Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Nessus-ohjelmiston toimitusketjun vahvistaminen SLSA:lla

Päivitetty 17.4.2024

Logo

Tunnet Tenablen kyberturvallisuusalan johtajana, jonka maailmanluokan altistumisen hallintatuotteisiin luottavat noin 43 000 asiakasta, mukaan lukien noin 60 % Fortune 500 -listalta. Mutta joskus haluamme kurkistaa verhon taakse ja kertoa, kuinka suojelemme asiakkaitamme. oma talo kyberhyökkäyksiä vastaan ja siitä tämä blogi kertoo. Tänään jaamme kokemuksemme toimitusketjun suojauskehyksen SLSA:n käyttöönotosta toivoen, että oppimistamme opetuksista on sinulle hyötyä.

Kuten viime vuosina on käynyt kristallinkirkkaaksi Log4j:n Log4Shell-haavoittuvuuden ja SolarWinds-murron kaltaisten tapahtumien ansiosta, ohjelmistojen toimitusketjun suojaus on kriittinen. Tenablella ohjelmistojen toimitusketjun suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Siksi viime vuonna otimme haasteen käyttöön Nessus-tuotteellemme tiukat Supply-chain Levels for Software Artifacts (SLSA) -kehykset. Lue eteenpäin saadaksesi selville, miksi mielestämme SLSA-matkamme aloittaminen oli vaivan arvoista, ja kuinka tiimistämme tuli SLSA-aloittelijoista asiantuntijoita matkan varrella uskoen vahvasti tämän turvallisen kehityskehyksen arvoon.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Acronis varmiistaa tiedot luotettavasti myös kyperuhkia vastaan

Päivitetty 9.4.2024

Logo

Nykyaikainen maailma on digitaalinen ja digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden ja tiedon määrä sekä niistä riippuvuus kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat ja kehittyvät myös uhat ja niiden toteutumisella voi olla tuhoisia vaikutuksia liiketoiminnan kannalta tärkeille tiedoille. Digitaalinen maailma tarvitsee suojaa.

Acrons Cyber Protect - Varmista tiedot luotettavasti!

Nosta kyberturvallisuus ja varmuuskopiointi ajan tasalle integroidulla kybersuojauksella. Acronisin teknologiat ja menetelmät tarjoavat integroidun, helpon, tehokkaan, luotettavan ja turvallisen suojauksen kaikille tiedoille, sovelluksille ja järjestelmille.

Kysy lisää Moonsoftista! Kysy tarjous!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Moonsoftin uusi asiakaslehti - Lataa ja tutustu!

Päivitetty 9.4.2024

Logo

Moonsoftin uusin asiakaslehti sisältää tuhdin paketin ohjelmistotietoa valikoimissamme olevista edustuksista.

Lataa ja tutustu!

Lisätietoja


CorelDRAW Graphics Suite 2024 - Luovuus kohtaa tuottavuuden

Päivitetty 9.4.2024

Logo

CorelDRAW Graphics Suite vie sinut nopeasti tavoitteeseesi, ja juuri tähän luottavat miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa. "Luovuus kohtaa tuottavuuden" on tämän ohjelmiston lupaus. Vektorigrafiikka, kuvitus, asettelut, valokuvien muokkaus, typografinen suunnittelu ja yhteistyö - ohjelmistossa on kaikki, mitä suunnittelija tarvitsee upeisiin projekteihin. CorelDRAW Graphics Suitessa ne toteutetaan tehokkaasti, nopeasti ja henkeäsalpaavasti Windowsissa, Macissa, webissä ja iPadissä. Nykyisessä versiossa on integroitu paljon sitä, mitä käyttäjät ovat pyytäneet. 100 pikselipohjaista täysin realistista maalaussivellintä tarjoaa koko joukon uusia mahdollisuuksia. Nämä siveltimet sulautuvat saumattomasti kaikkiin vektoriobjekteihin, luoden ainutlaatuisia kuvituksia.

Tämän mukana tulee palkittu ja tunnettu teknologia Corel Painteristä. Aivan kuin käsinmaalattu, mutta paljon parempi. CorelDRAW Graphics Suite -vuositilaus (Subscription) sisältää myös lisäsiveltimiä tunnetuilla maalaustyyleillä. Optimoidun efektityönkulun ansiosta asiat etenevät luovasti ja tehokkaasti, ja verkkofontit tekevät fonttien kokeilusta paljon kätevämpää. Lisäksi suosituimpiin työkaluihin on tehty paljon yksityiskohtaisia optimointeja, myös palautteen perusteella, jotta CorelDRAW:n käyttö olisi entistä parempaa. CorelDRAW 2024:ssä graafinen suunnittelu ja tuottavat grafiikat ovat rajattomat ja tehokkaammat kuin koskaan, tarjoten monia etuja päivittäiseen työhösi edullisella vuositilauksella.

Uusi CorelDRAW Graphics Suite 2024 nyt saatavilla. Kysy lisää Moonsoftista!

Lisätietoja

Valmistajatietoa


ManageEngine CyberSecurity -konferenssi Helsingissä tiistaina 16. huhtikuuta

Päivitetty 26.3.2024

Logo

"Maailman kyberrikollisuuden kustannusten ennustetaan nousevan 10,5 biljoonaan dollariin vuodessa vuoteen 2025 mennessä."*

?On tärkeää pysyä edellä nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa kyberuhkien ympäristössä. Liity ManageEngine Cybersecurity Conference 2024 -tapahtumaan lukuisiin istuntoihin, joissa asiantuntijamme jakavat uusimmat trendit ja oivallukset digitaalisen yrityksesi suojaamisesta kyberuhkilta.

Hyödynnä tämä tilaisuus saada arvokkaita näkemyksiä, olla tekemisissä alan toimijoiden kanssa, neuvotella asiantuntijoidemme kanssa IT-tietoturvatarpeistasi, tutustua ratkaisuihimme ja vahvistaa digitaalista yritystäsi kyberuhkia vastaan.

Rekisteröi paikkasi ManageEngine Cybersecurity Conference 2024 -tapahtumassa nyt pysyäksesi kyberturvallisuuden kärjessä.

Lisätietoja


Sonatype julkaisee alan ensimmäisen integroidun SBOM Managerin

Päivitetty 20.3.2024

Logo

Sonatype lanseeraa alan ensimmäisen integroidun SBOM Managerin, uuden ratkaisun, joka mahdollistaa saumattoman integraation toimittajien kanssa, optimoi ohjelmistomateriaalien (SBOM) koko jakelun, keräämisen ja jatkuvan seurannan. Olemme työskennelleet maailman suurimpien yritysten ja maailmanlaajuisten päättäjien kanssa auttaaksemme sinua ratkaisemaan ohjelmistojen toimitusketjun optimoinnin SBOM-ratkaisujen avulla.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Microsoft ja Veeam julkistavat strategisen kumppanuuden vahvistaakseen nykyaikaista yritystä

Päivitetty 19.3.2024

Logo

Microsoft ja Veeam ilmoittivat äskettäin laajennetusta, strategisesta kumppanuudesta, jonka tavoitteena on tarjota tekoälypohjaista tietosuojaa alan parhaan Microsoft Cloudin palauttamiseksi. Yhdessä Microsoft ja Veeam ajavat yhteisinnovaatioita ja kehittävät uusia ratkaisuja tietojesi parempaan suojaamiseen mittakaavassa ja kyberkestävyyden varmistamiseksi.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Veeam tarjoaa jännittävän UUDEN kampanjan

Päivitetty 11.3.2024

Logo

Asiakkaat, joilla on jatkuva Socket-sopimus, saavat ILMAISEN alustapäivityksen, kun siirryt Veeam Universal License (VUL) -lisenssiin tänään! KAIKKIEN VUL:n etujen lisäksi asiakkaasi saavat valtavia ominaisuuspäivityksiä, jotka sisältyvät Veeamin Advanced- tai Premium-tasoihin.

Siirtyminen VUL-ominaisuuksiin on kaikkien aikojen alhaisin hinta, eikä se ole koskaan ollut helpompaa! Uudelleenkonfigurointia ei tarvita.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


GitHub kamppailee pysyäkseen automatisoitujen haitallisten haarojen perässä

Päivitetty 6.3.2024

Logo

GitHub, tutkijat sanovat, on tehokas tapa vaarantaa ohjelmistojen toimitusketju, koska se tukee automaattista tilien ja repojen luomista, sen ystävällisiä API-liittymiä ja pehmeitä nopeusrajoituksia sekä sen kokoa. Bidenin hallinto oli vaatinut vahvempaa ohjelmistojen toimitusketjun turvallisuutta National Institute of Standards and Technologyn Cybersecurity Framework 2.0:n ja pyrkimysten avulla saada organisaatiot julkaisemaan ohjelmistojen materiaaliluettelonsa. Mutta tehtävää on selvästi jäljellä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Muutoksia VMwaren VSphere-lisensseihin ja -lisensointiin

Päivitetty 15.2.2024

Logo

VMwaren uudet vSphere-lisenssit ovat nyt subscription-mallisia ja lisenssit ovat hankittavissa vuodeksi, kolmeksi vuodeksi tai viideksi vuodeksi. Ohessa lisenssikuvaukset eri editioille.

VMware Cloud Foundation sisältää vSphere Enterprise Plus -, vSAN Enterprise -, NSX Ent Plus (Networking Only) -, Aria Suite Term Enterprise -, Aria Ops for Networks ENT -, HCX Enterprise -, SDDC Manager -, Tanzu Kubernetes Grid - ja vCenter Server Standard -ohjelmistot sekä Select-tuen. Lisensointi on Core-pohjainen: Per Core ja minimivaatimus 16 Corea per CPU.

VMware vSphere Foundation sisältää vSphere Enterprise Plus -, vCenter Standard -, Tanzu Kubernetes Grid - ja Aria Suite Standard -ohjelmistot sekä Production-tuen. Lisensointi on Core-pohjainen: Per Core ja minimivaatimus 16 Corea per CPU.

VMware vSphere Standard sisältää vSphere Standard - ja vCenter Standard -ohjelmistot sekä Production-tuen. Lisensointi on Core-pohjainen: Per Core ja minimivaatimus 16 Corea per CPU.

VMware vSphere Essentials Plus sisältää vSphere Essentials Plus – ja vCenter Essentials -ohjelmistot sekä Production-tuen. Lisensointi: per 96 Core Pack ja vähimmäisvaatimus 16 Corea per CPU ja korkeintaan kolmelle hostille.

VMware vSAN on subscription-laajennus VMware vSphere Foundation - ja VMware Cloud Foundation -lisensseille. VMware vSAN sisältää Production-tuen ja on lisensoitu Per TiB ja vähimmäisvaatimus on 8 TiB per CPU.

Uusia pysyviä lisenssejä vSphere-tuotteille ei enää ole saatavilla ja valmistaja ei enää tarjoa ylläpitojen uusintoja.

Kysy lisää uusita tuotteista ja siirtymisvaihtoehdoista Moonsoftista.

Lisätietoja

Valmistajatietoa