviewer-versiot 5, 6 ja 7 uudempaan 9-versioon nyt!

Päivitetty 24.1.2020

Logo

Teamviewer on aikaisemmin kertonut lopettavansa TeamViewerin versioiden 5, 6 ja 7 tuen palvelimiltaan 15.1.2020 mennessä. Kaikki eivät kuitenkaan saaneet tätä viestiä ilmaisesta päivitysmahdollisuudesta uudempaan versioon 9. Nyt tuo virhe on korjattu ja Teamviewer pahoittelee tätä haittaa. Koska kaikki eivät tätä päivitystä voineet tehdä ajoissa, on vanhojen versioiden tuki palautettu palvelimille, mutta vain 5.2.2020 saakka. Hyödynnä ilmaispäivitysmahdollisuus siis nyt!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sophos laajentaa tukeaan Windows 7:lle ja Windows Server 2008 R2:lle

Päivitetty 20.1.2020

Logo

Sophos tarjoaa jatkettua tukea sekä Windows 7:lle että Windows Server 2008 R2 -tuotteilleen. Lisätietoja on tulossa kevään aikana.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Cellebrite ostaa BlackBag Technologiesin

Päivitetty 15.1.2020

Logo

Johtavia digitaalisen tutkinnan ratkaisuja tuottava Cellebrite on julkistanut ostavansa BlackBag Technologiesin. Blackbag Technologies on johtava tietokoneiden tutkinnan välineiden valmistaja. Tämä yrityskauppa tuo Cellebriten tuotevalikoimaan tärkeitä lisäosia, joiden avulla he voivat tarjota yhden alustan integroidun tutkinnan ja analysoinnin välineille.

Lisätietoja


Internet Evidence Finderin ja IEF-moduulien myynti loppuu 2021

Päivitetty 14.1.2020

Logo

Magnet Forensics lopettaa Magnet IEF:n ja IEF-moduulien myynnin 1. heinäkuuta 2021. IEF:n nykyisten käyttäjien kannattaa päivittää lisenssinsä lopetuspäivään mennessä AXIOMiin.

Magnet Forensics jatkaa tukea IEF:lle rajoitetun ajan Extended Life SMS Programilla, joka tulee olemaan nykyisiä IEF SMS -ylläpitoja kalliimpi. Valmistaja haluaa näin ajaa niitä käyttäjiä, joilla ei ole erityisen vahvaa syytä käyttää IEF:ää, päivittämään AXIOMiin.

Kysy lisätietoja ja päivitystarjous myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Pantonen vuoden 2020 väri on klassinen sininen

Päivitetty 12.12.2019

Logo

PANTONE 19-4052 Classic Blue on yksinkertaisuudessaan elegantti sävy, joka kestää aikaa. Sävy muistuttaa taivaan sävystä illan hämyssä, korostaen mieltymystämme vakaaseen ja luotettavaan perustaan uuden vuosikymmenen alkaessa. Sinistä pidetään yhtenä rauhallisimmista väreistä, ja Classic Blue tuokin rauhan ja levollisuuden tunnetta samalla tarjoten suojaa. Heijasteleva sinisen sävy Classic Blue kasvattaa sinnikkyyttä uuden ajan alkaessa. Pantone Color Instituten varapresidentti Laurie Pressmanin sanoin, "Tämä on väri, johon voimme samastua kaikkialla maailmassa, asuupa missä tahansa. Kun vain avaamme oven ja katsomme ulos, näemme tämän värin".

Lue lisää linkistä alla!

Lisätietoja


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa