Uutiset, tapahtumat ja tarjoukset

Tältä sivulta löydät tuoreimpia ohjelmistoalan uutisia ja tietoa tarjouksista, ajankohtaisista tapahtumista sekä webinaareista.

Voit lukea uutisiamme myös RSS-muodossa tähän sopivalla ohjelmalla.


Docker lopettaa ilmaisen Team organisaatiot lisenssin PERUTTU

Päivitetty 27.3.2023

14. maaliskuuta 2023 tiedotettiin Free Team -tilauksesta, jossa kerroimme aikomuksemme lopettaa suunnitelman. Kuunneltuamme yhteisön huolenaiheita olemme päättäneet kääntää kurssin emmekä enää lopeta Free Team -suunnitelmaa.

Jos käytät tällä hetkellä Free Team -pakettia, sinun ei enää tarvitse siirtyä toiseen sopimukseen 14. huhtikuuta mennessä. Kaikki maksulliseen tilaukseen päivittäneet asiakkaat saavat automaattisesti täyden hyvityksen tapahtumasta seuraavien 30 päivän aikana, jolloin he voivat käyttää uutta maksullista tilaustaan ilmaiseksi ostamansa ajanjakson ajan.

Lisätietoja


SmartBear ilmoittaa ostavansa Aspecton

Päivitetty 22.3.2023

Logo

Kirjoitan jännittävien uutisten kera - SmartBear on ostanut Aspecton, OpenTelemetryn (OTel) pioneerin ja yhdistänyt sen BugSnagin sovellusvirheiden seurantaominaisuuksiin, jotta kehitystiimit voivat nopeasti tunnistaa ja korjata loppukäyttäjien ongelmia.

Me SmartBearilla keskitymme jatkuvasti siihen, kuinka voimme tarjota entistä enemmän arvoa asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Tiedämme, että kehittäjät ottavat enemmän vastuuta sovellusten toimivuudesta ja toimivuudesta tuotannossa, ja että OTelistä on tulossa standardi. Integroimalla Aspecton BugSnagiin asiakkaat voivat nopeasti tunnistaa ja korjata virheet hajautetuissa ympäristöissä. Tämä kaikki tukee sitoutumistamme tarjota kehitystiimeille laajennettu, päästä päähän -näkyvyys ohjelmistokehityksen elinkaaren ajan.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Docker lopettaa ilmaisen Team organisaatiot lisenssin

Päivitetty 15.3.2023

Tutustu Docker-tilisi Organisaatiot-sivuun: Tilaus-sarakkeessa kyseiset organisaatiot on merkitty "Docker Free Team".

Organisaatioiden yksityiset tietovarastot ovat maksullisten Docker-tilausten ominaisuus. Jos käytät tällä hetkellä vanhaa Free Team -organisaatiota ja käytät yksityisiä repoja, ne keskeytetään 13. huhtikuuta 2023 alkaen. Voit kuitenkin valita useista tilaustasoista, joiden avulla voit jatkaa yksityisten repojen käyttöä

Lisätietoja


GitLab Premium hinnan korotus

Päivitetty 2.3.2023

Logo

GitLab nostaa GitLab Premium -lisenssien hinnan 19 dollarista 29 dollariin/käyttäjä/kk. GitLab Premiumin uusi hinnoittelu heijastaa lisääntynyttä arvoa ja innovaatiota, jota olemme tarjonneet asiakkaillemme edellisen yli viisi vuotta sitten tekemämme hintamuutoksen jälkeen. Hintamuutos astuu voimaan 3.4.2023.

Valmistajatietoa


Citrix License Telemetry

Päivitetty 16.2.2023

Logo

Cloud Software Group & Citrix päivitti äskettäin lisenssiehtonsa, jossa vaaditaan asiakkailta automaattista lisenssien käytön raportointia on-prem-ympäristöissä. Vaadittu päivämäärä telemetrian käyttöönotolle ja käytön raporoinnin alkamiselle on 31. maaliskuuta 2023. Citrix siis vaatii asiakkaitaan siirtymään lisenssipalvelimen versioon 11.17.2 Build 40000 tai uudempaan 31. maaliskuuta 2023 mennessä ja sitä seuraaviin uusiin lisenssipalvelinversioihin kuuden kuukauden kuluessa kunkin uuden version julkaisusta.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Backup Exec perpetual -lisenssien myynti päättyy 31.3.2023

Päivitetty 1.2.2023

Logo

Jatkossa on vain yksi lisenssimalli Backup Exec Simple, joka sisältää kaikki Backup Exec ominaisuudet, sekä Microsoft 365 käyttäjien varmistuksen. Tarjoamme BE Simple -lisenssit alennettuun hintaan 31.3.2023 asti.

HUOM! Vanhat perpetual-lisenssit ja uudet BE Simple-lisenssit eivät ole yhteensopivia samassa ympäristössä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa


Auts! Oracle Java -lisensointi siirtyy työntekijöiden lukumäärämittariin

Päivitetty 30.1.2023

Logo

23. tammikuuta 2023 alkaen Oracle on muuttanut Java-lisenssimallia. Oracle Java, joka perustui aiemmin Named User Plus (NUP) -asiakaslaitteille ja prosessoreihin palvelimille, on nyt lisensoitu organisaation työntekijöiden määrän perusteella. Riippuen siitä, kuinka monta työntekijää sinulla on, tämä siirtyminen Oracle Java -lisensointiin, joka perustuu työntekijöiden määrään, voi tulla kalliiksi nopeasti.

Oracle myös selventää, että sinun on lisensoitava KAIKKI tällaiset työntekijät, ei vain niitä, jotka käyttävät Javaa, joten vähimmäistilauksen on oltava yhtä suuri kuin tilauspäivän työntekijöiden kokonaismäärä.

Lisätietoja

Valmistajatietoa