Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Rhino 8 julkaistu

Päivitetty 28.11.2023

Logo

Rhino 8 tuo uusia mallinnustyökaluja, kuten ShrinkWrapin, valtavan nopeuden lisäämisen Mac-käyttäjille, SubD Creases, PushPull-työnkulkuja, paremmat piirustustyökalut, mukautettavamman käyttöliittymän, nopeamman renderöintimoottorin, uudet Grasshopper-tietotyypit ja paljon muuta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin uusi asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Päivitetty 23.11.2023

Logo

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja


Kyperuhat kehittyvät. Pysy askel edellä - Tenable One

Päivitetty 22.11.2023

Logo

Tietoturvariskien ennaltaehkäisy ei voi olla reaktiivista

Nykyaikainen hyökkäyspintasi kasvaa nopeasti, muuttuu jatkuvasti ja liittyy yhä enemmän toisiinsa. Tämä on valtava haaste turvallisuustiimeille. Samalla, kun hyökkääjät etsivät heikointa lenkkiä laajalla hyökkäyspinnalla, turvallisuustiimejä rajoittavat usein "siiloissa" olevat epätäydelliset näkymät hyökkäyspintaan, ja niiden on luotettava "juuri ajoissa" havaittuun uhkaan ja reagoidakseen hyökkääjiin.

Turvatiiminne kohtaavat usein kolme yleistä haastetta:

- Hyökkäyspinnan silotettu näkymä: Hyökkäyspinnan kehittyessä useimmat organisaatiot ovat investoineet uusiin erillisiin erikoistyökaluihin tilanteen hallitsemiseksi.
- Tietojen ylikuormitus: Tietoturvatiimit käyttävät työkaluja, jotka tuottavat "vuoria" dataa, mutta tarjoavat vähän arvokasta kontekstia, joka auttaa heitä ymmärtämään ja priorisoimaan sitä.
- Jumissa reaktiivisessa tilassa: Organisaatioilla ei ole juurikaan toivoa saada kattavaa ja kohdennettua näkemystä, joten he ovat usein odottavassa tilassa ja reagoivat tapahtumiin vasta niiden tapahtuessa.

Haavoittuvuuden arviointi on ensimmäinen askel organisaatiosi puolustamisessa haavoittuvuuksia vastaan, ja se on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Pilvikäyttöönoton helppouden ja skaalautuvuuden ja tuntemattomien ulkopuolisten resurssien ansiosta tarvitset yhden työkalun ymmärtää riskit sisältä ulos ja ulkoa sisään. Hanki kattavat näkemykset kaiken omaisuutesi kyberriskeistä, mukaan lukien kaikki haavoittuvuuksistasi, virheellisistä määrityksistäsi ja muista mahdollisista tietoturvauhkista, jotka vaarantavat organisaatiosi.

Lue lisää Tenable Onesta Lisätietoja-linkin kautta ja kysy lisää tuotteista Moonsoftilta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Päivitetty 21.11.2023

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista! Kysy tarjous!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Aja Windowsia Macissa - Parallels Desktop 19 for Mac

Päivitetty 21.11.2023

Logo

Uusi Parallels Desktop 19 for Mac on nopea, helppo ja tehokas sovellus Windowsin käyttämiseen Macissa Intel- tai Apple Silicon -pohjaisissa laitteissa. Vaihda saumattomasti Mac- ja Windowssovellusten välillä ja käytä Parallels Toolboxia, jossa on yli 40 käytännöllistä työkalua päivittäisten tehtävien yksinkertaistamiseksi. Ei ole ihme, että miljoonat Mac-käyttäjät rakastavat Parallelsia.

Suorita tarvitsemasi Windows-sovellukset Macissa. Tuo kaikki tiedostosi, sovelluksesi ja paljon muuta tietokoneeltasi Maciin. Suorita vaativimpia sovelluksia, kuten Visual Studio ja SketchUp ilman kompromisseja. Vaihda nopeasti useiden käyttöjärjestelmien välillä ilman uudelleenkäynnistystä, mukaan lukien Windows, Linux ja muut. Pääset aloittamaan muutamassa minuutissa ja muokkaat helposti tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää Parallels Desktopista Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Darkscope AI Powered Cyber Security on tullut Moonsoftin valikoimiin..

Päivitetty 21.11.2023

Logo

Jos sinun järjestelmiin hyökätään, tietäisitkö mistä se tuli ja miksi? Cyber Threat Sentinel arvioi jatkuvasti riskiäsi viidessä näkyvässä kyberhyökkäystyypissä ja kertoo sinulle, milloin ja mistä suunnasta olet vaarassa. Darkscopen oma tekoälytekniikka skannaa ja analysoi jatkuvasti kyberavaruutta löytääkseen tietoja, jotka voivat vahingoittaa liiketoimintaasi. Olipa kyseessä tietoja henkilöistäsi, tuotteistasi, palveluistasi tai yritysdatastasi, moottorimme löytää reaaliajassa, mitä siellä on, ja määrittää, voidaanko niitä käyttää vahingoittamaan liiketoimintaasi ja miten.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


96% haavoittuvista latauksista on korjattu versio

Päivitetty 13.11.2023

Logo

Nykyään kaikki etsivät tapoja parantaa kehittäjien tuottavuutta ja parantaa turvallisuutta. Olet löytänyt sen.

Liity meihin webinaariin Insights from the 9th Annual State of the Software Supply Chain Report, kun Brian Fox, Sonatypen perustaja ja teknologiajohtaja, esittelee viimeisimmän raportin tulokset. Brian jakaa uutta tietoa avoimen lähdekoodin käytöstä ja parhaista tietoturvakäytännöistä Maven Centralin vuoden tietojen ja satojen kyselyvastausten perusteella.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Senchan Erityistarjous Marraskuussa

Päivitetty 20.10.2023

Logo

Moonsoft Oy on ylpeä yhteistyöstään Senchan kanssa ja tuo teille voittamattomia tarjouksia tänä juhlakautena.

Marraskuun tarjous:

Saa 10% alennus kaikista uusista lisenssiostoista, voimassa korkeintaan 5 lisenssiin asti. Suurempia suunnitelmia? Ostaessasi 5 tai useampia lisenssejä, saat Senchan tarjoamana vuoden ylläpidon, ja vielä toisen vuoden kaupan päälle!

Tarjousaika: Koko marraskuun ajan. Älä jää paitsi!

Jos olet miettinyt ohjelmistopakettisi laajentamista tai uuden aloittamista, nyt on oikea hetki hyödyntää tämä ainutlaatuinen Sencha-tarjous.

Valmistajatietoa