Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Ext JS 7.2 on tullut

Päivitetty 9.4.2020

Logo

Ext JS 7.2 on nyt täällä ja se on rakennettu tarkan JavaScript kehityksen sitoutumisen myötä. Jos sinä olet yksi monista, joka luottaa Ext JS, ExtAngular, ExtReact tai ExtWebComponents kun teet sovelluksia, niin tulet pitämään näistä parannuksista sekä laajennuksista, joita olemme tehneet.

Lisäksi nyt on saatavilla kevään aikana 30% tai jopa 45% alennuksia lisensseistä, joten kysy meiltä lisää.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Uusi Backup Exec 21 on tullut

Päivitetty 7.4.2020

Logo

Backup Exec kehittyy nopeasti eteenpäin pitäen ohjelmiston ajantasalla maailman muutoksissa. Katso lisätietoja mitä muutoksia on tullut uusimpaan versioon.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Lisenssimuutos TeamViewer Corporate lisenssiin.

Päivitetty 23.3.2020

Logo

TeamViewer Corporate lisenssi ohjelmaan tulee muutos 1.4.2020 jonka jälkeen on mahdollista hankkia Add-On channels lisenssejä korkeintaan 9 kpl. Tällöin käytössä on 12 kanavaa. Jos on tarvetta suuremmalle määrälle, niin tarjolla on pilvipohjainen Enterprise tason lisenssimalli Tensor, joka on erityisesti suunniteltu näihin vaatimuksiin

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tiedon hävittäminen pois pysyvästi

Päivitetty 23.3.2020

Logo

Miksi tarvitset tietojen hävittämistä?

Kun työskentelet henkilökohtaisten, luottamuksellisten tai luokiteltujen tietojen kanssa, arkaluontoiset tiedot tallennetaan kiintolevyillesi. Tavallinen tiedostojen poisto poistaa vain viitteet tiedostoihin, kun sisältö pysyy ennallaan kiintolevyllä eri paikoissa. Luottamukselliset tiedostot, jotka aioit poistaa, voidaan helposti palauttaa laajasti saatavissa olevilla palautustyökaluilla. Sama koskee myös käyttöiän päässä olevia laitteita ja niiden levyjä. Tietojen poistaminen tai levyjen uudelleen alustaminen ei takaa sitä, etteikö tietoja voitaisi palauttaa.

Jetico BCWipe auttaa hävittämään tiedostot lopullisesti, jotta niitä ei voida koskaan palauttaa, ja Jetico BCWipe Total WipeOut on tehokkain ja luotettavin apuohjelma käytettävissä olevien kiintolevyjen sisällön hävittämiseen.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


House Fonts poistuu Adobesta

Päivitetty 6.3.2020

Logo

House Industries -fontit poistuivat Adobe Fonts -palvelusta 5. maaliskuuta 2020. Mikäli haluat jatkaa House Industries -fonttien käyttöä Adoben ohjelmistoilla, saat kauttamme kaikki tarvitsemasi fontit ja leikkaukset. Pyydä tarjous myynnistämme fontit@fontit.com!

Lisätietoja


MadCap siirtyy vuokralisenssimalliin

Päivitetty 27.2.2020

Logo

MadCap lopettaa uusien pysyvien lisenssin myymisen 1.3.2020, minkä jälkeen uusia lisenssejä saa vain 1-3 vuoden pituisina subscription-lisensseinä. Valmistajien siirtyminen vuokralisenssimalliin on yhä yleisempää ryhmäpaineen vuoksi, mutta myös koska vanhojen versioiden tukeminen vaikeutuu mitä pidemmälle tuote edistyy. MadCap haluaa subscription-mallilla pitää kaikkien loppukäyttäjien lisenssit näin ajan tasalla, sillä vanhoihin versioihin ei tehdä yhtä aktiivisesti korjauksia kuin uudempiin.

Kaikkien subscription-lisenssien mukana tulee Platinum-tason tuki sisältäen laajennetun tuen aukiolon ja rajoittamattoman määrän soittoja tukeen. Uudet tuen aukioloajat kattavat suurimman osan aikavyöhykkeistä, ja kattavuus on lähes 24 tuntia.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Suojaa digitaalinen maailmasi YubiKeyllä

Päivitetty 27.2.2020

Logo

YubiKey mahdollistaa turvallisen sisäänkirjautumisen päätelaitteisiin, puhelimiin ja onlinepalveluihin. Se on alan johtava turva-avain, joka mahdollistaa vahvan kaksisuuntaisen, multifactor- ja salasanattoman autentikoinnin suojaten työntekijöiden verkkopalveluita haitakkeiden sisäänpääsyltä, kalasteluyrityksiltä ja Man In the Middle -hyökkäyksiltä. YubiKey toimii mm. RSA-, Entrust Datacard-, SMS Passcode- ja Microsoft Security Athenticator -ratkaisujen kanssa.

Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa