Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Kuinka mekaaninen ladonta toimii

Päivitetty 30.12.2020

Lyhyt (35 min) ohjevideo siitä, miten mekaaninen ladonta toimii, Intertype, Linotype, Matts, Magazines and Matrices, harjaa kieli, ymmärrä mekaniikka ja opi säveltämään tyyppirivi tällä vallankumouksellisella tekniikalla!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


TeamViewer 9 ja 10 käyttö loppuu 1.6.2021

Päivitetty 22.12.2020

Logo

Teamviewer 9 palvelut päättyvät 1.6.2021, koska valmistaja haluaa ylläpitää palvelun nopeutta sekä tietoturvan korkeaa tasoa. Tämän takia yhteydet oman verkon ulkopuolelle ei ole enää mahdollista. Tammikuun aikana TeamViewer 9 lisenssit päivitetään TeamViewer 12-versioon. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada TeamViewer 15 version kokeiluun ajalle 19.1.- 31.12.2022. Kun haluat aloittaa tämän kokeilun, niin päivitä client asennus versioon 15.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tarkista EC2 ympäristösi ilman skannereita tai agentteja

Päivitetty 17.12.2020

Logo

Tenable julkisti että Frictionless Assessment on nyt saatavilla Tenable.io järjestelmiin turvaamaan EC2 ympäristöä AWS:ssä. Tämä ilmainen sensori Tenable.io:ssa tarkkailee jatkuvasti AWS ympäristöä hakien haavoittuvuuksia samantien kun EC2 ympäristöön lisätään palveluja tai jos uusia tarkistuksia lisätään alustaan. Tämä auttaa sinua reagoimaan heti ja olet aktiivisemmin korjaamassa mahdollisia ongelmia.

Mutta parasta Frictionless Assessment että sinun ei tarvitse määritellä skannauksia, tunnuksia tai asennella agentteja! Se hyödyntää AWS:n omia työkaluja ja saa tietonsa suoraan käytössä olevista EC2 instansseista. Joten nyt voit käyttää aikaasi haavoittuvuuksien hallintaa eikä ohjelmiston hallintaan.

Ja se vie vain pari minuuttua ottaa käyttöön - Tarvitset vain organisaatiosi AWS Account ID:n ja olla loggautuneena tälle AWS tilille.

Lisätietoja

Valmistajatietoa