Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Exterro käyttäjäpäivät espoossa 6.9.2022

Päivitetty 13.6.2022

Logo

Welcome to Moonsoft’s and Exterro’s Techday on 6th September.

In this exclusive event, Moonsoft will together with our partner Exterro showcase how organisations around the globe are leveraging automation and collaboration with Exterro's FTK Lab and FTK Central, built on FTK technology.

The event will start with an overview of the Digital Forensic state of today, followed by the latest developments; both in the Digital Forensic industry and Exterro's solution portfolio.

The afternoon will be an interactive and hands-on session about how to use FTK LAB and Central in a real life scenario, led by Sarah Hargreaves, Vice President of Global Training at Exterro.

Valmistajatietoa

Ilmoittautuminen


Suunnittelutrendiraportti: Kesä 2022

Päivitetty 14.7.2022

Logo

Trendit antavat meille vihjeen taustalla olevista malleista, jotka inspiroivat luovia ammattilaisia ympäri maailmaa. Kuten olemme täällä aiemmin maininneet, muotoilutrendit on tarkoitettu toimimaan lähtökohtina oman luovan prosessisi käynnistämiseen. Joukko oivalluksia luodaksesi suunnittelun, joka on edelleen ainutlaatuinen sinun.

Inspiroi näkökulmaasi, kun käymme läpi joitakin tämän kauden suosituimpia suunnitteluteemoja. Yksityiskohtainen katsaus Lime Nouveausta, vuodenajan väristämme, on myös saatavilla.

Dopamine Design ei ole heikkohermoisille. Dopamine Design on värien ja kontrastin valitsemista pelkän ilon vuoksi. Hapan väripaletit, omituiset piirrokset ja äänekäs ripaus mitä tahansa, mikä tuntuu hyvältä.

Lisätietoja


Esittelyssä Tenable.asm ja Nessus Expert, joissa on Bit Discovery -tekniikka

Päivitetty 12.7.2022

Logo

Tenable osti äskettäin Bit Discovery, Inc:n, johtavan ulkoisen hyökkäyspinnan hallinnan (EASM). Tenable yhdistää markkinoiden johtavat ratkaisunsa Bit Discoveryn ulkoisen hyökkäyspinnan hallintaan (EASM) tarjotakseen asiakkailleen erillisen 360 asteen näkymän heidän koko hyökkäyspinnastaan. Tenable tarjoaa hyökkäyspinnan löytämisen olemassa oleviin ratkaisuihinsa: Tenable.io, Tenable.sc, Tenable.sc+ ja Tenable.ep. Tämä uusi ominaisuus sisältyy olemassa oleville Tenable-asiakkaille ilman lisäkustannuksia. Tämä on hyvä tapa levittää tietoisuutta ja antaa asiakkaiden nähdä ensikäden ulkopuolisen omaisuuden arvo.

Tenable-asiakkaat voivat ostaa Tenable.asm-sovelluksen lisäosana saadakseen rajattoman määrän löydettäviä resursseja, useammin päivittyviä tietoja ja paljon muuta metadataa, kuten DNS- ja SSL-tietoja.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin tuotevalikoima laajenee

Päivitetty 6.7.2022

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen valikoiman laadukkaita ohjelmistotuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Osoituksena tästä olemme jälleen laajentaneet tuotevalikoimaamme, ja nyt saat kauttamme myös Mimecast:n ohjelmistotuotteet. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Valmistajatietoa


WithSecure Business Security tuotteissa hinnankorotuksia

Päivitetty 1.7.2022

Logo

Koska emme ole tehneet olennaisia hinnankorotuksia marraskuun 2016 jälkeen, nämä muutokset tehdään kompensoimaan teollisuutemme kohonneita inflaatiopaineita sekä paikan päällä olevien tuotteiden kehittämis- ja ylläpitokustannusten kasvua maailmassa, jossa lähes kaikki on pilvipohjaisten ratkaisujen mahdollistamia.

Nämä hinnankorotukset tulevat voimaan 1.9.2022 alkaen ja koskevat kaikkia uusia myyntiä ja uusintoja.

Jos sinulla on kysyttävää näistä muutoksista, ota yhteyttä WithSecure-myyntiedustajaasi.

Valmistajatietoa


Bit Discovery ohjelmiston liittäminen Tenablen tuoteperheeseen

Päivitetty 7.6.2022

Logo

Tenable ilmoitti tänään onnistuneesta kaupasta ostaa Bit Discovery, Inc. (Bit Discovery), joka on johtava ulkoisen hyökkäyspinnan hallinnan (EASM) tarjoaja. Yhdistämällä Tenablen markkinoiden johtavat Cyber ??Exposure -ratkaisut Bit Discoveryn EASM-ominaisuuksiin tarjoaa asiakkaille erillisen 360 asteen näkymän heidän koko hyökkäyspinnastaan ??- sekä sisältä ulos että ulkoa - tunnistaakseen ja eliminoidakseen alueita, joilla on tunnettuja ja tuntemattomia turvallisuusriskejä.

Organisaation digitaalisen jalanjäljen jokaisen osan löytäminen ja ymmärtäminen on olennainen askel missä tahansa tehokkaassa kyberturvallisuusohjelmassa. Discovery ei ole koskaan ollut kriittisempi, kun otetaan huomioon riippuvuus Internetiin päin olevista palveluista, sovelluksista ja sovellusliittymistä. Nykyaikaiset organisaatiot vaativat jatkuvaa koko hyökkäyspinnansa seurantaa ja kontekstitietoista älykkyyttä korjaustoimien priorisoimiseksi. Äskettäin julkistettu Tenable.asm, joka integroi Bit Discoveryn teknologian kaikki ominaisuudet, kartoittaa jatkuvasti koko Internetiä ja löytää yhteyksiä organisaation Internetiin päin oleviin resursseihin, olivatpa ne sisäisiä tai ulkoisia verkkojensa sisällä, arvioidakseen organisaationsa turvallisuusasennon. koko ulkoinen hyökkäyspinta. Tenable.asm on ostettavissa vuoden 2022 kolmannen neljänneksen alussa.

Tenable integroi myös perustavanlaatuisen neljännesvuosittaisen hyökkäyspinnan haun olemassa oleviin markkinoiden johtaviin kybervalvontaratkaisuihinsa ilman lisäkustannuksia Tenablen asiakkaille. Uusia ominaisuuksia sisällytetään Tenable.io-, Tenable.sc- ja Tenable.ep-versioihin vuoden 2022 kolmannen neljänneksen alussa.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


10 graafisen suunnittelun sääntöä, joita sinun ei pitäisi koskaan rikkoa

Päivitetty 7.6.2022

Verkkosivustosi suunnittelu voi olla hauskaa ja myös stressaavaa. Nämä 10 graafisen suunnittelun sääntöä auttavat varmistamaan, että sinulla on kaunis digitaalinen brändi, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa.

Myös fontit ovat visuaalisen ilmeen kannalta tärkeä elementti. Sopivien fonttien valinta on olennaista brändisi hallinnassa, eikä sitä tule tehdä sattumanvaraisesti.

Lisätietoja