Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Sophos laajentaa tukeaan Windows 7:lle ja Windows Server 2008 R2:lle

Päivitetty 20.1.2020

Logo

Sophos tarjoaa jatkettua tukea sekä Windows 7:lle että Windows Server 2008 R2 -tuotteilleen. Lisätietoja on tulossa kevään aikana.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Cellebrite ostaa BlackBag Technologiesin

Päivitetty 15.1.2020

Logo

Johtavia digitaalisen tutkinnan ratkaisuja tuottava Cellebrite on julkistanut ostavansa BlackBag Technologiesin. Blackbag Technologies on johtava tietokoneiden tutkinnan välineiden valmistaja. Tämä yrityskauppa tuo Cellebriten tuotevalikoimaan tärkeitä lisäosia, joiden avulla he voivat tarjota yhden alustan integroidun tutkinnan ja analysoinnin välineille.

Lisätietoja


Internet Evidence Finderin ja IEF-moduulien myynti loppuu 2021

Päivitetty 14.1.2020

Logo

Magnet Forensics lopettaa Magnet IEF:n ja IEF-moduulien myynnin 1. heinäkuuta 2021. IEF:n nykyisten käyttäjien kannattaa päivittää lisenssinsä lopetuspäivään mennessä AXIOMiin.

Magnet Forensics jatkaa tukea IEF:lle rajoitetun ajan Extended Life SMS Programilla, joka tulee olemaan nykyisiä IEF SMS -ylläpitoja kalliimpi. Valmistaja haluaa näin ajaa niitä käyttäjiä, joilla ei ole erityisen vahvaa syytä käyttää IEF:ää, päivittämään AXIOMiin.

Kysy lisätietoja ja päivitystarjous myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Nopeuta suorituskykyäsi! Uusi Intel Parallel Studio XE 2020 julkaistu

Päivitetty 9.1.2020

Logo

Uudella Intel Parallel Studio XE:llä ylläpidät suorituskyvyn korkeaa tehoa ja nopeutta. 2020-versio sisältää yli 10 ohjelmistokehitystyökalua, joiden avulla rakennat nopeita, skaalautuvia ja luotettavia applikaatioita yrityskäyttöön, pilveen, suurteholaskentaan ja tekoälylle.

Parallel Studio XE:n uusilla työkaluilla kehität suurimuistisia applikaatioita, saat tukea pilvessä toimivaan suurteholaskentaan sekä Amazon Linux 2.1:lle ja hyödyt laajennetusta rakeisuuden profiloinnista, minkä lisäksi kehität helposti applikaatiosi vastaamaan uusimpia standardeja.

Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Broadcom jatkaa ylläpitoja 31.1.2020 asti

Päivitetty 17.12.2019

Logo

Broadcomin ostettua Symantecin 4. marraskuuta myös aiempien Symantec-lisenssien uusinnat tulevat Broadcomilta. Broadcom purkaa tällä hetkellä yrityskaupasta syntynyttä backlogia, ja jatkaa tietojen ajan tasalle saattamisen aiheuttaman vaivan korvaukseksi kaikkia lisenssejä, jotka ovat päättymässä 1.10.2019 - 31.1.2020 välisenä aikana automaattisesti 31.1.2020 asti. Sekä ylläpidot että subscription-lisenssit jatkuvat automaattisesti 31.1.2020 asti, mutta jotkin tuotteet saattavat vaatia lisenssiavaimen uudelleensyöttämisen ohjelmaan. Kysy lisää myynnistämme sales@moonsoft.fi!


Pantonen vuoden 2020 väri on klassinen sininen

Päivitetty 12.12.2019

Logo

PANTONE 19-4052 Classic Blue on yksinkertaisuudessaan elegantti sävy, joka kestää aikaa. Sävy muistuttaa taivaan sävystä illan hämyssä, korostaen mieltymystämme vakaaseen ja luotettavaan perustaan uuden vuosikymmenen alkaessa. Sinistä pidetään yhtenä rauhallisimmista väreistä, ja Classic Blue tuokin rauhan ja levollisuuden tunnetta samalla tarjoten suojaa. Heijasteleva sinisen sävy Classic Blue kasvattaa sinnikkyyttä uuden ajan alkaessa. Pantone Color Instituten varapresidentti Laurie Pressmanin sanoin, "Tämä on väri, johon voimme samastua kaikkialla maailmassa, asuupa missä tahansa. Kun vain avaamme oven ja katsomme ulos, näemme tämän värin".

Lue lisää linkistä alla!

Lisätietoja


Webinaari: Tuplasti nopeampi SQL - osallistujille ilmainen lisenssi!

Päivitetty 28.11.2019

Logo

Keskiviikkona 18. joulukuuta klo 11 (GMT) järjestettävässä webinaarissa kuulet kahdesta eniten SQL:n tehoja vievästä hiljaisesta tekijästä, ja miksi raskaimmat työmäärät käyttävät vain puolet siitä suoritustehosta millä niiden pitäisi toimia VM:stä varastointiin, riippumatta siitä kuinka paljon flashia käytetään ongelman ratkaisemiseen.

Mikäli hallinnoit mitä tahansa SQL:ään perustuvia applikaatioita, kannattaa ehdottomasti osallistua Condusivin I/O:n suorituskykyä käsittelevään webinaariin. Saat tietoa mm. seuraavista aiheista: 1) Kaksi I/O:ta eniten verottavaa tekijää SQL:ssä, ja kuinka ne vievät tehoja 2) Missä pienet, hajanaiset I/O-ominaisuudet esiintyvät ja miten ne vievät tehoja 3) Kuinka tuplata suoritustehot ja vähentää viivettä ratkomalla juurisyyt 4) Kuinka välttää backend-varaston tilan lisääminen vain suorituskyvyn ongelmien takia 5) Näet suorituskyvyn raportit ennen softan käyttöönottoa ja sen jälkeen, ja voit todeta itse kuinka hyödyllinen ohjelmisto on kyseessä

Condusivin V-locity SQL:lle on helppokäyttöinen suoritustehon vauhdittamiseen tarkoitettu ohjelmisto, joka ratkaisee hitaita MS-SQL -applikaatioita automaattisesti - ilman säätöä, koodin muuttamista tai buuttauksia. Webinaariin osallistuvat saavat käyttöönsä ilmaiseksi Condusivin I/O Assessment Tool -ohjelmiston ja Condusivin insinöörin tekemän yksilöllisen analyysin organisaatiosi IT-ympäristöstä.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Adobe Photoshop CC 2020 julkaistu

Päivitetty 22.11.2019

Logo

Adobe on julkaissut Photoshop CC 2020 -version! Uusi pävitys tuo joukon hyödyllisiä uusia ominaisuuksia, kuten uudet Warp-ominaisuudet, paremman automaattisen valinnan, modernit esimääritykset, parannellun ominaisuudet-paneelin ja joukon muita pieniä käyttöliittymämuutoksia, jotka parantavat ja nopeuttavat työskentelyäsi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Tenable turvaa Microsoft Azure -ympäristöt integraation avulla

Päivitetty 21.11.2019

Logo

Tenable julkisti integraation haavoittuvuuksien hallintajärjestelmä Tenable.io:n ja uuden Microsoft Azure Security Center API:n kanssa, minkä avulla voit olla varma pilviympäristön turvallisuudesta.

Tämä kaksisuuntainen integraatio yhdistää käyttäjien ympäristöt yhdeksi, selkeäksi näkymäksi, josta saat tietoa pilvipohjaisten palvelujesi kyber-näkyvyydestä. Tenable on tuomassa markkinoille yhdessä Microsoftin kanssa tehokkaita palveluja, joilla voidaan hyödyntää pilvipalveluiden skaalatutuvuutta ja samalla minimoida riskejä.

Tenable.io tuo tiedot Azure-palveluista automaattisesti, arvioi tietojen pohjalta haavoittuvuuksia ja välittää tiedon takaisin Azure Security Centeriin jatkotoimia varten. Tämä parantaa ja nopeuttaa kykyä reagoida potentiaalisiin kyberuhkiin.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Mietitkö Symantecin vaihtamista?

Päivitetty 17.10.2019

Logo

Symantec on julkistanut tuotteidensa siirtymisen Broadcomille. Tämä on herättänyt huolta käyttäjien keskuudessa turvallisuuden vähentymisestä. Symantecille löytyy vaihtoehto: Sophos investoi erittäin paljon tietoturvaan eri tuotteiden kanssa ja tarjoaa merkittäviä etuja. Sophoksen Intercept X on saanut useita palkintoja, ja siinä on ominaisuuksia yksinkertaisissa paketeissa, joita varten on ennen vaadittu useita ratkaisuja. Kysy lisää Moonsoftilta, jos mietit vaihtoa!

Lisätietoja

Valmistajatietoa