Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Tenable Nessus hinnat nousevat kesällä 3.7.2023

Päivitetty 2.6.2023

Logo

Tenable on tehnyt merkittäviä investointeja Nessukseen ja tekee niin edelleen. Nessuksen jatkuva kehitys keskittyy laajentuvaan moderniin hyökkäyspintaan, joka koskee uusia alustoja ja teknologioita sellaisilla alueilla kuin Container Security, Kubernetes ja Web Application Scanning.

Korotamme 3.7.2023 uusien lisenssien hintaa Nessus Professional 200 dollarilla ja Nessus Expertin 300 dollarilla. Tämä antaa meille mahdollisuuden jatkaa tuotevalmiuksien ja arvon kasvattamista asiakkaillemme.

Hyödynnä edullisemmat hinnat ennen hinnankorotusta ja auta asiakkaitasi hyödyntämään tulevan Nessus-julkaisun uusia ominaisuuksia, mukaan lukien verkkosovellusten skannaus, tarjoamalla heille ilmaista koulutusta ja edistynyttä tukea. Lue lisää Tenablen "Kickstart the Summer" -kampanjasta ja kysy lisää Moonsoftilta.

Valmistajatietoa


Paessler AG ostaa qbilon GmbH

Päivitetty 24.5.2023

Logo

Paessler AG ostaa qbilon GmbH:n, yrityksen, joka tarjoaa alustan automaattiseen hybridi-IT-maisemien kaappaamiseen, analysointiin ja optimointiin. Yritysosto on linjassa Paesslerin pitkän aikavälin kasvusuunnitelmien kanssa tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset IT-, OT- ja IoT-valvontaratkaisut ja laajentaa entisestään sen jalanjälkeä erityisesti suuryrityssegmentissä uusilla tuotetarjouksilla. qbilonin perustivat vuonna 2019 neljä tietojenkäsittelytieteen tutkijaa Augsburgin yliopistossa/Saksassa. Useat tunnetut auto-, hyöty- ja valmistusteollisuuden yritykset käyttävät tällä hetkellä qbilonULTIMATEa IT-ympäristönsä analysointiin, optimointiin ja hallintaan. Yrityskaupan myötä Paessler lisää IT-läpinäkyvyysratkaisuja laajaan palveluvalikoimaansa. Tämä tarkoittaa tietojoukkojen hyödyntämistä, yhdistämistä ja analysointia asiakkaan koko IT-ympäristössä, mikä tuo lisäarvoa arkkitehtuurin hallinnasta ja kustannusten hallinnasta IT-hallintaan ja tietoturvanäkökohtiin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin uusi asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Päivitetty 26.4.2023

Logo

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja


Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Päivitetty 1.4.2023

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa