Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Olet kuullut siitä. Olet nähnyt sen, mutta mikä se kultainen leikkaus oikein on?

Päivitetty 23.11.2020

Logo

Kultainen leikkaus eli kultainen suhde on kehden luvun suhde, joka on noin 1.618. Tätä symboloidaan normaalisti kreikkalaisen aakkonen phi. Se on vahvasti Fibonaccin sarjassa mukana. Fibonaccin luvut ovat 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 ja niin edelleen, jolloin jokaisen numeron suhde edelliseen on suurinpiirtein lähestymässä suhdetta 1.618 eli phi:tä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Kofax Power PDF -päivityskampanja rajoitetun ajan!

Päivitetty 20.11.2020

Logo

Kofaxilla on käynnissä kampanja, jossa asiakkaat, jotka ovat aiemmin ostaneet Power PDF:n ESD-lisenssit, voivat päivittää ne Power PDF 4:ksi. Koska tälle tuotteelle ei normaalisti ole päivityshintoja, tämä on loistava tilaisuus päivittää tuotteet uusimpaan versioon edulliseen hintaan.

- Voimassa 31.12.2020 asti
- 50% edullisemmin kuin uusi versio
- Kampanja koskee ESD-lisenssejä (ei volyymilisenssejä) ja päivityksiä versioista Power PDF 2 ja Power PDF 3
- Kampana koskee Power PDF Standard sekä Pwer PDF Advanced -versioita
- Asiakkaan tulee osoittaa päivityskelpoisuus päivitettävästä lisenssistä (lisenssiavain toimitettava tilauksen yhteydessä)

Kysy lisää Moonsoftin myynnistä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Close your Cyber Exposure gap in this Tenable Hands-on webinar 26.11.2020

Päivitetty 10.11.2020

Logo

Join this webinar and get a Fast Start on how to use the Tenable platform and Close your Cyber Exposure Gap in just a few hours!

Hosted by Arrow’s and Tenable’s Sales Engineering team this event provides you with hand on experience in how to see and understand the full cyber risk across your enterprise.

Since this session is intended to people who want to understand and be able to analyze their cyber risk we will get you up and running with Tenable.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Sencha WebTestIt - Monipuolisin ilmaisista Web testaukseen

Päivitetty 21.10.2020

Logo

Jos et kuullut JS Days uutisia, niin Sencha esitteli WebTestIt ohjelmiston. Se on kevyt IDE ja optimoitu työkalu kokoelma web sovellusten tekemiseen, testaamiseen sekä debuggaukseen. ja sopii web-sivuille sekä web-sovelluksiin.

WebTestIt on täysin ilmainen ja antaa tarvittavat työkalut sinulle hyvät mahdollisuudet määritellä testejä joista voit hyödyntää esim Selenium ja Protractor kanssa. Jos et usko,niin kokeile.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe Photoshop versio 22.0 julkaistu

Päivitetty 21.10.2020

Logo

Adobe on julkaissut Photoshop version 22.0! Uusi pävitys tuo joukon hyödyllisiä uusia ominaisuuksia, kuten uudet Adobe Sesei -pohjaiset suodattimet, kuvion esikatselun, pilvidokumenttien parannukset ja joukon muita pieniä käyttöliittymämuutoksia, jotka parantavat ja nopeuttavat työskentelyäsi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


CorelDRAW Graphics Suite Cashback -promo!

Päivitetty 19.8.2020

Logo

Nyt saat 200 euron Cashback-edun ostaessasi CorelDraw Graphics Suite 2020 -omistuslisenssin! Kampanja koskee sekä Windows- että Mac-puolen omistuslisenssejä. Promo voimassa 30.11.2020 saakka! Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa